Koncerten

Koncerten Det var til en koncert med Megadeth i KB-hallen for en 4-5 år siden. Jeg var taget alene ind til den og der var ikke vildt mange da der var landskamp samme dag.

Derinde mødte jeg Monica. Hun var en af mine venners kæreste, og så bragende godt ud.
Langt rødsort hår, brune øjne, en stor mund med et par fyldige læber, , smal talje og et par lange ben. Hun lignede en spansk skønhed med sin mørkebrune lød. Hendes forhold til fyren lakkede mod enden og de var flyttet fra hinanden.

Vi stødte på hinanden i den dunkle belysning. Hun var selvfølgelig helt i sort . En sort blonde dækket ef en halvt gennemsigtig løs top. Sorte hotpants og sorte knæstrømper der gik op til midt på låret.

– Gud, hej – er du her?
– Ja, der er ikke så mange man kender herinde.
– Nej, jeg gad ikke at se fodbold med de andre så jeg er bare taget her ind alene – fedt at møde dig.
– I lige måde!
– Øl?

Jeg smuttede ud for at hente øl, og vi fik hurtigt tømt en 3 fadøl hver. Vi stod rimeligt klemt nu da koncerten var ved at komme godt i gang. Jeg stod lige bagved hende, helt tæt op ad hende. Hun havde lagt krop til mine fantasier mange gange og nu stod vi så her. Hun var da heller ikke helt uinteresseret i mig.

Halvejs inde i koncerten gik Megadeth i gang med en af deres sjældne sjælere. Tout le monde. Jeg stod nu lige opad hendes pariserrøv, og hun vendte sig mod mig.

– Ej, den er bare for fed den her.

Hun tog min ene arm og lagde den om livet på sig selv, og vendte sig igen. Jeg slog den anden arm om hende og trykkede hende ind mod mig. Hun lagde sit hoved bagover så det hvilede på min skulder. Jeg havde nu fået oparbejdet en ordentlig bule i bukserne som hun ikke kunne undgå at lægge mærke til. Hun trykkede sin røv mod bulen så hendes baller omsluttede den.

Okay! Hun var altså tændt på noget frækt! Jeg stødte mod hende og bevægede mit underliv stille og roligt fra side til side i takt med musikken så hun rigtig kunne mærke mit hårde jern mod de tynde hotpants. Hun greb bagover med sin ene arm og nulrede mig i håret. Med sin anden hånd førte hun min hånd op mod sine bryster inde under toppen. Mine fingre gled hen over hendes varme maveskind, op over blonderne i 'en og fandt en stenhård vorte igennem stoffet. En melodiøs guitarsolo fyldte KB-hallen. Min anden hånd arbejdede sig op til det andet faste bryst. Hun vendte sit hoved let på skrå og spillede lidt med tungen på min kind. Jeg mødte hendes mund og vi begav os ud i et langt vådt kys.

Jeg klemte hendes bryster mod hinanden og kunne mærke hvordan hun trak vejret hurtigere nu. Med et stoppede sangen og Megadeth kastede sig ud i en af deres hurtige numre. Vi vendte os mod hinanden og med et nik mod baren fulgte jeg efter hende. Hun tog min hånd og førte mig ud af den mørke sal.

– Puha, sikken et godt nummer hva'?

– Ja, det er den bedste version jeg har hørt, grinte jeg.

Hun smilede til mig og bekræftede mig i at hun havde hygget sig, men hvad nu? Det fandt jeg hurtigt ud af i øl-køen.

– Skal vi ikke bare smutte herfra og tage hjem til mig?

Jeg sagde ikke noget men tog hende i hånden og slæbte hende udenfor. Vi gik op på vejen og ventede på at en taxa skulle komme forbi. Vi stod og småpettede lidt da vi fik prajet en. Satte os begge ind på bagsædet. Lige så snart vi kommet ind i bilen satte hun sig overskrævs på mig, og sagde til chaufføren hvor vi skulle hen.

– Ahh, du er bare for dejlig, sagde jeg til hende, mens min buksebule var vendt tilbage med fornyet kraft.

– Ej, hvor har jeg bare lyst til dig, stønnede hun.

Mine hænder fandt igen hendes store faste bryster.

– Du har de dejligste bryster, sagde jeg.

– Tag dem frem, var hendes svar. Heldigt for mig. Jeg tog fat i skålene på BH'en og krængede dem ned. Hendes mørke bryster svulmede ud over og strittede med vorterne, stadig inde under den halvt gennemsigtige top. Hun gned sit skød mod min stive og lænte sig helt ind over mig så jeg kunne smage på hendes bryster. Jeg nippede i vortene, og hun klynkede let. Hends hår faldt ned over mit , det duftede dejligt. Taxaen stoppede og han sagde lettere ironisk:

– Ja så er vi her, hvis i ellers har tid?

