FISTING

betyder at pigen får en hånd op i fissen. Det er en populær filmgenre som startede midt i 70,erne på datidens smalfilm. Homemade Pictures har lavet en del scener i tidens løb, fordi der altid har været en fin efterspørgsel på sådanne scener. Jeg har dog aldrig lavet de meget ekstreme scener som man kan finde i udenlandske film. Det er ikke ret mange danske modeller som har lyst til at blive fistet. Det er en genre som man enten elsker eller også slet ikke har lyst til prøve. Jeg har talt med flere modeller som siger at de får de stærkeste orgasmer ved at blive fistet af en stor mandehånd og en virker lidt tam efter at have prøvet en hånd eller meget stor dildo. De fleste som bliver fistet får desuden også en sprøjteorgasme efterfølgende.

Det er imponerende som nogle modeller kan blive udvidet. Dobbelt med to store mandehænder er ikke usædvanligt og det er scener som har sit faste store publikum.h01 h02 h03 h04 h05 hf01 hf02 hf03 hf04 hf05 hf06 hf07

HMP - avatar

Af HMP

HMP har produceret film siden august 1992. Vi producerer pornoscener til betalingssider på nettet og til vore egne DVD film.