Opvaskeren

Det var en almindelig arbejdsdag for mig, jeg mødte ind klokken 18 og tog over for den anden opvasker der havde været der siden klokken 13. Vi snakkede kort sammen, han tog hjem, jeg tog et plastik forklæde på og gik igang med at vaske op.

Jeg havde sovet lidt inden jeg skulle på arbejde, da jeg havde været til fest dagen før, og ikke havde sovet i løbet af natten. Jeg vågnede ikke ved alarmen, men først da min mor kom op, vækkede mig og mindede mig på at jeg skulle afsted. Jeg kom hurtigt i de stramme sorte bukser fra dagen før, og smed en løs t-shirt over hovedet. Det var en af dem med store huller til armene, så man kunne se siden af brysterne og maven. Jeg overvejede at skifte, men ville nødigt komme forsent. Og jeg havde jo på! I øvrigt ville forklædet nok dække..

Jeg cyklede raskt afsted mod restauranten og mødte ind til tiden. Det var åbenbart en travl dag, siden der var så mange kokke og tjenere på arbejde. Det vil sige en lang opvaskertjans for mig..

Heldigvis tjente jeg en del penge ved det, og nyt tøj kan man altid bruge.
Jeg har ikke altid gået op i mit udseende, men har på det sidste år tabt mig en del, og nyder at vise mit mesterværk frem. Jeg får da også nogle blikke engang imellem.

Klokken blev mere og mere, og jeg var noget nogenlunde igennem al opvasken. Bestikket manglede dog. Bestikket er det værste. Man hælder det ned i den store og lave vask, skyller det og skal så stå foroverbøjet og samle det op for at putte det i holderen. Jeg får tit ondt i ryggen af det, men kompensere med at stå på nogle lidt finurlige måder.

Køkkenpersonalet svandt langsomt ind da klokken blev mere og mere, og til sidst sagde en af de 2 sidste kokke farvel. Jeg hørte den sidste sige at han lige ville blive og gøre noget klar til imorgen, og så kunne jeg jo også lige blive færdig. De fik sagt farvel, og der blev nu lidt stille i køkkenet, bortset fra vandet jeg sprøjtede med.

Jens, kokken der blev tilbage var måske 30-40 år gammel. Han var ikke grim, bare lidt for gammel til min 17-årige smag. Han som mange andre havde jeg også taget i at kigge på mig. Jeg tog det som en kompliment, selvom jeg synes at han var gammel. “Ååååh, jeg er snart færdig” tænkte jeg glad, lænede mig forover, pressede numsen bagud og begyndte med bestikket i vasken. Den stilling var med til at få ryggen strukket lidt ud, lidt som en omvendt “skyd ryg”. Alt imens jeg var igang med det, lagde jeg ikke mærke til at min trøje han lige lovligt meget, så der var frit udsyn til min fine lille mave og bryster.

Jeg skyllede bestikket igen og mumlede til mig selv noget med hvor fucking svært det var at gøre rent, imens jeg pludselig mærkede en hånd for min mund og en arm det holde mig fast og rettede mig op. Jeg kunne se Jens' øjne der udstrålede liderlighed i vinduet lige over vasken og mærke hans lem igennem hans bukser, mod mine baller.

Han pressede sig mod ham og hvislende i mit øre, “du ved ikke hvor længe jeg har ventet på det her..”, alt imens jeg var lamslået af panik. Mit hjerte hamrede højt, men jeg kunne ikke røre mig.

“Nu skal du bare være en god pige og adlyde mig, så sker der intet. Husk at vi er i et køkken med mange våben..” Sagde han til mig. Jeg begyndte at græde, og han skubbede mig ned på gulvet.

“Nårh, blev den lille opmærksomhedsluder ked af det? Ville det hjælpe med noget at på?” Sagde han og begyndte at trække sine bukser ned. Jeg kunne nu se hvordan bulen i underbukserne var kæmpe, og blev endnu mere bange.

“Hv.. Hva.. Hvad vil.. du gøre?” Fik jeg fremstammet, siddende lammet nede på gulvet.

“Det er nærmere hvad DU vil gøre for MIG!” Grinede han og hev sine underbukser ned, så hans dunkende lem med pre- dryppende fra hovedet var til fri skue.

Der gik omkring 10 sekunder, før han havde hænderne omkring mit hovede og begyndte at kneppe min mund. Først stille og roligt, men så hårdere og dybere. Til sidst kunne jeg mærke ham så langt nede i halsen, at jeg havde lyst til at kaste op ud over ham.

