Sandra – min teenage svigerinde

Jeg er en evighedsstuderende på 32 år, der lever i fast forhold med barn og det hele. Efter at min kæreste, Henriette og jeg har fået barn, har vores sexliv ikke altid kørt i højeste gear – men det er vel ikke helt ualmindeligt. Faktisk har jeg en del gange søgt adspredelse hos piger fra studiet og min arbejdsplads – men det må I høre om en anden gang.En weekend for nogle få uger siden var jeg med min kæreste og vores lille datter en tur i Farum for at besøge min svigerfar og hans yngste datter, der stadigt bor hjemme. Vi bor selv i en lejlighed på Østerbro og besøger forholdsvis ofte svigerfamilien i Farum i weekenderne for at komme lidt væk fra byen – og min svigerfar, Svend og Sandra, Henriettes lillesøster er behagelige mennesker at være i selskab med, så det passer mig udmærket, og vi hygger os altid.

Den dag ankom vi kort før middagstid, da vi havde aftalt at spise frokost med Svend og Sandra. Vejret var rigtigt godt, solen skinnede og det var varmt, så vi spiste ude i haven. Efter frokosten ville Henriette og jeg have lidt sol på kroppen, mens vores datter, Klaudia legede i haven og Svend gik og ordnede sin køkkenhave. Henriettes lillesøster, Sandra satte sig, som sædvanligt ind i stuen og læste. Sandra er en ca. 175 cm høj, slank, køn og velskabt pige på 19 år med langt mørkt hår, grønne øjne og fyldige bryster. Jeg havde længe været interesseret i hende, men det var dog blevet ved interessen af mange årsager. Der ville naturligvis altid være en risiko for, at Henriette eller andre i familien skulle opdage eventuelle forsøg fra min side.

Sandra har, i den tid jeg har kendt hende, altid haft en mærkelig vane med at pakke sig ind i tøj fra top til tå selv, når det er varmt. Hun er en stille pige, og jeg har altid opfattet denne adfærd som udtryk for, at hun vist nok er ret genert. Jeg har heller aldrig hørt om, at hun skulle have haft en kæreste. For at drille hende lidt gik jeg ind i huset og spurgte hende, om hun ikke skulle ud og have noget sol på kroppen med os andre – men det ville hun ikke.

Hen ad eftermiddagen skulle Svend hen til sin mor, der bor i nærheden. Henriette og vores datter tog med for at få noget eftermiddagste og kage. Jeg lå og blundede ude i haven og blev tilbage. Efter noget tid gik jeg ind i huset for få noget drikke. Da jeg, troede jeg var alene, blev jeg en smule overrasket, da jeg så Sandra sidde i stuen og se fjernsyn. “Nå, sku' du ikke med over til jeres farmor?” Spurgte jeg. Sandra fortalte, at hun ikke havde følt sig så oplagt til det, fordi hun var øm i ryg og skuldre efter en lang arbejdsdag dagen i forvejen. Jeg havde ofte givet hendes søskende og andre familiemedlemmer zoneterapi og massage og tilbød hende lidt zoneterapi: “Skal jeg trykke dig lidt under fødderne og se, om det hjælper?” “Øh, ja tak, det vil jeg da gerne have.” Sagde hun, mens hendes blik undveg mit. Jeg satte mig hen til hende i sofaen og begyndte at bearbejde hendes fødder. Vi faldt i snak og hun spurgte hvilke zoner, jeg trykkede på og hvilke organer de korresponderede med. Vores snak fik blødt hende lidt op, og hun blev så småt lidt mere snakkesalig end normalt.

Efter 10-15 min. blev jeg lidt opstemt af at berøre hendes fødder, og jeg besluttede mig for at se, om jeg kunne få noget i gang med hende og stillede hende et lukket spørgsmål: “Kan du mærke nogen bedring, eller skal prøve at trykke direkte på ryggen og skuldrene?” “Det ville rart,” sagde hun, “men jeg synes, du trykker lidt hårdt, kan du ikke bore lidt mindre?” Det lovede jeg og bad hende om at lægge sig på maven på gulvet. Jeg satte mig på knæ ved siden af hende og gik i gang med at massere ryg og skuldre, men efter et par minutter brokkede hun sig over, at hendes bluse gnavede i huden, når jeg masserede uden på tøjet. “Så skal du tage blusen af!” Svarede jeg håbefuldt. “Øhmm, jah det kan jeg godt.” Sagde hun lidt forsigtigt. Hun satte sig op og tog blusen af. Under blusen kom hendes bare krop, en hvid blonde bh og en fantastisk kavalergang, som jeg så for første gang, til syne. Hun har sikkert bemærket mit blik, og holdte blusen oppe for brysterne og lagde sig på maven.

