Sandra – min teenage svigerinde

Jeg er en evighedsstuderende på 32 år, der lever i fast forhold med barn og det hele. Efter at min kæreste, Henriette og jeg har fået barn, har vores sexliv ikke altid kørt i højeste gear - men det er vel ikke helt ualmindeligt. Faktisk har jeg en del gange søgt adspredelse hos piger fra studiet og min arbejdsplads - men det må I høre om en anden gang.En weekend for nogle få uger siden var jeg med min kæreste og vores lille datter en tur i Farum for at besøge min svigerfar og hans yngste datter, der stadigt bor hjemme. Vi bor selv i en lejlighed på Østerbro og besøger forholdsvis ofte svigerfamilien i Farum i weekenderne for at komme lidt væk fra byen - og min svigerfar, Svend og Sandra, Henriettes lillesøster er behagelige mennesker at være i selskab med, så det passer mig udmærket, og vi hygger os altid. Den dag ankom vi kort før middagstid, da vi havde aftalt at spise frokost med Svend og Sandra. Vejret var rigtigt godt, solen skinnede og det var varmt, så vi spiste ude i h…
Read more
  • 0

Pigen i huset

Jeg vil gerne fortælle de glade læsere om min første sexoplevelse, der fandt sted, da jeg som syttenårig fik job som avisdreng. Jobbet var meget anstrengende, idet det var en landrute med langt mellem hvert hus. En dag, da jeg skulle aflevere avisen ved rutens flotteste hus, var postkassen væk. Men der findes jo råd for alt, og Jeg tænkte ved mig selv, at jeg nok hellere måtte aflevere den personligt. Jeg gik op ad den lange sti der førte op til husets hovedtrappe og ringede på klokken. Trin hørtes bevæge sig ned ad trapperne derinde, og døren gik op. Himmel! Guderne måtte have velsignet dette pigebarn, da hun blev skabt! Foran døren stod en pige på omkring atten år. Hun var mildest talt og lettest forståeligt at sige et lækkert skår! Slanke, brune og lange ben. Dejlig, smal talje. Et sæt overdådigt, svulmende bryster. Og et kønt, hjerteformet ansigt med de sorteste, mandelformede øjne, som lyste af varme og venlighed. I det samme var der noget, der hylede. Hun undskyldt…
Read more
  • 0

Mine STORE bryster

Det drejer sig selvfølgelig om fyre! Inden jeg går videre med min fortælling, vil jeg lige beskrive mig selv. Jeg er almindelig af højde, og har et rimeligt pænt ansigt. Så mangler jeg bare at fortælle, at jeg har meget store bryster. Det er faktisk det, min fortælling handler om.

I en alder af 25 år har jeg efterhånden været sammen med en del fyre. De har stort set alle sammen været mest interesserede i min bryster. Hvis jeg er til en fest, er der altid én eller flere fyre, som hurtigt bliver interesserede i mig. Jeg kan altid mærke det, fordi de begynder at stirre på mine bryster, mens de smiler frækt til mig.

Måske er problemet, at jeg ikke går med bh. Det har jeg aldrig gjort, men jeg ved da godt, at mine bryster er ret tydelige hvis jeg kun har en T-shirt eller en tynd skortebluse på. På den anden side kan man jo ikke altid have en stor sweater på, vel?

Hvis jeg alligevel falder for en fyr, viser det sig næsten altid, at det bare er mine bryster han…

Read more
  • 0