Tårnene trillede ned af mine kinder, men jeg kunne intet gøre. Jeg følte at jeg var ved at blive kvalt og hev efter vejret så tit jeg fik lov.
Jeg kunne nu mærke at han kom og hans blev pumpet ned i min hals med tvang. Jeg kunne ikke andet end at sluge for ikke at blive kvalt.

“Det var flot, min lille opmærksomhedsluder. Du sluger allerede! Så må vi hellere skynde os videre, så du også får lidt ud af det!”
“Nej!” fik jeg halv-råbt imellem de heftige vejrtrækninger
“Siger du nej?” Spurgte han strengt. “Nå, men du har jo slet ikke noget valg!” Grinede han hånligt.

Han hev mig op over køkkendisken så jeg lå på maven, tog noget snor frem fra en skuffe og før jeg vidste af det, var mine hænder bundet fast til en metalstang der holdte hylden oppe. “Hvorfor gør du det her, jeg vil ikke!” Peb jeg imens jeg ikke kunne holde op med at græde.

“Det skal jeg sige dig!” Sagde han imens han åbnede mine bukser og hev dem ned. Jeg vred mig rundt, men fik så et slag på ballerne som fik mig til at holde op.

“Jeg gør det her fordi du har fortjent det. Alt det udfordrende tøj, den hotte lille krop du løber rundt med og åh, den måde du læner dig over vasken på.. Din 17 årige lille krop fortjener lidt afstraffelse” hviskede han i mit øre.

Så begyndte han at gnide sit lem imellem mine baller og jeg mærkede hvor hurtigt han blev stiv igen. Så satte han sig ned på knæ, hev min g-streng ned og udbrudte, “jamen, se!, du er jo helt våd! Hungre du efter min store ? Vil du have at jeg skal kneppe dig til at du ikke kan gå?”
Jeg græd og råbte “nej! Vil du ikke nok lade være”, men ligemeget hjalp det. Han blev vist træt af mig, hentede et hviskestykke, puttede det i min mund og bandt lidt snor om.

“Sådan, meget bedre” sagde han med en pervers klang. “Nu vil jeg kneppe din lille barne til at du ikke kan gå..” Hviskede han helt tæt på mit øre.

Han lænede sig ind over mig så jeg kunne mærke hans vægt og puttede så voldsomt 2 fingre op i mig.

“Åhh, hvor er du varm og våd. Jeg kan ikke vente med at få min op i dig..” Sagde han.

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle føle. Min krop sagde åbenbart ja, imens jeg stadig var ret lammet inden i.

Uden videre fjernede han de 2 fingre og satte så hovedet af pikken op til min . Først lod han bare hovedet komme ind og jeg tænkte at det ikke var så slemt som jeg frygtede. Jeg havde kun været sammen med 1 fyr før, og han var ikke særlig stor.

Men så hamrede han pludselig site eregerede lem dybt op i mig, og jeg skreg af smerte. Han slog mig igen på ballerne og sagde “Nu må du ikke larme, min lille luder. Det bliver værst for dig selv..” Og jeg bed så hårdt jeg kunne i hviskestykket. Han begyndte at pumpe ud og ind af mig og jeg lukkede øjnene imens tågede bare blev ved med at komme. Han hev i mit hår, bøjede min krop og jeg kunne mærke hans boller klaske mod mine lår for hver eneste gang han var inde. Hans hænder banede sig vej over til mine bryster, op under 'en og begyndte brutalt at tage på dem og nive mine brystvorter.

Efter hvad der føltes som en evighed, kunne jeg mærke ham stå stille, helt oppe i mig, og igen pumpe hans varme sæd ind i mig. Min krop gav også efter og jeg kom i varme strømme ud over hans pik. Han trak sig langsomt ud og slog mig en sidste gang på ballerne.

“Det var da ikke så slemt, vel? Åh, du nyder det lige så meget som mig, min lille frække luder”.

Jeg frøs, som jeg lå mod det kolde metalbord. Jeg fornemmelse hans øjne overalt på mig, imens jeg hørte at han tog sine bukser på. Var det så ovre? Hvad skulle der ske nu? Kunne jeg melde ham? Lod han mig overhovedet gå? Tankerne strømmede igennem mit hovede indtil jeg mærkede hans varme hænder over mine hofter. Han hev mig rundt så jeg nu lå med ryggen mod det kolde bord. Mine brystvorter var helt hårde af kulde, men han antog vist at det var af liderlighed. Han betragtede mig længe og jeg tog mig endelig sammen til at hviske, “vil du ikke nok slippe mig fri nu?” Han svarede ikke, men mumlede “hvad skal jeg gøre med dig nu…”

Han skar snoren imellem metalstangen og mine hænder over, men lod mig være forsvarsløs med hænderne bundet sammen. Han gav mig min g-streng og bukser på igen og bandt derefter mine fødder sammen. Jeg havde ikke gjort modstand da jeg vidste at jeg intet ville kunne stille op imod ham. Han var en smule pumpet og egentlig bare stor i sin kropsbygning.