Der har altid eksisteret en slags uerklæret sympati mellem Sandra og mig. Hun er en stille og begavet pige, der ikke siger meget med mindre, hun føler, at hun virkeligt har noget hjertet. Jeg har tit forsvaret hende, når familien har beklaget sig over hendes tilbagetrukne væremåde, fordi jeg har kunnet se ligheder hos hende med mig selv, da jeg var i hendes alder. Jeg håbede nu på, at denne gensidige sympati, havde skabt så meget tillid til mig, at jeg kunne bryde Sandras mur af generthed og teenage usikkerhed uden at overskride hendes grænser i sådan en grad, at det ville ende i en fiasko.

Jeg begyndte at massere hendes ryg og skuldre, hun brokkede sig snart igen: “Kan du ikke bruge noget creme? Dine hænder virker så ru på min ryg! Der er noget på hylden ude på badeværelset!” Efter at have hentet cremen satte jeg mig ved siden af hende, tog noget creme på hænderne og gik i gang med at massere. Efter nogle få minutter satte jeg mig over skrævs på lænden af hende og masserede videre, men i løbet af ganske få sekunder begyndte jeg at få jern på af at sidde og have hendes røv lige under mig. Jeg kunne mærke, at det ikke ville vare mange sekunder før, jeg ville have fuld rejsning, og hun også kunne mærke det. Jeg besluttede mig for blive siddende og afvente en reaktion fra hende. Jeg fortsatte med massagen og havde nu en rigtig stivert på. Men Sandra reagerede ikke på det.

Jeg blev lidt modigere og satte mig lidt længere nede med hendes balder lige under min pik og masserede nu den nedre del af ryggen, jeg begyndte langsomt at lave små kneppebevægelser mod hendes røv i takt med massagen. Sandra gav nogle lave støn fra sig, jeg blev modigere og trykkede mere til med underlivet mod hendes røv, så afbrød hun mig “Stefan, jeg tror ikke jeg vil det her!” Jeg blev siddende og spurgte, om hun ikke kunne lide det. “Jeg ved det rigtigt, hvad nu hvis de kommer tilbage – og hvad med Henriette?” Nu var gode råd dyre: Jeg var meget tæt på enten fiasko eller at komme til kneppe min lækre teenage svigerinde – jeg måtte tænke og reagere hurtigt og satsede på, at hun inderst havde lyst: “Kan du ikk' li' det, når jeg rører dig?” Jeg lettede mig lidt fra hendes røv og trak hende med op, så hun sad med ryggen til mig. Jeg stillede mig på knæ, tog om hende bag fra og stak hænderne ind under hendes bh og kneb hendes brystvorter med fingrene og sagde: “Sandra, jeg har virkeligt lyst til dig – jeg vil ha' dig! Er det dejligt, når jeg rører dig, eller kan du ikke li' det?” Sandra virkede som hun kunne lide berøringen, men var samtidigt i tvivl: “Jeg ved ikke rigtigt, jeg har ikke prøvet at være så tæt på en mand.” “På min alder?” Spurgte jeg og fortsatte med at nulre hendes brystvorter samtidigt med at kyssede hende på halsen og skuldrene. “Øh, ja, det vil sige – jeg har aldrig rigtigt været sammen med en mand eller fyr – kun kysset og kælet!” Jeg var ikke overrasket over dette, men tænkte, om det var rigtigt, at hun i en alder 19 i år 2001 ikke havde prøvet at kneppe. Jeg spurgte hende, om hun var jomfru, hvilket hun bekræftede.

