Genforeningen

Mødet med en rigtig god veninde, som jeg har kendt meget længe, lige siden vi var små. Vi sov og snakkede ofte sammen da vi blev ældre, men heller ikke mere. Det var altid rart at ligge sammen i en seng og varme hinanden. Jeg havde altid en lille gnist for hende, men kunne ikke ødelægge venskabet.
Det var 4-5 år siden vi havde set hinanden, og da jeg så hende blev gnisten fra ungdommen tændt igen, blot var det blevet større denne gang.
Jeg sad på en bænk og kiggede tomt ud over en solbeskinnet strand med legende børn der havde sommerferie. Hun opdagede mig først, og sneg sig op på mig og holdt mig for øjnene. Sneg sig rundt om bænken og satte sig på mit skød. Så fjernede hun hænderne, og jeg kunne genkende hende på et nanosekund. Vi gav hinanden et stort og langt knus. Det viste sig at hun ikke havde nogen kæreste og jeg inviterede hende på middag fordi der var meget snak at følge op på… Hun accepterede. Hun sendte mig et enormt frækt blik, da hun kiggede ned af min krop, og gav mig et knus, hvor hun trykkede sig tæt ind til mig.

Jeg hentede hende hjemme, og vi kørte hen til en afslappet restaurant. Hun havde en let, nedringet og tætsiddende sommerkjole på, der gik til over midten af lårene. Hun så dejlig ud da hun steg ud af bilen. Hun havde nogle skønne naturlige former der ikke var skjult af en . Vi kom til at sidde ved et bord med en halvcirkel-sofa rundt om, og vi satte os overfor hinanden. Vi fik bragt lækker mad ind på bordet, og hun begyndte at flirte med mig, med frække bemærkninger.
Jeg havde medbragt en gave til hende. Jeg sagde at hun måtte gøre med den hvad hun ville, men hun blev nødt til at åbne den ude på toilettet. Det var en kort dildo der kunne sidde på en vedlagt silke-string… Hun kom tilbage fra toilettet, vraltende og smuk. Hun placerede sig ved min side, bøjede sig ned og gav mig et grusomt godt kys. Samtidig lagde hun sine trusser i min brystlomme. Hun satte sig ned, imens jeg tog trusserne op og duftede til dem…. Skønt. Den hemmelige duft.
Hun var helt vild i varmen, og da hun satte sig ned, gav det et ryk i hende… Hun havde sat dildoen op, og den blev skubbet op, da hun satte sig. Jeg spurgte om hun var ok og hun nikkede og gav et tåget blik fra sig. Jeg rykkede mig nærmere hende og tog hende blidt på låret. Det var som om hun havde feber, så varm var hun. Så hviskede hun at vi skulle til at gå (jeg var ikke langsom til at betale tjeneren). Da tjeneren kom hen mod bordet kunne jeg pludselig mærke duften!! Min voksede ved den frække tanke om at hun havde en dildo oppe i sig, og at hele situationen gjorde hende så liderlig, at hun var våd. Tanken blev ikke mindre fræk af at hun sad og vrikkede røven frenm og tilbage, for at modtage dyret. Hun var liderlig som ind i norden, og hun stønnede en smule da vi rejste os. Hun vraltede ud og der var mange restaurant-gæster der kiggede undrerne på os… ikke så underligt. Jeg tog hende om livet og kunne straks mærke hendes varme krop, og det blev endnu bedre da jeg førte min hånd ned over hendes faste røv, og bevægede en finger op mellem ballerne på hende. Hun reagerede dejligt.