Han gik nu ud til kølerummene og jeg hørte en kontakt blive klikket på. Jeg blev bange og kom til at græde igen. Han kom hurtigt tilbage, løftede mig op og tog mig nu med ud til fryseren. Jeg så at han havde slukket for kulden i kølerummet, som nu bare var et rum med mad. Jeg kiggede skræmt på ham og sagde “du kan da ikke lukke mig der ind”. “Jeg kan gøre hvad jeg vil, min lille skat” sagde han og smilede til mig. Jeg har aldrig været så bange i mit liv. Han havde lagt nogle hviskestykker ud på gulvet og lagde mig nu ovenpå. “Du må ikke lade mig lille her” tryglede jeg ham. “Jeg kommer igen imorgen. Og jeg har et par venner der rigtig gerne vil møde dig” sagde han og lukkede døren bag sig på vej ud.

Jeg lå nu i kulden og følte mig forfærdelig beskidt. Jeg turde ikke tænkte på hvad der skulle ske imorgen, eller hvem han tog med. Jeg endte med at græde mig selv i søvn.

Jeg vågnede med et brag fra hvad der lød som bagdøren ind til køkkenet. Døren til kølerummet blev hevet op, og ind kom Jens, Rasmus og en fremmed mand.

Rasmus var en yngre og flottere kok der også arbejdede på restauranten. Jeg kiggede skræmt op på ham, og hans kiggede lidt skamfuldt ned i gulvet. Den 3 mand kendte jeg son sagt ikke, men han var sikkert en af Jens' venner. Han lignede en på hans alder, og mindede en smule om Jens i kropsbygningen. Jeg begyndte at trække vejret hurtigere, grundet min frygt for hvad der skulle ske. Den 3 mand gik hen til mig, hev en klud og en lille flaske med noget væske i frem fra lommen. Han hældte lidt væske på kluden, og holdte så kluden fast foran min mund og næse. Jeg gik selvfølgelig i panik og hyperventilerede.

Det næste jeg husker er at jeg vågner op i noget der ligner en gabestok med hovedet og hænderne sat fast i den. Mine fødder sidder spændt fast til gulvet, så jeg sidder på knæ med spredte ben. Jeg vrider mig rundt for at komme fri, og mærker så en hånd køre op af min ryg. “Du skal ikke være bange, lille du. Vi vil bare hygge lidt med dig” hører jeg en ukendt stemme sige. Alle 3 kommer hen foran mig og kigger på mig som om jeg er deres lille stykke kunst. Den 3 mand går så hen til mig og binder et stykke stof for mine øjne. Jeg nærmest råber NEJ, jeg vil kunne se!, men han stikker mig bare en lussing, griner og siger, “Du må vente lidt, først skal vi lege en gætteleg.”

Hele min krop ryster og jeg hører så lynlåse blive lynet ned og tøj der bliver smidt på gulvet.
“Nu skal du gætte hvem der er hvem! Der vil komme en staf, hvis du gætter forkert.”

Hun får pik i munden og skal gætte, hvis det er...
Hun får pik og skal gætte, hvis det er…

Jeg mærker derefter en pik blive puttet i min mund og en hånd bag mit hovede der holder mig i håret. En af de 3 mænd knepper mig nu , og jeg bliver tvunget til at hjælpe lidt til. Han kommer hurtigt mig , og jeg spytter det ud per refleks. Jeg får en lussing, men manden siger ikke noget. Jeg må vel ikke kunne høre hvem det er. Den næste pik bliver hurtigt puttet ind og han begynder på samme måde at mundkneppe mig. Han holder længere tid og nyder åbenbart at kunne mærke min hals mod pikhovedet indefra, siden han blev ved med at hamre den så langt ind som muligt. Jeg hostede og hev igen efter vejret så ofte som muligt. Min fornemmelse var at nr. 2 var Jens, da hans adfærd var lidt som igår. Jeg fatter ikke hvordan jeg kan koncentrere mig om at gætte hvem det er, men det er nok frygten for straffen hvis jeg har dem forkert. Efter hvad der føltes som en evighed, kom han mig også langt ned i halsen. Den sidste pik virkede større end de andre, og jeg tænkte straks at det var den 3 mands, siden han virkede større end Rasmus.