Jeg var nu klar over, at jeg måtte prøve at styre forløbet herfra, da hun åbenbart ingen erfaring havde med sådan en situation. Jeg besluttede mig for at tage helt over og gik i gang med at åbne hendes bukser med den ene hånd, mens jeg fortsatte med at nulre en brystvorte med den anden hånd og sagde: “Jeg ved, du er lidt bange for det her – hvordan det føles – hvad du skal gøre – om nogen opdager os. Men jeg tror, du vil synes, at det er dejligt.” Jeg havde nu fået hånden ned i hendes trusser. Jeg masserede hendes klit lidt og stak en finger op i fissen – hun var sjaskvåd, og jeg tænkte: “YES!” Jeg fortsatte med skiftevis at massere hendes klit og fingerkneppe hende, mens jeg nulrede den ene brystvorte og masserede brystet med den anden hånd. Hun begyndte at stønne, og jeg fortsatte min behandling til jeg følte, at var ved at komme, så rejste jeg mig, tog hendes hænder og trak hende op fra gulvet. Jeg stod og kyssede hende, mens jeg stak den ene hånd ned og fortsatte med at fingerkneppe hendes fisse og begyndte at trække hendes bukser og trusser af med den anden hånd.

Hun foretog sig stort set intet andet end at stå og stønne og tage imod min behandling. Da hun havde fået bukserne og trusserne af, trak jeg hende over til sofaen og fik hende ned på ryggen. Jeg spredte hendes ben og begyndte at slikke og sutte hendes klit, mens jeg fingerkneppede hende. Hun begyndte at stønne højt med en dejligt lys stemme: “Åhh – åhh, Stefan bliv ved!!” Min pik var rigtigt stiv nu og bankede og var ved at blive meget ivrig efter noget action. Jeg skyndte mig at tage mine bukser og resten af tøjet af, hvorpå jeg hjalp hende af med hendes bh og lagde mig på hende. Jeg suttede og nappede hendes bryster samtidigt med, at jeg kørte pikken op og ned ad hendes klit med kneppebevægelser. Hun stønnede: “Åhh, det er dejligt – det er dejligt!!” Og kom meget hurtigt i en orgasme, hvor hun stønnede og sagde: “Åhh, Åhh nej, jeg tror jeg tisser!!” Og så kom hun i en voldsom orgasme. Jeg kunne ikke lade være med at grine lidt af det, hun sagde. Noget tydede på, at hun åbenbart ikke havde haft så kraftig en orgasme før og derfor ikke kendte følelsen.

Min pik bankede og nærmest skreg efter action, så jeg syntes, at den trængte til at blive forkælet. Jeg rejste mig og stak pikken lige hen til Sandras mund. Hun kikkede på den og sagde: “Vil du ha', at jeg skal tage den ind i munden?” “Ja, har jeg haft dig i munden, nu er det din tur!” Svarede jeg. Hun protesterede lidt: “Er det ikke lidt klamt, jeg mener der kommer sæd ud af den og alt så' n noget?” “Nogle skal vende sig til det, andre kan bare li' det fra første gang, men det noget, der virkeligt tænder en mand, hvis kan finde ud af at gøre det rigtigt. Har du ikke lyst til at tænde mig rigtigt!” Sagde jeg og spillede lidt på hendes manglende erfaring. “Joh, men hvad skal jeg gøre?” Jeg jublede indvendigt ved disse ord – jeg kunne få det lige som, jeg ville have det.

Jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne lære hende rigtigt fra start, selvom det kan virke lidt skræmmende på nogle piger, når de prøver første gang: Jeg vil kneppe hende i munden og helt ned i halsen, så jeg svarede: “Det kan måske virke lidt mærkeligt de første gange, du prøver det: Du skal bare tage den ind i munden og slikke på hovedet – helst med undersiden af tungen på hovedet og med oversiden af tungen op og ned af skaftet, og lad være med at røre med tænderne. Og så skal du bare gøre det, jeg siger.” Jeg satte mig ned i sofaen, spredte benene og sagde, at hun skulle sætte sig på knæ foran mig og tage pikken i munden. Hun begyndte at slikke pikhovedet, og jeg instruerede hende i skifte mellem at slikke og tage pikken så langt som muligt ind i munden. Og hun gjorde det faktisk rigtigt godt. Efter et par minutter var jeg ved at komme – hele situationen med at sidde med min kæreste nøgne, lækre yngste lillesøster, få suttet pik og have styr på det hele var meget overvældende. Der fór en djævel i mig – nu ville jeg mundkneppe hende! “Sandra, læg dig på sofaen med hovedet bagover på kanten!”