Da vi satte os i bilen tog jeg hende på det blødeste glatte lår, hun bevægede sig roligt i stolen, mens min hånd gled længere op mod hendes køn. Jeg ramte g-strengsstoffet, og kunne mærke den hårde dildo, skubbede til den så hun gispede. Jeg trak stoffet lidt til side og mærkede en varm dråbe på mine fingre. Jeg smagte og hun var tydeligt liderlig! Jeg tog hende på skulderen og førte hende hen til mig, og vi kyssede længe og dybt. Jeg havde på det tidspunkt indset at vi nok ikke nåede hjem, så jeg lagde sæderne i bilen ned og trak kjolen af min kogende veninde. Hun lagde sig på mig og vi udvekslede hede kys og intime berøringer. Hun vendte sig om så vi lå i en 69′er, og flåde bukserne af mig og kyssede og befamlede min med de blideste bevægelser der tænder lyset i en. Jeg tog g-strengen af hende og slikkede hende mellem benene, og drak safterne. Min voksede og hun tog den . Jeg snuppede dildoen ud af hende, langsomt, blidt, erotisk så hun skreg af velfølelse. Da den forlod hendes indre og strejfede det bagerste hul fik hun en hæftig , så jorden under bilen rystede.
Nu var hun tændt og min pik fik ikke for lidt. Samtidigt slikkede jeg hende på fissen og holdt hende om ryggen og nussede hendes skønne baller. Hun havde en skøn velplejet og -trænet krop med former der kun kan beskrives i bestseller digte. Hun stoppede sine bevægelser og fugtede en finger, kørte den hen over mine boller, og fandt et hidtil ukendt punkt på mig. Mellem bollerne og mit bagerste hul. Da hun rørte det og masserede det blev alt hvad jeg følte forstærket 10 gange. Hun holdt pikken fast ved roden med læberne og lod tungen glide rundt og rundt, mens hun lavede synkebevægelser. Jeg havde aldrig fået sådan en behandling og den førte mig faktisk over grænsen, men hun mærkede det, og stoppede den intense omgang, så jeg ikke passerede kogepunktet.
Imens alt dette stod på fik hun to fingre op i sig, og hele hendes sommer-brune krop fik blide fingre. Vi stoppede og kiggede på hinanden, hun vendte sig om mod mig. Strøg en finger op af min mave og hen over mit bryst, og gav mig et knus der var så blødt som silke. Hun lagde sig ved mig. og holdt om mig. Hun gjorde noget jeg aldrig havde prøvet. Hun stoppede lige inden det helt store, der lå vi så og nød hinandens arme. Efter lidt tid gav hun mig et kys og begyndte at stryge en finger fra mit knæ op mod pikken, der var stiv inden hun nåede målet. Hun sendte mig et smil og et blik, der sagde alt om hvad der nu skulle ske. Der var samlet en lille dråbe på spidsen, som hun fangede med to bløde læber, og smagte på den.
Hun lukkede læberne om spidsen af pikken, og lod dem spredes, mens hun flyttede hovedet nedad. Skønt. Straks derefter lagde hun sig på min mave, face to face. Og bevægede sig nedad og med en hånd styrede hun os til den ultimative sammensmeltning. Hun lettede overkroppen, så brysterne strejfede mit , og pressede sig helt ned over mig. Jeg var helt i bund !!!.
Hun lagde sig ned på mig og sådan lå vi meget længe. Det var skønt at fylde hende ud og mærke hende så længe. Hun rejste sig, og stødte hovedet mod biltaget, og begyndte dér at bevæge sin velskabte røv op og ned. Hun fik mig helt op at køre med hendes fremgangsmåde. Jeg tog hende ind til mig og kyssede og slikkede hende alle vegne jeg kunne. Jeg stoppede hendes hopperi, og lavede spændebevægelser med min pik, da jeg var i bund. Det fik pikken til at udvide sig i bredden med især i længden. Hun modtog disse bevægelser med de skønneste blide muskler. Hun fik kort tid efter en fra livmoderhalsen. -Siges at være en sjælden men meget skøn følelse.
Hun væltede lidt chokeret sammen og jeg var så tændt, efter at have været så længe sammen med dette erotiske vilddyr, at jeg ville give hende den afsluttende orgasme, der skulle udløse min eksplosion. Uden at trække min stive pik ud af hende, vendte jeg os om så hun var nederst. Jeg startede med at kysse hende blidt og lidenskabeligt. For derefter at slikke hendes lange feminine hals. Så begyndte jeg at bevæge mit underliv frem og tilbage og kysse hende på brysterne. Hun begyndte at stønne da slikken, berøring og stød gik sammen i en højere enhed. Mine hænder flyttede sig ned over hendes vane og navle. Jeg lod hende mærke at jeg var vild med hendes krop. Jeg endte med at røre ved hendes klitoris. Hun gav et sæt fra sig, da jeg strejfede den. Jeg slikkede mig på fingeren og smagte hendes salte saft. Dette gentog jeg, bare ved at lade hende smage. Og det var skønt at mærke hendes læber og se hende nyde sit eget indre. Det begyndte at være oppe over for mig, så jeg masserede nu konstant hendes klit. Hele hendes krop sitrede efter kort tid og hun begyndte at hyperventilere. Hun skreg da den gik på hende og et utal af kraftige klem omkrandsede min pik, der straks gav mig en orgasme. En meget stærk følelse at komme samtidig med at man støder. Hendes øjne blev himmelvendte og hun krampede i meget lang tid, hvilket var et meget smukt syn. Jeg lagde mig over hende for at føle hendes bevægelser. Det var en helt ubeskrivelig følelse. Vi lå og nød hinandens varme, og blev revet ud af nydelsen, af at en parkeringsvagt bankede på ruden. Han bad os flytte bilen med det samme. Vi lystrede genert og vendte bilen hjemad.
Vi kom indenfor døren og smed tøjet, og gik straks ud på badeværelset, og tog et karbad sammen. Hvor vi lå længe i det varme vand krop mod krop, og snakkede længe sammen dér. Vi var mentalt rykket meget tæt sammen og vi sov sammen den nat i en euforisk tilstand. Hun gav mig nogle ting jeg aldrig havde prøvet før og hun vidste lige hvor man skulle røre, hun gjorde at vores intimiteter varede så længe som jeg aldrig havde prøvet før og hun skabte et frækt forhold mellem os..

voksenbasen.dk - avatar

Af voksenbasen.dk

admin voksenbasen

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 stemmer, gennemsnit: 4,00 af 5)
Loading...

29. februar 2012 01:42