Personen startede langsommere, og jeg fik lyst til at slikke på pikhovedet, midt i al usselheden. Jeg hørte ham stønne en smule, men han holdte straks op igen. Jeg fik en ide. Hvis jeg nu gjorde det ekstra godt for ham, ville han komme til at stønne og måske sige nogle ord. Jeg ville derfor kunne høre hvem det var. Jeg har ikke den store erfaring indenfor , men har da givet et blowjob før. Jeg begyndte at på pikken, drille den med min tunge og gøre der bedste jeg kunne. Desværre sagde fyren ikke et pip, og jeg følte at jeg havde ofret mig til ingen nytte.

“Nå, hvem var så hvem, min lille luder?” Spurgte Jens mig. Jeg startede ud med at sige at Jens var nummer 2, og han lød tilfreds da han sagde ja.

Phew, så er det 50/50 tænkte jeg for mig selv. Jeg var meget i tvivl, da jeg ikke havde kunne røre eller noget. Det med at den sidste pik var den største var min eneste ledertype, og jeg sagde så stille at jeg troede at Rasmus var nummer 1. De kiggede på hinanden og grinede. “Det er forkert, din lille hore unge.” Sagde Jens. Min puls steg og jeg blev bange. De hev stoffet væk fra mine øjne og satte hurtigt en gag-ball i munden på mig så jeg ikke kunne snakke. Jeg trak hurtigere og hurtigere vejret igennem næsen. Jens strøg mig over håret, smilede og sagde “tag det roligt, ellers kvæler du dig selv.. Og nu skal du få din straf for at gætte forkert.”

De gik alle om bag mig og jeg kunne høre hvordan de rodede i nogle ting på gulvet. Jeg kunne intet se, da mit hovede sad fast i gabestokken, men hørte tydeligt da Jens sagde “Vil du have æren Rasmus?”. Rasmus som ikke havde sagt noget endnu tog nogle få skridt over imod mig bagfra. Jeg begyndte at ryste igen, og gav pludselig et højt skrig fra mig, da en pisk ramte min højre balle. Lyden blev ikke vildt høj, men gag bolden i munden, og jeg mærkede hvordan det sved der hvor pisken havde ramt. Jeg kunne høre de to andre komme hen, og de gav begge et slag. Jeg græd af smerte, men de snakkede bare lavt sammen.

“Nå, nu skal du også have lidt nydelse” sagde den 3 mand. Der blev spændt en lille vibrerede ting på mig, så den sad og kildede min klit. Der røg 2 fingre op i min allerede drivvåde fisse. Jeg havde ingen ide om hvordan min krop kunne nyde noget af det her, men jeg kunne intet gøre. Jeg begyndte nu at ryste af liderlighed og den lille vibrator. De 2 fingre blev til 3 og hurtigt 4 og jeg kom i en voldsom . At vibratoreren blev ved med at pirre min lille klit var nærmest uudholdeligt.

Jeg mærkede at de skruede lidt ned for vibrationerne, og gav mig vist lov til at hvile lidt. Jeg kunne dog ikke rigtig slappe af i kroppen, som jeg sad, spændt op på den måde. Jeg var utrolig flov over at de havde frit udsyn og adgang til min unge lille fisse, men valgte at pakke den tanke væk. Før jeg vidste af det, satte de fart på vibratoreren igen, og da jeg allerede var godt våd af mine egne safter, fik jeg hamret den første pik op i mig. Denne gang var det åbenbart i orden at stønne. Kort efter fik jeg igen bind for øjnene og gag-bolden hevet ud. Ikke mere end 5 sekunder efter, fik jeg en pik i munden og en beordring på at sutte den lige så godt som Rasmus' dengang. Jeg adlød, da jeg ikke ville risikere endnu en straf.

Pikkene blev udskiftet engang imellem, jeg mærkede også fingre og buttplugs i min røv, og vibrerede dildoer i fissen. Jeg havde ikke tal på hvor mange orgasmer jeg havde fået, men min krop stod pludselig af, og jeg besvimede.

Da jeg vågnede var jeg alene, stadig i gabestokken med benene spændt fast. Kyset var slukket og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre.

voksenbasen.dk - avatar

Af voksenbasen.dk

admin voksenbasen

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

24. juni 2021 00:55