Jeg rejste mig og støttede med det ene knæ og den ene hånd på kanten af sofaen og med den anden på ryglænet og stak pikken i munden på hende og begyndte at kneppe, jeg blev ret medrevet og kneppede bare til og kom efter en 8-10 stød i munden på hende. Sandra gav nogle gav nogle nasal- og halslyde fra sig og slugte det meste af min ladning. Det her var bare for meget: Jeg havde lige kneppet og sprøjtet Sandra i munden – det var totalt lir, og jeg beholdt min rejsning. Sandra lå på sofaen med min sæd i og omkring munden. Jeg satte mig henover hende, tog noget af sæden fra hendes ansigt og smurte hendes bryster og brystvorter ind i sæden, mens jeg kneb og masserede dem, så førte jeg pikken op mellem brysterne og lavede kneppebevægelser i takt til brystmassagen. Hendes bryster er fantastisk dejlige: Faste og store – lidt mere end en håndfuld til hver hånd, og jeg var nu blevet så liderlig, at jeg måtte have fisse og sagde: “Sandra, jeg vil have dig nu!!”

Jeg stak min pik op i fissen på hende og begyndte at kneppe hende uden omtanke for hendes mødom. Hun bad mig om at være forsigtig, for hun var bange for, at det skulle gøre ondt. Jeg kneppede hende med skiftevis langsomme og hurtige korte stød for at undgå gennemtrængning af jomfruhinden med det samme, mens jeg masserede hendes klit med fingrene. Hun blev hurtigt sjaskvåd af min behandling og stønnede: “Stefan, knep mig rigtigt – jeg vil have dig helt op i mig!” Jeg løftede hendes ben op på min skuldre og trykkede pikken helt i bund med lange seje stød. Hun gav nogle klynk fra sig, og jeg fortsatte med kneppe hende med lange, langsomme stød. Hun var dejligt stram, og jeg kunne mærke, at jeg ville komme snart, så jeg trak mig ud af hende for at udskyde udløsningen. Jeg tog fat på hendes hofter, vendte hende om på maven og sagde, at hun skulle stille sig på alle fire med hænderne på armlænet, så jeg kunne tage hende bagfra. Jeg stak pikken op i hendes fisse og begyndte at kneppe hende bagfra, mens jeg holdt fast i hendes hofter – det kunne hun lide! Hun stønne højlydt: “Åhh, Åhh – Stefan gør det hårdere!!” Jeg kneppede som en vild og kom til at glide ud af hende.

Jeg tog fat om pikke for at stikke den ind igen men fik øje på hendes røvhul; jeg var virkeligt liderlig og ville røvpule hende og tænkte, at hun havde haft den i munden og fissen, så hun kunne lige så godt vende sig til at tage den i røven fra første gang, så behøvede jeg ikke at prøve at overtale hende senere, hvis vi skulle kneppe en anden gang – og på den anden side ville jeg have prøvet det hele med hende, hvis hun ikke skulle have lyst til kneppe igen en anden gang. Jeg tog fat i hendes balder, trykkede hende ned på maven, spredte balderne dem og stak pikken ind i hendes røvhul, den var godt smurt af hendes skedesafter, så den gled forholdvis let ind. Hun blev vist lidt overrasket af dette og stønnede: “Ahhrr, ahhrr – hva' gør du? Du har den oppe i numsen på mig!” Hendes røvhul var rigtigt stramt og jeg var fuldstændigt tændt, mens jeg svarede, som om jeg undrede mig lidt: “Det gør da ikke ondt, vel?” Og kneppede videre.. “Nej, åhh, uhh – det er bare lidt, uhh – underligt!” Stønnede hun.

Jeg tog min ene hånd mellem benene på hende, og skiftevis masserede jeg hendes klit og fingerkneppede fissen, mens jeg pulede hende i røven. Hun stønnede og klynkede under denne behandling: “Det gør så dejligt – åhh, stik den op i tissekonen og gør det hårdt!!” Jeg trak pikken ud af røvhullet og stak op i fissen på. Hun stillede sig på alle fire som før; jeg kneppede hende vildt og hårdt, mens jeg holdt fast i hendes bryster og kneb hendes brystvorter med fingerspidserne. Det var en vidunderlig oplevelse at kneppe Sandra hårdt og brutalt bagfra, mens jeg havde godt fat i hendes lækre bryster; og jeg begyndte at stønne tungt: “Åhhrr, åhhrr – Sandra, kan du li' at få pik, dit lille bolledyr?” Hun stønnede og klynkede bare: “Åhh, uhh, Stefan bliv ved – åhh, gør det hårdt!” Jeg besluttede mig for at give hende en ordentlig orgasme og flyttede den ene hånd fra hendes bryst ned til hendes klit, som jeg masserede med fingrene, mens jeg havde fat i hendes bryst med den anden hånd og fortsatte med kneppe hende bagfra alt, hvad jeg kunne. Det var lige det, der skulle til, hun stønnede højt og kom pludseligt meget voldsomt. Hun tag om mine hænder og holdt dem hårdt ind mod sit bryst og fissen og krøb helt sammen, mens hendes krop var helt spændt i alle muskler. Hendes skedemuskler strammede hårdt om min pik, og jeg sprøjtede oppe i hende.

