En god dag!

Jeg ligger i sengen sammen med min mand. Vi er lige vågnet og solen skinner fra en skyfri himmel. Det ser ud til at blive en perfekt dag! Han står op og kikker kærligt på mig. Jeg får at vide at jeg bare skal blive liggende og nyde morgenen. Han er så hemmeligheds fuld. Hvad har han mon gang i?

Jeg kan høre at han rumsterer rundt, men ikke med hvad. Jeg ligger og får en speciel følelse af lykke blandet med lidt skeptiske tanker. Sådan plejer han ikke at være. Misforstå mig nu ikke. Han kan være sød og romantisk, når det passer ham. Bruseren bliver tændt og jeg kan høre at han går i bad. Jeg vil så gerne flyve ud af sengen, og ned til ham. Vi plejer nemlig at stå og hygge os sammen under bruseren, men jeg bliver liggende. Jeg bliver varm af at tænke på hvad vi plejer at lave under det varme vand. Jeg lader en finger kører lige så stille ned af min trussekant. Det føles dejligt pirrende!

Jeg bliver nødt til at gøre det under dynen, ellers vil han pludseligt stå i døren og skælde ud over at jeg gør det uden ham. Det er så fristende at kærtegne min klit udenpå mine trusser. Det ville være så dejligt, så jeg lader forsigtigt fingrene føle sig frem. Jeg kan mærke at jeg er ved at være godt våd og jeg udbryder et stort suk, da fingrene endeligt når frem. Der går lidt tid hvor jeg kan høre at han går og synger for sig selv. Nu rumsterer han i køkkenet, og jeg tænker ”Fedt, han laver morgenmad, så skal jeg snart ned at spise”. Jeg elsker når han laver det helt store morgenbord, så jeg må vel hellere tage mig sammen og også komme op.

Pludselig står han i døren. Han kommer hen og gi'r mig et morgenkys, men går så bare fra mig igen. Han kommer hurtigt tilbage og smiler kærligt, med sig har han en morgenbakke. Jeg får besked på at nyde min morgenmad stille og roligt, og så at gå i bad bag efter. Jeg spiser, og gør klar til at gå i bad. Da jeg står under bruseren, kan jeg mærke hans nærhed. Han trækker badeforhænget til siden og siger at han vil sørge for at jeg bliver vasket ordentligt, så han vil selv gøre det. Jeg ved hvad der venter mig, når han sæber mig ind! Han starter med at gi´ mig tandbørste og tandpasta. Mens jeg børster tænder finder han sæben frem. Han kommer shampoo i mit hår og masserer sæben godt ind, bagefter fører han mit hoved ind under vandet og skyller sæben ud.

Da jeg er færdig, giver han mig et kys og siger pludselig ”vi ses senere” og så går han, men sørger for at jeg at jeg ikke er alene, så jeg ikke kan pille. Han får fat i mine veninder og siger til dem at de skal underholde mig. Han giver mig samtidigt besked på at svare på alle hans SMS'er. Det meste at dagen sender han beskeder om hvor liderlig han er, og hvad han vil gøre ved mig, når han kommer igen. Det tænder mig helt vildt og jeg spørger flere gange om han ikke vil komme og bolle mig, men hver gang svarer han ”Nej”.

Efter spisetid kommer han pludselig ind af døren, smilende og glad, sådan som jeg elsker ham. Han kysser mig og giver et kæmpe knus. Han spørger om det har været en våd dag for mig, selv om at han ved at jeg nærmest har været ved at sejle væk, i mine egne safter. Vi sætter os i sofaen, for at se fjernsyn. Han begynder at nusse og kysse mig, kærtegner mine ben, og begynder at hviske frække ting, som han vil gøre ved mig, i mit øre. Pludseligt vender han 180 grader, han går fra mig, men kommer igen og siger at jeg skal vende mig om. Jeg vil ikke gøre det, fordi han ikke vil fortælle hvorfor. Han tager mig hårdt i armen og siger, at her er det ham der bestemmer og at jeg havde bare at lystre. Men nej…. Hvorfor skulle jeg, så nemt skal han ikke have det, tænkte jeg.

Så jeg kæmper med ham, og som sædvanlig bliver vi mere tændt af det. Pludselig hiver han snor frem og får bundet mine hænder under megen kamp. Han giver mig bind for øjnene og finder et sted at binde mine hænder fast til. Nu må jeg kæmpe med mine ben, men det går ikke særlig godt. Han flår mine ben fra hinanden og vil mærke hvor våd jeg er. Det føles godt endelig at mærke hans fingre i min liderlige og våde kusse og jeg har lyst til at bede ham om at fortsætte, men det ville være at overgive mig og det vil jeg ikke. Så holder han op, selv om min kusse skriger efter mere. Han finder noget at binde mine ben til og pludselig bliver der stille omkring mig.

