Fantasier

Jeg læste til eksamen i mine forældres sommerhus, havde været der en uge alene uden at snakke med et eneste menneske.

Jeg var ved at være færdig med at læse og var selv tilfreds med det som var nået, nu kunne eksamen bare komme an. Jeg satte mig ud på græsplænen med cola og nød solen, den varmede mig op så jeg sad og blev lidt opstemt, eller sagt på en anden måde ufattelig liderlig.

Jeg sad og kærtegnede mine bryster uden på kjolen og lod en hånd glide ned mellem mine lår og ind under trussekanten, en dejlig følelse bredte sig gennem hele kroppen. Jeg sad og drømte om at blive taget af flere mænd samtidigt og udnyttet på alle mulige måder, være helt forsvarsløs, blive fanget og brugt.

De forhørte mig i mange timer, jeg sad på en hård træstol, mens spørgsmålene haglede ned over mig, uden jeg kunne svare, de var overbevist om jeg var spion, mod deres militærdiktatur, men jeg var kun på gennemrejse da de anholdte mig. Det var en kvindelig forhørsleder som blev ved med at stille spørgsmålene, tilsidst rystede hun på hovedet og råbte mig ind i mit , at de havde metodet som nok skulle få mig til at tale, jeg rystede over hele kroppen af skræk.

Hun kaldte på vagterne som kom ind og trak mig op af stolen og gav mig håndjern på, hvorefter de trak mig ud af lokalet, mens jeg råbte og skreg af angst. De havde stukket deres arme ind under mine og trak mig baglæns ud og hen ad en gang og ind i et andet lokale, jeg kunne ikke opfatte i farten hvad det var for et rum, men i midten stod et stort kraftigt bord, og en lampe oplyste kun det, så jeg ikke kunne se hvad der var ude i rummet. De trak mig hen til bordet, så jeg stod med ryggen til med mine balder mod bordkanten, de tvang mig ned på ryggen og trak mig ind midt på, mens jeg sprællede med mine ben ud til begge sider. De løftede mine arme op over mit hoved og åbnede håndjerne og lædermanchet om hver af mine håndled, hvorefter de satte en kæde i og trak mine arme ud til siden mod hvert hjørne, tog fat i mine ankler, hvor de også satte manchetter og derefter spændte mine ben ud mod hver hjørne.

De spændte kæderne så meget at jeg blev trukket helt ud, det gjorde ondt at ligge uden at kunne røre sig, min kjole krøb op på mine lår, sveden sprang ud over hele min krop, min ene sandal var faldet af under kampen, den anden sad kun fast i remmen, jeg kunne ligge og se mine fødder når jeg løftede hovedet. Min barm hævede sig i takt med mit hæftige åndedræt. Vagterne forlod lokalet og lod mig ligge alene på bordet helt hjælpeløs, alle mulige tanker for gennem mit hoved, jeg var skide bange for hvad de kunne finde på.

Hvor længe jeg havde ligget alene, ved jeg ikke, men pludselig kunne jeg høre at der var kommet nogen ind, uden jeg kunne se hvem og hvor de var i rummet. To mand med sorte masker med huller til øjnene, bare overkroppe havde taget opstilling på hver side af bordet, de stod og gloede på mig. Den ene var stor og fed, hans mave hang ud over bukserne, hans hænder tykke og behårede. Den anden var stor og kraftig af bygning. Den fede tog fat i min hage og holdt mit fast så jeg ikke kunne andet end se på ham. Mine øjne flakkede rundt, turde ikke se på ham, men kunne ikke undgå det. Han spurgte mig med sin grove stemme om jeg nu ville tale eller om de skulle få mig til det.

Jeg kunne ikke få en lyd over mine læber, han slap mig og gav den anden en ordre som jeg ikke forstod, men ville snart finde ud af det. Den anden lagde sin hånd på min mave, lod den glide ned mod mit underliv, hånden gled ned mellem mine lår uden på kjolen, han klemte hårdt om mit venusbjerg, jeg skreg af smerte, den fede begyndte at rage på mine bryster med sine fede hænder, det var så pludseligt at jeg ikke kunne koncentrere mig om den ene eller den anden. Den fede slap mine bryster og trak en saks frem og begyndte at klippe min kjole op i ærmerne, han klippede den op i halsen og trak den ned til mine bryster, min hals og skuldre var helt blottede. Jeg var helt stiv af skræk, efterhånden som han ødelagde mit tøj, de to begge fat i min og trak den og kjole ned under mine bryster, den fede tog fat i mine brystvorter og klemte og trak hårdt i dem, det gjorde afsindigt ondt, mine bryster sitrede, vorterne blev hårde. De trak min kjole ned og blottede min mave, den fede klippede min kjole helt op pg trak den i et kraftigt ryk væk under mig, nu lå jeg kun i mine trusser, og min ene sandal, hele min krop rystede. Jeg havde ikke en chance for at dække mig til, lå bare helt blottet for deres liderlige blikke.