Jeg holdt om hende bagfra, mens vi lå i sofaen. Jeg havde det fantastisk og var stadigt liderlig ved hele situationen: Jeg havde lige gennemkneppet min kærestes 19-årige lillesøster på alle leder og kanter og taget hendes mødom. Jeg kunne mærke, at jeg måtte have mere og fik lige så stille og roligt rejsning igen ved at ligge og holde om hende med pikken op mod hendes røvbalder. Jeg begyndte at pille ved hende igen, mens jeg kyssede hendes ryg og skuldre og sagde: “Hold om min pik!” Hun tog om pikken og begyndte at gnide den, jeg fik fuld rejsning og var kampklar igen i nogle sekunder. Pludseligt ringede telefonen. Sandra slap min pik og ville rejse sig for at tage telefonen. Min jeg var liderlig og ville ikke give slip på hende. “Stefan, lad mig nu ta' telefonen – det kan være far!” Protesterede hun. “Så skal du også love mig, at vi elsker igen!” Svarede jeg. Hun fik fat i telefonrøret og svarede telefonen. Det viste sig at være hendes far, der fortalte, at de var ved vende hjem nede fra hans mor. Han ville vide, om vi havde lyst til pizza til aften, så ville han og Henriette skulle leje en film og tage pizzaer med på hjemvejen.

Efter at Sandra havde lagt røret på gik der lidt panik i hende: “Er du gal mand, de kommer snart hjem! Jeg vil op i bad og have tøj på, før de kommer!” Jeg prøvede få roen til at lægge sig over hende: “Tag det med ro, de skal først hente pizzaer og leje en film – de tidligst hjemme om en halv time – lad os gå op i bad!” Jeg fulgte efter hende op til badeværelset på første sal med en halvstivert på. Inde på badeværelset kunne jeg ikke lade hende være og stillede mig tæt bag hende med pikken lige mod hendes røvbalder, mens jeg tog fat i hendes med den ene hånd masserede hendes klit med den anden.

Hun begyndte straks at stønne lidt: “Åh nej, Stefan, de kommer om lidt!” Jeg svarede, at jeg bare lige ville have hende hurtigt og pressede hendes overkrop forover henover håndvasken, mens jeg stak pikken i hendes fisse. Jeg begyndte at kneppe hende bagfra, og Sandra stønnede og klynkede. Jeg gav hende hurtige og vilde stød og kunne mærke, at jeg var at komme, da jeg trak pikken ud og beordrede hende ned på knæ foran mig: “Sandra, sæt dig ned på knæ – jeg vil sprøjte dig i ansigtet og på patterne!” Jeg vendte hende, og hun satte sig på knæ foran mig. Jeg tog fat i hendes hår ved nakken ved den ene hånd og spillede pikken med den anden.

Så kom jeg og sendte en klat lige ansigtet på hende. Jeg havde overtaget i situationen og benyttede lejligheden til lidt dominans og sagde: “Slik så min pik ren!” Sandra, slikkede pikken ren og slugte sæden, som hun fik besked på.

Vi tog et brusebad og stod og kælede, kyssede, og snakkede lidt, mens vi badede. Sandra fortalte, at det havde været rigtigt dejligt, og at hun i gennem noget tid faktisk havde været lidt smålun på mig. Vi blev enige om, at være sammen igen – og i næste uge skal vi en tur i drive-in bio. Jeg håber, der bliver noget at skrive om!

voksenbasen.dk - avatar

Af voksenbasen.dk

admin voksenbasen

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (11 stemmer, gennemsnit: 2,64 af 5)
Loading...

26. maj 2013 18:43