Min første buttplug

Jeg lå og ventede på at hun skulle komme hjem. Jeg var mere end opstemt, og jeg kunne ikke vente til jeg skulle mærke varmen fra hendes krop, og fornemmelsen af hendes nøgne hud mod min. Jeg lå inde i dobbeltsengen og så et eller andet tilfældigt program som der var i fjernsynet. Det fængede ikke min interesse og jeg begyndte at zappe rundt på kanalerne for at se om der var noget, der bare mindede om noget erotik, men det var der ikke.

Der var lidt tid inden at hun kom hjem, så jeg kunne da lige bruge tiden til at gå i bad, og gøre lidt mere ud af mig selv. Jeg tog mine boxershorts af, gik ud på badeværelset og tog barbergrejet med ind i badet. Jeg tændte for det varme vand, og jeg lod vandet ramme mig i hovedet og langsomt lod jeg min krop opvarme af det varme vand. Dampen begyndte at danne sig inde bag bruseforhænget, og jeg sæbede mig godt ind, og gjorde især meget ud af, at vaske mig i skridtet og i mellem ballerne, og lod vandet fjerne sæben igen.

Jeg fandt skraber og begyndte at fjerne hårene, først på nosserne, så ved mellemkødet, og fjernede så hårene omme ved den bageste åbning så jeg var helt glat, og kun min trimmede kønsbehåring fremstod over pikken. Efter at have stået længe i badet, begyndte vandet at kølne af, så jeg måtte have tømt varmtvandsbeholderne. Jeg slukkede for vandet, fandt et håndklæde og begyndte at tørre mig godt og grundigt, og gik nøgen ind i soveværelset igen.

Jeg lagde mig igen ned under dynen, og i det samme hørte jeg døren gå op. ”Hej, jeg er hjemme” blev der råbt. Jeg tilkendegav, at jeg ikke sov, og gengældte hendes “Hej”. Hun kom smilende ind i soveværelset til mig ”Nå, sover du ikke?” smilede hun. ”Næh. Jeg ventede da på at du kom hjem”, og jeg gengældte hendes smil. Hun talte løs om, hvad hun havde oplevet i løbet af dagen, mens hun langsomt tog tøjet af. Hun stod nu tilbage i sit undertøj, og smed 'en. At hun var 30 kunne man ikke se. Hendes solbrændte, veltrænede krop, stod i skærende kontrast til hendes lyse trusser, og hendes B-skål bryster sad helt perfekt, med vorterne pegende en smule op, og var stive af kulden udenfor. Jeg kiggede betaget på hende. Selv efter så mange år, så var hun stadig utrolig lækker og lige til at spise. Hun bemærkede ikke, at jeg betragtede hende sultent, men krøb blot ned under dynen mens hun snakkede løs.

Min voksede stille og roligt under dynen, og jeg var så småt begyndt at miste koncentrationen omkring hvad det var hun talte om. Hun slukkede lyset, og vendte sig med røven mod mig. Jeg krøb ind til hende, og fandt hendes bryster med mine hænder. Jeg begyndte at kysse hende blidt i nakken, mens jeg masserede hendes bryster, nev blidt i hendes brystvorter og skød mit underliv ind mod hendes baller. Langsomt førte jeg den ene hånd ned til hendes trussekant, og førte fingrene ned på hendes venusbjerg. Hendes dusk var veltrimmet, og hendes parfume duftede forførerisk. Hun drejede sig lidt rundt, så vi kunne kysse. Først blidt, så mere krævende og tungerne fandt hinanden i en dans i mundhulerne. Jeg begyndte at trække hendes trusser af, og hun løftede røven behjælpeligt og hjalp til med at fjerne det generende stykke klæde.

Jeg begyndte at massere hendes klitoris, og kunne mærke hun allerede var våd mellem skamlæberne. Hendes vejrtrækning blev dybere og hun vendte sig helt rundt, så vi lå med front mod hinanden. Hendes hånd fandt vej mod min , og hun begyndte langsomt at køre den op og ned af skaftet. Jeg lagde mig om på ryggen, og hun begyndte at kysse mig langsomt ned af kroppen. Hun nåede til mine brystvorter, sugede og kyssede dem, mens hun med hænderne masserede mine nosser og onanerede mig blidt. Langsomt bevægede hun hovedet nedefter, og snart mærkede jeg hendes varme ånde på mit pikhoved, og nu omsluttede hendes våde læber mit svulmende pikhoved. Hendes tunge cirklede langsomt rundt om hovedet, mens hun med den ene hånd masserede mine nosser. Det var det jeg havde ventet på hele aftenen. Langsomt begyndte hun at bevæge sit hoved nedefter, og hun blev ved indtil hun havde hele pikken inde, og jeg kunne mærke jeg var nede i halsen på hende. Mit ikke helt lille lem tog hun nu i fuld længde, og begyndte nærmeste at kneppe mig med munden. Hun begyndte at massere mit røvhul, med en finger, og hun bevægede den i cirkler. Virkningen udeblev ikke. Jeg var lige ved at sprænges over behandlingen. Jeg tog fat i håret på hende med begge hænder, og stødte et par gange ned i halsen på hende, og trak mig så ud. Jeg ville ikke komme allerede.

