Send ID-bekræftelse

Vejledning

 1. Udfyld formularen nedenfor. Du må ikke sende personlige oplysninger i formularen, de skal i stedet fremgå af de billeder du indsender.
 2. Vedhæft tre billeder (se eksemplerne nedenfor):
  1. Et billede af dit foto-ID (fx pas, studiekort, opholdstilladelse eller kørekort)
  2. Et billede af dit gule sygesikringsbevis
   Et af de ovenstående billeder må du gerne tage, hvor du holder dit ID og viser det frem. Det skal være læseligt. I dette tilfælde skal du ikke vedhæfte det sidste billede.
  3. Et billede af dig selv, hvor du holder et stykke papir frem, hvorpå du har skrevet dit Voksenbasen-brugernavn eller din email-adresse.
 3. Send formularen. Billederne opbevares ikke på Voksenbasens server men afsendes krypteret direkte til en anden computer, hvor de opbevares krypteret. De slettes fra denne computer og overføres til et krypteret USB-stik og slettes, når du beder om det eller sletter din profil her på siden.
  Beder du os om at slette billederne og du ikke sletter din profil, mister du din ID-bekræftelse, da vi ikke længere kan garantere din identitet.

Eksempler

Formular

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Billede 1: billed-ID (skal vedhæftes)

  Billede 2: det gule sygesikringsbevis (skal vedhæftes)

  Billede 3: dig selv (du holder et af ovenstående ID op foran dig selv, eller en seddel hvor du har skrevet dit brugernavn på voksenbasen)

  Eventuel besked til os