Reklamer på Voksenbasen

Der er to måder at få reklame på voksenbasen.

Reklamer via vores egen tjeneste

Vi kan tilbyde flere former for fast reklamevisning på voksenbasen.

Den typisk brugte er at købe fremhævet annoncering. Det betyder, at din annonce vil rotere i toppen af forsiden sammen med et antal andre annoncer. Den vises her, indtil den udløber (eller du sletter den). Prisen er 59 kr. som engangsbeløb og betales via MobilePay ved oprettelse af annonce.

Det er også muligt at købe fast annoncering, hvor Voksenbasen hjælper med at skrive din annonce samt holde den fast i toppen af den kategori, du ønsker annoncen i. Prisen for dette afhænger af behovet, og om Voksenbasen skal tilbyde fotografering.

Det er også muligt at købe videofremvisninger i annoncen (dette styres af vores eget system, der er altså ikke tale om Youtube o.lign., hvilket giver mulighed for stærkt seksuelt indhold).

Den næste mulighed er fremvisning af reklamerbanner (468×60 pixels) ved siden af vores logo. Dette banner roterer sammen med annoncer fra JuicyAds (se nedenfor). Antallet af fremvisinger kan justeres fra 10 til 90% af alle sidevisninger.

Bannere andre steder på siden kan også tilbydes, både i rotering med JuicyAds og som fast banner/reklame, der altid vises samme sted.

Disse reklametyper kan betales via PayPal, MobilePay eller kontooverførsel og prisen aftales individuelt, og er baseret på behov og på, om annoncøren selv leverer materialet eller vi skal lave det.

Ads by JuicyAds

Den anden er ved at købe reklameplads hos vores eksterne banner-partner, JuicyAds. De håndterer størsteparten af bannerne på Voksenbasen.

For oprettelse af konto, klik her.

For at se de bannerpladser på voksenbasen og vores andre sider, der kan købes via Juicyads, klik her (dette kræver at du er oprettet som annoncør eller udgiver).