Hun kravlede op, og tungekyssede mig dybt og krævede, mens hun dirigerede pikken på plads ved fissens åbning. Hun sank ned over mig og satte sig op, buede i ryggen og udstødte et langt støn. Hun blev siddende lidt, og begyndte så at ride mig. Først stille og roligt, så satte hun mere og mere fart i. Hun red mig nu et hidsigt tempo, og jeg kunne mærke hun fik gåsehud på ballerne, og hendes stønnen blev højere og højere. Jeg stak min tommelfinger op i røven på hende, og idet samme kom orgasmen rullende stille og roligt, og hendes nærmest slubrede sig op og ned af min pik. Jeg kunne mærke, at safterne nærmest fossede ud af hende og løb ned over mine nosser. Hendes skedemuskler nærmeste malkede min pik, og langsomt ebbede orgasmen ud. Hun lagde sig nu tæt ned over mig, så hendes brystvorter lagde sig på min brystkasse. ”Det var lige hvad jeg trængte til”, hviskede hun, mens hun nippede mig i ørene. Hun lå og bevægede sit underliv stille og roligt, og holdt min pik stiv og klar. Hun hoppede af pikken, og hun begyndte at slikke hendes safter af min pik, samtidig med hun nu masserede mit røvhul og mellemkød med en større håndfasthed end hun plejede. Hvad havde hun i tankerne?

Hun rakte ud efter natbordet, tændte lyset, åbnede skuffen og fandt glidecreme og en buttplug op af skuffen. Vi har altid haft den liggende, men ikke prøvet den. ”Hva' siger du til at prøve det?”, sagde hun, mens hun smilede frækt til mig. Hun har nogle gange stukket en finger op i mig, når hun suttede pik på mig, men det her havde jeg ikke prøvet før. Jeg havde jo kneppet hendes røv engang, selv om hun vist ikke var helt glad ved det, så måtte jeg jo også ofre mig for hvad hun kunne tænke sig. Jeg indvilgede, og hun trykkede en god håndfuld glidecreme ud i hånden, og smurte først pluggen, og derefter tog hun min røv under kyndig behandling.

Hun satte spidsen af buttpluggen til min røv. Cremen var lidt kold, og hun spurgte om jeg var klar. Jeg nikkede, og langsomt trykkede hun den nu mod stjernen. Den gled stille og roligt op mod det tykke stykke på pluggen, og det gjorde en smule ondt. Pludselig gav ringmusklen efter for presset og den gled på plads. Hun kiggede mig direkte i øjnene, mens hun langsomt spillede min nu stenhårde pik og spurgte om jeg kunne li' det. Jeg nikkede. Jeg skulle lige vænne mig til fornemmelsen, men så bredte en helt utrolig fornemmelse sig i undrekroppen på mig. Hun kravlede ind over mit lem, og sat pikhovedet mod fissen, og sank ned over i en hurtig bevægelse, så buttpluggen blev trykket yderligere op i tarmen på mig. Hun red mig krævende et par gange, og hoppede så af, og tog glidecremen igen. Hun hældte noget creme ned over min manddom, og kiggede frækt op på mig. ”Dobbelt-” sagde hun bare.

Mit pikhoved blev sat mod hendes ringmuskel, og hun prøvede at presse den indenfor. En helt utrolig stram fornemmelse forplantede sig i pikhovedet, og jeg måtte tænke på noget andet, for ikke at min sammensparede ud over det hele. Hun skar en grimasse der sagde, at det var noget der gjorde ondt, og hun hvislede noget luft ud mellem de sammenbidte tænder. ”Åååååååååhhhh” lød det, og pikhovedet røg indenfor. Hun blev siddende lidt for at vænne sig til den indtrængende pk, og sank så langsomt ned over pikken. ”Åh du er stor”, stønnede hun.

Jeg kunne mærke hvordan ringmusklen trykkede hele vejen ned af pikken, og endelig var den i bund. Jeg kiggede ned på ned åbentstående , og hun tog en hånd ned og begyndte at onanere sig selv. Nu bevægede hun sig stille og roligt, og hver bevægelse hun lavede, forplantede sig om i røven på mig, og forstærkede lystfølelsen yderligere i mit underliv. Jeg flyttede begge mine hænder ind under hendes balder og begyndte at løfte hende op og ned, og hun begyndte nu at ride mig. Jeg fandt hendes rytme og begyndte at støde mit underliv op mod hendes balder, så mine nosser faldt ned og ramte pluggen. Vi holdt den kørende nogle minutter indtil vi begge måtte overgive os til orgasmernes indtog.

Det begyndte at trække sig sammen i rytmiske stød omme i røven på mig, og lige i det samme, gennemrystedes hun af endnu en . Jeg gav slip mit mig selv, og lod orgasmen vælde ind over mig. Det nærmest sortnede for mine øjne, og pikken sendte en kaskade af af sted langt op i hendes tarm. Den pulserende fornemmelse blev ved og ved, og hun faldt sammen over mig, og jeg bare nød den stramme fornemmelse ved roden af min pik.

Langsomt hævede hun hovedet, og kiggede mig i øjnene og sendte mig et smil. ”Det skulle vi vist have prøvet for længe siden”, sagde jeg. Og hun kunne kun nikke samtykkende.

Lignende annoncer og noveller

voksenbasen.dk - avatar

Af voksenbasen.dk

admin voksenbasen

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 4,00 af 5)
Loading...

3. december 2012 06:16