Pigen i huset

Jeg vil gerne fortælle de glade læsere om min første sexoplevelse, der fandt sted, da jeg som syttenårig fik job som avisdreng.

Jobbet var meget anstrengende, idet det var en landrute med langt mellem hvert hus.

En dag, da jeg skulle aflevere avisen ved rutens flotteste hus, var postkassen væk.

Men der findes jo råd for alt, og Jeg tænkte ved mig selv, at jeg nok hellere måtte aflevere den personligt. Jeg gik op ad den lange sti der førte op til husets hovedtrappe og ringede på klokken. Trin hørtes bevæge sig ned ad trapperne derinde, og døren gik op.

Himmel! Guderne måtte have velsignet dette pigebarn, da hun blev skabt!

Foran døren stod en pige på omkring atten år. Hun var mildest talt og lettest forståeligt at sige et lækkert skår! Slanke, brune og lange ben.

Dejlig, smal talje. Et sæt overdådigt, svulmende bryster. Og et kønt, hjerteformet med de sorteste, mandelformede øjne, som lyste af varme og venlighed.

I det samme var der noget, der hylede. Hun undskyldte sig hurtigt og spurgte, om jeg ikke lige ville komme indenfor.

Godt nok kendte jeg knapt nok damen, men ikke ti vilde heste kunne holde mig tilbage fra et sådant tilbud.

Så jeg trådte indenfor Endnu en gang blev jeg dybt overrasket. Mage til hus havde jeg kun sjældent set. Det var tydeligt at se, at beboerne her ikke manglede til saltet på et æg. Hyletonen forsvandt. Jeg stod alene i den store forhal og kiggede mig om.

– Hvad vil du? Spurgte hun.

I den ene hånd havde hun en kop med te til sig selv. Den anden hånd rakte hun mod mig med endnu en kop te. Hun gik hen mod en glasdør.

Inde bag glasset sås en fyrsteligt indrettet stue med tre meter lange gardiner og de tungeste lysekroner.

-Kom!

Hun vinkede mig med sig, og pludselig gik det op for mig, hvor dum jeg i grunden følte mig, som jeg stod der med min te i den ene hind og avisen i den anden.

– Egentlig ville jeg bare aflevere avisen. Der er jo ingen postkasse dernede ved vejen. Hun så på mig med sine mandelformede, sorte øjne. Selv havde jeg svært ved at få øjnene fra den dejlige krop med det slanke liv. Og Herremanden i mine bukser voksede gevaldigt under indflydelse af dette vidunderlige syn.

Hendes blik gled ned ad min krop, og et sært, frækt glimt gled over hendes øjne. Så smilte hun…

– Øjeblik, så skal jeg vise dig, hvor vi lægger aviserne her i huset, sagde hun og gik ud af stuen lige så hurtigt, som hun havde ført mig med derind og sat sig derinde.

De lange, slanke ben bevægede sig op ad trapperne. Jeg fulgte dem med øjnene, som jeg gik der lige bagved hende. Den lille, pariser røv vuggede let. Da vi kom op ovenpå, gik vi ind i endnu en højloftet stue. Gulvet var belagt med ægte tæpper, væggene med bogreoler, og ovre ved et vinduet stod en læderstol med fodskammel og en avisholder, hvorfra flere aviser tittede op, ved siden af.

Hun pegede på den og bad mig lægge den i avisholderen. Jeg gik hen og fumlede med avisen for at få den til at ligge ordentligt i holderen. Og da jeg rejste mig og vendte mig om, stod hun midt ude på gulvet med kun trusser på!

Hun så liderligt på mig og smilte, mens hun bad mig røre ved hende. Jeg lod en hånd glide frem og tilbage uden på trusserne. Hun stønnede svagt. Lod sine hænder lege i mit hår. Og bad mig krænge hendes trusser af. -Jeg nikkede målløs. Som for at sige: Ja! det skal jeg nok!

Med at fast greb tog jeg om hendes balder og gik i knæ. Min tunge skulle -have lov at cirkle om hendes navle. Langsomt bevægede jeg mig ned mod hendes skød. Lårene spredtes så meget som muligt, mens mine ivrige fingre spredte de glinsende og svulmende skamlæber.

hvilken udsigt! skamlæberne skinnede nærmest laksrøde i kulør. Våde af brunst. Fedtede af safter. Hvor var hun dejlig, pigen her!

– Kom! Lad os gå ind i soveværelset!

Hun så drøngodt ud! Også bagfra! Jeg fulgte disse to vuggende balder hele vejen ud på gangen og ned til soveværelset.

I en yderst udfordrende og ret pirrende stilling lagde hun sig på sengen.

Jeg satte mig overskrævs på den flotte, flade mave og pressede med begge hænder brysterne op omkring pikken. Den korte, uden at jeg tænkte over det, næsten automatisk frem og tilbage mellem. dem. Hendes tungespids spillede frækt henover min stagespids, når den var tiet nok på til det.

Et smukt syn!

Men hun skulle A mere end blot mellem. patterne! Jeg ville se hende med drengen . Jeg ville se læberne glide ned over mit stive lem. Langsomt rykkede jeg længere op og førte min op på hende. Hun smilede sødt til mig og lod tungen spille ned ad bagsiden På brormand.

Hårdt tog jeg fat i hendes nakke og pressede pikken langt ned i hendes hals. Hun suttede løs, så salven drev ved hendes mundvige.

Hun suttede, ‘kyssede og slikkede på ham, som havde hun ikke fået pik i årevis! Og det op for mig, at en sådan Pikslikkerinde kunne få mig på højkant, hvornår det skulle være.

Pludselig standsede hun sit slikkeri og lagde sig i stedet på ryggen mens hun onanerede.

Meget udfordrende! Dette skulle hun dog ikke have lov til i al for lang tid, så jeg overtog og forsøgte at gnubbe kussen fri for safter. Men det var ganske enkelt ikke en let opgave, jeg her havde sat selv På! Hun var liderlig og nærved bristepunktet…

En stønnen bredte sig lokalet. -Med de lange, slanke fingre masserede hun sine bryster Min lange lanse borede imellem skamlæberne, der stadig drev af safter. Hun vred sig, da den dunkede op i hende.

– Tag mig hårdt! nu! Hurtigere! Hurtigere! Ja sådan! Mere! Knep mig! ÅHHHH!!

Så kom hun.

Næsten samtidig med hende, kunne jeg mærke min piks begyndende rykken, og jeg nåede lige at trække mig ud og føre den op til hendes , inden jeg kom – ud over hendes hår, næse og mund. Hun åbnede da munden, så hun kunne smage mig. Da hun satte sig op, drev min – og der var rigeligt af den – ned af hendes næse, hage og ned på hendes bryster, for til sidst at standse omkring hendes stadig stive brystvorter.

Siden denne dag gik min avisrute obligatorisk gennem det flotte hus og de mange baghaver og soveværelser.. Så lad være med at sige, at det er kedeligt at være avisbud!!!

voksenbasen.dk - avatar

Af voksenbasen.dk

admin voksenbasen

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

15. maj 2013 20:24