Om ID-bekræftelse

Nogle brugere vælger at lade sig verificere på voksenbasen.

Det betyder, at deres annonce er ekstra troværdig, fordi Voksenbasen har verificeret deres identitet, og det ved vores brugere godt. Derfor oplever især webcam-piger og piger, der sælger frækt undertøj, billeder og videoer, at de får et større salg, fordi vores brugere stoler på denne sikkerhed.

Annoncer oprettet af verificerede brugere har et ikon med “flueben” ved annoncen i listevisning, og ved annoncens statistik i headeren (øverst på siden. Desuden findes teksten “ID-bekræftet annoncør” i annoncørens meta-område ude til højre i annoncen.

Ikonet ser således ud:

Er du annoncør, og ønsker du at din profil også får ID-bekræftelse, bedes du indsende dine oplysninger efter nedenstående vejledning. Du kan indsende dem via en særlig side, men du kan også sende bekræftelsen sikkert via vores email: info (at) voksenbasen.dk. Bemærk, at Voksenbasen er SSL-krypteret, det kan du kontrollere ved at klikke på hængelåsen over hjemmesiden og til venstre for din browsers adressefelt.

Vi kan desværre ikke tilbyde verifikation via NemID, det er for dyrt og vi har stort set ingen indtægt. Men vi har en anden løsning.

For at blive bekræftet skal du sende et foto af dit billed-ID. Samtidig skal du sende et foto af dig selv, hvor du står med et stykke papir påført dit profilnavn eller email og hvor du foreviser sygesikringsbevis, så vi har dokumentation for at du er pågældende person. Alle oplysninger skal være synlige.

Disse oplysninger gemmes ikke her på voksenbasen.
Dine oplysninger gemmes på en krypteret USB-nøgle, som er aflåst og gemt sikkert væk. Dine oplysninger vil altså ikke på noget tidspunkt ligge på denne hjemmeside, der er kun en post i din brugerprofil der angiver at du er ID-bekræftet. Dette kan du tjekke ved at anmode om en dataudskrift, sådan som vi har pligt til. Denne funktion finder du ude til venstre på den side, hvor du kan redigere din profil, lidt nede på siden.

Alle registreringer og emails, voksenbasen modtager, er gemt krypteret på serveren, og kan ikke misbruges af uvedkommende.

Sletter du din profil på voksenbasen, kan du blot kontakte os, så sletter vi dine oplysninger fra USB-nøglen.

Har du en profil i længere tid, og får du gode anmeldelser af vores brugere, sletter vi selv oplysningerne.

Hvis du er klar til at indsende dine ID-bekræftelsesbilleder, så gå videre til denne side.