Anal første gang

Følgende historie handler om den første gang min daværende kæreste og jeg havde -. Dette havde været en af mine ”hemmelige” drømme gennem længere tid, og selv jeg havde taget tilløb nogle gange, havde modet til at bringe emnet på banen svigtet hver gang. Men en aften lykkes det endeligt, hvilket jeg vil fortælle om i det følgende.

Først en kort beskrivelse af min daværende kæreste: Hun var 23 år gammel, og jeg havde mødt hende på en ferie i Italien. Katrine (som hun hed) var en rigtig blondine med lyst hår og blå øjne. Katrine kunne, når hun ville det, være et rigtigt godt skår. Hvilket også ofte havde resulteret i at mine venner havde kommenteret hendes udseende, og indirekte havde forsøgt at udfritte mig, hvordan hun var i sengen. Hun havde en god fast røv, et par faste ungpige bryster, samt en rigtig stram mis, der – når hun var liderlig – blev utrolig våd.

Og nu til historien: Det var en lørdag aften. Vi havde fået noget godt at spise, og havde efterhånden drukket et par flasker rødvin, og suppleret med gin og tonic. Vi var blevet pjattede og sad i sofaen og kælede for hinanden. På et tidspunkt kommer samtalen ind på vores erotiske fantasier. Katrine spurgte mig, om jeg havde nogen fantasier, jeg havde lyst til at få prøvet af. Jeg svarede at det havde jeg. Jeg kunne se hun blev nysgerrig, og da jeg vidste af erfaring, at man kunne gøre med hende, hvad man ville, når hun blev fuld, sagde jeg: “Jeg har længe haft lyst til at dyrke analssex”.

Hun så på mig, og spurgte om jeg virkelig mente det? “ja da” svarede jeg. “Ok. Men jeg vil have lov til at gå i bad først” svarede hun, og var allerede på vej ind i soveværelset for at tage tøjet af. Da hun havde været i bad, kom hun ind i stuen, kun med et håndklæde omkring kroppen. “Hvor skal har du lyst til at vi skal gøre det?” spurgte hun. Jeg sagde til hende, at jeg syntes, hun skulle lægge sig op på spiseboret. For at hun skulle ligge så godt som muligt, lagde vi en dyne og en pude på bordet. Jeg hjalp hende med at komme op, og få puden placeret under hendes røv, så den blev løftet lidt.

Jeg bad hendes så om at løfte benene op, og holde dem med hendes arme. Min kæreste lå nu lige foran mig, med hendes stramme ungpige og lyserøde røvhul lige i vejret. Katrine så på mig og sagde: ”Du lover at være forsigtig”, hvilket jeg selvfølgelig gjorde. Jeg begyndte nu at slikke og kysse hendes inderlår, samtidig med jeg langsomt nærmede mig hendes . Da jeg nåede den, slikkede jeg først hendes skamlæber, og begyndte så at skille dem ad ved at stikke tungen ind i revnen. Katrines fisse blev altid utrolig våd, når hun var liderlig, og jeg kunne allerede mærke smagen af hendes fissesaft.

Jeg skilte nu hendes skamlæber ad med fingrene, og lod tungen glide op på hendes klitoris, som jeg først forsigtigt lod tungen glide hen over. Langsomt begyndte jeg at øge tempoet, samtidig med jeg stak min langfinger ind i hendes fisse. Jeg kunne høre på Katrines vejtrækning at hun nød det. Jeg satte nu tempoet op, og begyndte at slikke, og bide blidt i hendes klitoris, samtidig med jeg kneppede hende med to fingere. Jeg kunne høre at der ikke var langt igen, før hun fik . Da jeg gerne ville gemme den lidt, satte jeg tempoet ned, og bevægede mig længere ned og stak tungen op i hendes fisse. Hun var efterhånden blevet meget våd, og jeg nød smagen af hendes fisse. Langsomt begyndte jeg nu at nærme mig hendes lyserøde røvhul.