Den fede klippede min trusse op i den ene side og trak resten ned på det ene lår, og den anden trak min sandal af, nu lå jeg helt nøgen, med resten af min trusse på det ene lår. Den fede stak sin hånd op mellem mine lår og stak én af sine tykke fingre op mellem mine svedige skamlæber, han pressede hårdt til og spurgte om vi nu skulle tale, jeg kunne kun ryste fortvivlet på hovedet, tårene løb ned af mine kinder, jeg forsøgte at dreje mit underliv væk, men var spændt så hårdt ud på bordet at var umuligt… jeg måtte bare finde mig i den nedværdigende behandling.

Den anden mand havde holdt sig lidt i baggrunden, jeg så til min skræk han var ved at gøre en stor dildo, med ledninger over til et instrument, klar. Han løsnede kæderne lidt og tog opstilling med dildoen mellem mine ben, mens den fede tog fat i mine knæ og trak dem ud til siden så min kusse var helt blottet og åben for deres perverse lyster. Han satte dildoen op mellem mine skamlæber og pressede den lige indenfor, den var voldsom tyk, men han var ligeglad og pressede den højere op i mig, selv om jeg ikke ville være ved det, så begyndte min kusse at smøre dildoen med mine safter, og den gled højere op i mig.

Han tog et par gummihandsker på og holdt fast i dildoen, han begyndte at kneppe mig med den, den anden havde sluppet mine knæ og stillede sig hen til apparatet som var forbundet med dildoen, han drejede på knappen og en svag strøm kom fra dildoen, jeg skød ryg og hævede mit underliv, af liderlighed og smerte, – strømmen blev kraftigere og jeg skreg. Jeg må have været væk et stykke tid, da jeg kom op til overfladen igen havde han fjernet dildoen, og løsnet mine ben, jeg var så naiv at tro de nu ville lade mig slippe, men nej, de var først begyndt. Den fede tog fat under mine arme og trak mig ud over bordkanten så mit hoved hang ud over, han holdt fast i mit hår så jeg ikke kunne røre mig, han begyndte at knappe sine bukser op og blottede en stor tyk fed som stod lige ud i luften, et par store nosser hang under og gyngede frem og tilbage. Jeg kunne ikke gøre noget for at undgå at han pressede sin ind i min mund, han gjorde det i et eneste stød, hans fede mave trykkede mod min hals og hans nosser bankede mod min pande, han kneppede mig langt ned i halsen, mit mundvand skummede om min mund.

Den anden havde smidt tøjet og var kravlet op på bordet, han løftede mine ben op og stak sin pik op i mig og begyndte at kneppe mig i kraftige stød, han nosser klaskede mod mine baller. Den fedes pik begyndte at svulme og den gav nogle kraftige ryk, han tog fat i mit hoved med begge sine hænder og holdt det fast, stadig med pikken dybt min mund, pludselig skød han sin fede varme salte ned i halsen på mig, jeg var lige ved at blive kvalt i den store mængde , som pumpede ned i halsen på mig, det løb ud af munden på mig, meget måtte jeg synke.

Den anden, som stadig kneppede min min kusse i kraftige bevægelser, kom med et kraftigt brøl, han trak den ud samtidig, nåede at sende ladningen ud over min krop. Jeg lå stadig på bordet med mine arme lænket, helt indsmurt i sperm. De havde begge taget deres bukser på igen, og den fede stillede sig hen til mig og sagde det er ikke meget vi har fået ud af dig, i morgen skal du få med grovfilen, men for at du ikke skal kede dig har vi en lille overraskelse til dig.

Vagterne var kommet ind og løsnede mig og trak mig ud på gulvet, jeg stod helt nøgen på mine usikre fødder. De slæbte mig hen af gangen, den fede gik foran, de stoppede op foran en tremmedør. Først kunne jeg ikke se hvad de havde gang i, men det blev jeg hurtig klar over, inde i cellen var otte mænd, den tykke sagde mens de låste celledøren op, disse fanger har ikke set en kvinde i flere år, nu kan du tilbringe natten med dem.

Jeg vågnede op i solen med cola flasken mellem mine ben, og jeg tænkte at jeg vist hellere måtte gå ind og få et meget koldt bad.

voksenbasen.dk - avatar

Af voksenbasen.dk

admin voksenbasen

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 stemmer, gennemsnit: 2,00 af 5)
Loading...

29. februar 2012 01:37