Hun fik hurtigt pakket sine meloner ind igen og vi smuttede ud af vognen. Vi løb nærmest hen til opgangen. Hun stod og fumlede med nøglerne til låsen. Jeg greb hende hurtigt bagfra og pressede min buksebule mod de lækre hotpants.

– Vent, vent, stønnede hun.

Døren sprang op med et brag, der kunne have vækket hele opgangen. Jeg overfaldt hende nærmest da vi var kommet ind i den mørke opgang. Jeg pressede hende op mod væggen og hev de små hotpants af hende. En smuk hjerteformet brun røv kom til syne med en G-streng der forsvandt ned mellem de gyldne baller. Jeg kyssede hendes røv og trak også trusserne af hende. Nu stod hun der i sine sorte lårstrømper med blottet røv og en kusse der nærmest dryppede! Hun stønnede, “Slik mig” og jeg borede min næse ind i hendes brune punktum, og slikkede hendes . Hendes safter var søde og varme. Hun pressede sin røv mod mit . Selv hendes numsehul duftede dejligt.

Jeg slikkede hende i det sort hul og hun blev helt vild. “Åååh ja, bliv ved, slik, mig, slik mig, stik den op i mig”. Det havde jeg sgu aldrig prøvet før det her, men hvad fanden. Jeg pressede min tunge langt op i hendes røvhul og kørte den rundt i cirkler. Hun vred sig og med sin egen hånd nærmest tæskede hum sin klitoris. Hun blev pludselig gennemrystet af en voldsom , og jeg stak samtidig 2 fingre op i hendes sorte hul.

Hun gav et skrig fra sig og jeg frygtede at nu måtte der da snart komme nogen ud på opgangen for at se hvad fanden der foregik. Men det gik. Hun stod stadig op ad væggen i opgangen og pustede ud.

– Århhh, hdet var vildt. Det er den vildeste jeg nogensinde har fået. Puha, skal vi ikke gå helt op syntes du?

– Lad os endelig, sagde jeg. Hun hev sine trusser af og krængede sine hotpants op om røven igen Vi gik op i lejligheden og hun sagde:

– Jeg tager mig lige et hurtigt bad, så kommer jeg ind og så skal du kneppe mig, ikke?

– Jeg venter her, sagde jeg med et forventningsfuldt smil.

Jeg kunne høre at hun tændte for bruseren. Jeg tændte for fjernsynet og hyggede mig ved tanken om den dejlige pige der stod ude i badet og sagde at hun ville kneppe mig… Bruseren stoppede og hun kom ind i stuen. Hun havde en hvid silkebadekåbe på. Hendes mørke hår var blevet næsten sort af vandet, og det dryppede ned på kåben. hendes stive brystvorter, stod klart aftegnet igennem silkekåben. “Tag dit tøj af…”, sagde hun. Jeg rejste mig op og tog mit tøj af, mens hun klædte mig af med øjnene. Min stod lige ud i luften. Hun løsnede bæltet i badekåben og lod den glide ned over skuldrene, og ned på gulvet. Nu stod vi som gud havde skabt os. I mit indre takkede jeg gud for hans flotte stykke arbejde med Monica. Hendes store tunge faste bryster strittede ud i luften. Hun gik over mod mig og tog et fast greb i min stive , mens hun gav mig et saftigt tungekys. “Hmm… en dejlig pik du har…” sagde hun. “Jeg vil mærke dig…” Hendes brystvorter strejfede mit bryst, de var hårde… Hun slap taget og gik over mod vinduet. Hun satte sig i vindueskarmen og spredte sine brune ben. “Kom så…”, hviskede hun. jeg gik langsomt hen mod hende, og hun skød ryggen frem mod mig mens hun tog sine bryster i hånden. Jeg tog fat om hendes røv, jeg stødte langsomt min store stive pik op i hendes våde . “Uhmm… Jaeh…. knep mig så”. Jeg trak hende lidt ud på kanten og begyndte så at støde. Hendes kusse var som en gloende vulkan. “Uhh… Uhh… Ja… Hårdere… Knep mig…. Aah… jeg er bare så liderlig…” Jeg kneppede hende hårdt nu. Hun slog benene omkring livet på mig. “Tag mig” nærmest skreg hun mens hun hev mig i håret. Jeg bankede hende med min pik og jeg var nærmest bange for at gøre hende fortræd, men hun elskede det og skreg af lyst.