Da jeg første gang lod min tunge glide hen over det, gav det et lille sæt i Katrine, men jeg lod som ingen ting og fortsatte, samtidig med jeg igen begyndt at kneppe hendes fisse med min lang-finger. Jeg kunne mærke at Katrine slappede mere og mere af, og tilsyneladende nød det. Jeg var nu så liderlig, at jeg bare måtte mærke hendes våde stramme fisse omkring min . Så jeg fik åbnet mine bukser og fundet den frem. Jeg gned nu min i mellem hendes skamlæber, inden jeg stak den op i hendes fisse, og begyndte at kneppe hende. Men jeg trak mig hurtigt ud igen (hvilket dog medførte en del protester).

Mens hun var i bad havde jeg fundet et dåse vaseline, vi tilfældig havde stående. Jeg begyndte nu at smøre masser af vaseline omkring hendes røvhul. Da det var smurt godt ind, kom jeg vaseline på min pegefinger, og begyndte så langsomt at presse den ind. I starten var der en del modstand. Men da jeg samtidigt begyndte at massere hendes klitoris, slappede hun langsomt af. Jeg presse nu min finger helt i bund, og gik i gang med forsigtigt at kneppe hende i røven med min finger. Da jeg igen begyndte at slikke hendes klitoris, kunne jeg høre på hendes vejtrækning, at der ikke var langt til en . Stadig ville jeg gerne gemme den, så jeg stoppede med at slikke hende, og stak nu endnu en finger op i hendes røvhul. Denne gang gik det nemmere.

Og jeg kunne nu uden større modstand kneppe hendes røv med to fingere, samtidig med jeg stak yderligere to fingere op i hendes fisse og også begyndte at kneppe den. Det var en vidunderlig fornemmelse at stå med to hold fingere oppe i hvert sit hul, samtidig med at jeg kunne se, at Katrine tydeligt var vild med det. Hendes krop vred sig fra side til side, samtidig med hun liderligt udbrød “åhh…åhh…” hver gang mine fingere kom i bund. Jeg trak nu mine fingre ud af fissen og begyndte at smøre min pik ind, mens jeg fortsatte med at fingerkneppe hende i røven.

Da min pik var smurt godt ind, tog jeg fingrene ud af hendes røv. Jeg var nu klar til at give Katrine sin analdebut! Jeg satte mit pikhovede mod hendes lyserøde røvhul, og begyndte langsomt at trænge ind i hende. Det var fantastisk. Aldrig havde jeg mærket noget så stramt og varmt. Da jeg ikke mærkede nogen modstand, eller hørte nogle protester, fortsatte jeg med at presse pikken op, end til jeg var helt i bund og kunne mærke hendes snævre røvhul omkring hele min pik, samtidig med hendes åbning klemte omkring roden.

Jeg begyndte langsomt at bevæge min pik frem og tilbage samtidigt med jeg igen stak to fingere ind i hendes fisse. Jeg satte langsomt tempoet og jeg kunne igen høre at Katrine var ved at komme. Pludseligt gennemrystes hendes krop af en kæmpe orgasme, samtidig med hun stønner: ”bliv ved, bliv ved!!” Jeg bøjer mig ned over hende, og spørger om hun ikke har lyst til at ride mig. Hun nikker, så jeg hjælper hende ned fra bordet, og følger hende ind i stuen, hvor jeg sætter mig i sofaen. Katrine sætter sig overskrævs med ansigtet op i mod mig. Hun løfter sig lidt, så jeg kan komme til at føre min pik hen til hendes røvhul, og langsomt sænker hun sig ned over den.

Hun lukker øjnene mens hun udbryder: ”åh…” og begynder så at ride mig hurtigere og hurtigere. Da hendes røvhul er så stramt kan jeg ikke holde mig ret længe, og pludseligt sortner det for mine øjne, og jeg pumper min op i hendes røv, samtidig med at endnu en orgasme rammer Katrine. Fortumlede synker vi sammen i hinandens arme. Da jeg trækker pikken ud, er hendes ringmuskel stadig slap og hun kvitterer derfor til sidst med en fræk creampie på lagnet, hvorefter hun bøjer sig ned og udbryder “Undskyld, skat, jeg skal nok gøre rent efter dig”, sutter sæden op med munden – og synker den velvilligt!

voksenbasen.dk - avatar

Af voksenbasen.dk

admin voksenbasen

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

1. august 2013 18:05