Hele min krop skriger efter mere kærtegn fra ham, men han holdt jo op. Jeg spekulerer på hvad han laver og spørger ham med grødet stemme, men ingen svarer. Pludselig kan jeg mærke at han begynder at knappe min kjole op, han kærtegner mine bryster, slikker dem og med sine læber napper han mine brystvorter. Det føles dejlig, men så holder han op igen og begynder at slikke ned af min mave og hele vejen ned til min dampende kusse, der efterhånden venter på hans dejlige der trænger ind, men det sker ikke. I stedet stikker han to finger op i min våde kusse og begynder at fingerkneppe mig. Jeg vrider mig og beder ham om at holde op, skønt det er vildt lækkert. Han stopper, da jeg be'r ham om det, men begynder så at slikke mig. Det er lige før at jeg kommer og det kan han mærke, så han stopper igen.

Han går fra mig igen. Da han kommer tilbage, kan jeg høre at han roder med noget, men ved ikke hvad. Jeg vil gerne fri , men nej, jeg får ikke lov. Jeg ligger bundet med hænder og ben ud til hver side og med bind for øjnene og er hamrende liderlig og vil gerne røre ham, men må ingenting. Jeg kan fornemme at han nærmer sig og pludselig får jeg hans store og dejlige og får besked på at ham. Det er utrolig lækkert at mærke hvordan han kører sin dejlige ud og ind i min mund.

Jeg kan høre på hans åndedrag at han nyder det, men så stopper han igen. ØV. Nu roder han igen med noget, men hvad er det nu han har gang i, men han fortæller ikke noget. Jeg er nærmest overliderlig nu. Pludselig siger han at jeg skal prøve noget nyt nu. Pludselig mærker jeg noget varmt og brændene på mine bryster og mave, men det gør ikke ondt, tværtimod det tænder mig mere og har en utrolig virkning. Han hvisker i mit øre, at han elsker mig. Jeg kan høre at han skramler med vores legetøj og han finder åbenbart noget han kan bruge og hurtigt presser han en dildo op i min liderlige kusse.

Nu mærker jeg både en lækker dildo i min kusse og den brændende og meget lækker fornemmelse af varm stearin på mine bryster og mave samtidigt. Åh Gud, hvor er jeg liderlig. Han knepper mig helt vildt med dildoen, og der er lige før at jeg kommer. Jeg har det som om, jeg er ved at eksplodere, men så stopper han igen. Han skælder mig ud og siger at jeg ikke skal tænke på at komme før han har givet lov. Han klapper mig hårdt i røven. Så siger han, at nu skal jeg få pik så jeg aldrig vil glemme det. Jeg dirrer af forventning, så trænger han ind i mig med et hårdt stød, gud hvor føles det godt. Jeg vil bare have mere og have det hårdt. Han siger, at hvis jeg vil have det hårdt, så skal jeg sgu få det hårdt.

Han løser mine bånd og vender mig om på alle fire. Han stikker sin dejlige pik ind i min våde kusse med et hårdt stød, så jeg ømmer mig lidt. Han gennemknepper mig, samtidigt med at han klapper mig hårdt bagi. Han trækker sig ud igen og presser forsigtigt sin pik op i min røv, han tager den største dildo vi har og tvinger den op i min kusse, også begynder han at bolle mig hårdt i begge huller. Det er så skønt, han bliver ved, men passer på at han ikke selv kommer.

Så beordrer han mig til sætte mig hen over hans hoved, så han kan slikke mig, mens jeg rider hans tunge, jeg kommer med et brag af en . Jeg lægger mig på ryggen igen og vil have mere pik. Han boller mig igen hårdt, og det er lige før at han kommer, så han trækker sig ud og kommer med et brag lige i mit . Bagefter køre han sine fingre hen over ansigtet, samler al spermen op og lader mig synke det.

Han er temmelig udmattet og jeg er totalt smadret, men lykkelig. Vi ligger og nusser, kysser lidt og falder så i søvn indsmurt i vores søde safter. Men inden vi gør det, lover jeg ham en aften efter hans hoved, hvor jeg bestemmer og hvor jeg får lov til at være hård ved ham.

voksenbasen.dk - avatar

Af voksenbasen.dk

admin voksenbasen

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 3,00 af 5)
Loading...

1. februar 2013 09:05