– JAAAEH!!! knep mig… Uhhh… du er stor… din store pik… kom i mig… bank din op i mig…

Jeg løftede hende op ad vindueskarmen og hun sad klæbet fast til mig. Jeg løftede hende op så jeg kunne slikke hendes bryster. Min pik var nu lige udenfor hendes kusseåbning og den strejfede hendes skamlæber ganske let indimellem. Hun pressede sig selv ned for at jeg skulle komme op i hende igen, men jeg skubbede hende bare op igen så jeg kunne slikke mere på hendes fuldmodne frugter. Det var ved at drive hende til vanvid.

– Uuuhh… jeg vil ha' din pik… kom nu!!! Knep mig vil du ikke nok…

Hun tryglede nærmest om at få jern og det ophidsede mig meget at jeg styrede det totalt. Jeg bar hende ind i soveværelset, stadig med pikken i let berøring med hendes kusse åbning. Ved at styre mine pik-muskler kunne jeg vippe med den og lige puffe lidt til hendes gloende kusse.

– Ej, hvor er du fræk, sagde hun… Jeg elsker din store pik…

– Jeg har altid drømt om at være sammen med dig, kneppe dig og mærke dine bryster, sagde jeg på vej ind i soveværelset.

– Jeg har tænkt det samme, og det er bedre end jeg har drømt om… du er bare så dejlig, sagde hun og tungekyssede mig.

Vi kom ind i værelset og jeg lagde mig på ryggen på sengen stadig med et fast greb i hende.

– Sut min pik, sagde jeg. Hun lagde sig hurtigt tilrette og fik min stive pik ind . Ind imellem tog hun den ud og onanerede mig mens hun førte pikken ind imellem sine . Hendes vorter strejfede mit maveskind når de gyngede og jeg rørte dem let. De var vildt faste og tunge, perfekte bryster.

– Du har bryster som en gudinde, sagde jeg til hende. Uhmm..og de er dine nu, sagde hun mens hun lagde sig ind over mig så hendes bryster omsluttede mit ansigt. Hun førte hurtigt sin kusse ned over mit jern-lem.

-Aaahh… Ja! Fra nu af skal du kneppe mig hver dag… vil du det?
– Med fornøjelse,  stønnede jeg.

Hun rakte ud med sin hånd og fandt et digitalt videokamera på hylden. “Her… film os… film din store pik i min våde kusse!” WOW! Sikke en frækkert. Hjemmevideo fik pludselig en helt ny betydning! Jeg fik fumlet kameraet på record. “Optager den?”, spurgte hun mens hun sad dybt over min pik. “ja… den kører”, sagde jeg. Hun begyndte at ride på mig. Løftede sig godt op hver gang så jeg kunne få et ordentligt skud. Det var vist ikke første gang hun havde prøvet det. På den lille LCD skærm kunne jeg se min pik glide ud og ind af hendes våde fisse. Det var vildt frækt. Jeg kunne heller ikke lade være med at filme hendes dejlige bryster.

– Ååh…jeg kommer snart. Kom i mig … jeg vil mærke din !

Hun red mig hårdere nu og det gav nogle højlydte klask når hun stødte på mig. Jeg kunne ikke koncentere mig om kameraet mere og smed det på sengen så linsen pegede nogenlunde over mod os. Jeg tog fat om hendes røv og bankede min pik dybt op i hendes glødende hul. “JA!!! Knep mig… ÅÅH! … JA!” Hendes bryster hoppede vildt og hendes kusse trak sig sammen om min pik. Jeg kom samtidig… min sperm pumpede op i hendes fisse… aldrig har jeg skudt sådan en stor ladning og det kunne hun mærke. “Ååhh…hvor vildt! … ja … kom…”

Hun red mig tør og faldt ned ved siden af mig.

– Puhh … hold kæft, hvor var det fedt, prustede hun. Jeg har allerede lyst til dig igen, fortsatte hun, men der trak jeg altså grænsen. Et hurtigt kig ned på min brandvarme pik bekræftede det. Den var ildrød og blev ikke klar mere den dag.

– Du er sgu for dejlig, Monica, sagde jeg. Det var en dream come true oplevelse.

– Hmmm…men du går ikke lige med det samme, vel?

Nej det gjorde jeg ikke. Jeg blev der natten over, og selv om min pik var færdig, brugte jeg tungen og hænderne til at få hende til at skrige endnu engang den nat. Siden har vi mødtes lidt i smug da vi ikke er interesseret i at sætte venskabet med min kammerat over styr. Det har ført til nogle vilde oplevelser de mærkeligste steder. og hun har næsten haft videokameraet med hver gang.

voksenbasen.dk - avatar

Af voksenbasen.dk

admin voksenbasen

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 stemmer, gennemsnit: 3,00 af 5)
Loading...

26. maj 2013 09:30