Sport i 2’eren

Selvom jeg ikke har nogen fast kæreste, har jeg altid syntes at jeg får alt det jeg ønsker. Jeg kan sagtens gå i byen, score en fyr og få ham med hjem og hygge. Det var netop også dette jeg gjorde denne lørdag aften, men forskellen denne gang var, at jeg fik ført en af mine fantasier ud i livet.

Jeg havde i lang tid haft lyst til at prøve . Men jeg syntes hele tiden at det var svært at spørge fyren om han ville tage mig der. Ofte har fyrene jo lidt travlt med at komme i gang med knaldet, og så bliver det ikke rigtigt til noget. Men denne gang var muligheden der. Ham jeg fik med hjem denne gang, Jesper, var meget stille, rolig og kærlig. Jeg har aldrig før oplevet en fyr gøre så meget ud af forspillet. Han slikkede mig længe og blidt, og jeg blev mere og mere liderlig. Kort efter havde jeg taget bukserne af ham, og sad med hans i hånden. Den var stor. Ikke frygtindgydende stor, men alligevel stor nok til at jeg blev lidt mere spændt på det der skulle ske. Og bedst af alt: Den var glat. Ikke et eneste hår var der, hverken på bollerne eller rundt omkring.

Jeg lod først min tunge danse på det violette pikhoved, som jeg hurtigt lod glide ind mellem mine læber. Jeg suttede forsigtigt, for han skulle jo kun hidses op. Det skulle ikke afsluttes i min mund. Da jeg kunne mærke at han var godt liderlig lagde jeg mig op ved siden af ham. Jeg var slet ikke nervøs for at spørge ham, for jeg var sikker på at han gerne ville tage mig i numsen. Han havde masser af gange fortalt mig for sød en røv jeg har (ved godt at de altid siger sådan til piger, men alligevel*g*). Da jeg spurgte om han ville tage mig i numsen smilede han bare sødt og kyssede mig.

Vi rullede en dyne sammen og lagde under mit skød. Jeg var ved at blive lidt nervøs, for jeg vidste jo ikke om det gjorde ondt. Heldigvis var der meget der tydede på at han havde prøvet det før. Han tog et kondom på, og smurte masser af glidecreme på. Også creme på et par fingre, og derefter stak han forsigtigt én finger op i numsen på mig. Da der var blevet udvidet lidt kom der endnu en finger op, og da numsen var blevet lidt mere udvidet var tiden kommet. Indrømmet… mit hjerte hamrede, for hans var som sagt pænt stor.

I starten koncentrerede jeg mig bare om at det ikke skulle gøre ondt, men det kunne jeg helt have sparet mig. Det gjorde overhovedet ikke ondt, og jeg blev meget overrasket over så let han kunne stikke den ind. Inden jeg vidste af det var den helt i bund, og han begyndte roligt at lave kneppebevægelser. Jeg havde aldrig forestillet mig at jeg kunne blive så liderlig af at blive taget bagi, og jeg havde da slet ikke forestillet mig at jeg kunne komme af det. Men det gjorde jeg. Oven i købet to gange. Jeg lå stadig på maven, og han havde stukket hånden ind og massere min klit, mens han kørte pikken ud og ind af min røv.

Det var den vildeste følelse da han kom. Han stak den helt i bund, og da han fik sin udløsning spjættede hans pik så meget inde i mig, at det var lige før min røv løftede sig. Kort efter trak han sig ud, og vores fantastiske nat sluttede der. Samlejet havde taget 15-20 minutter. Jeg havde ikke før prøvet at en fyr kunne holde så lang tid inde i mig.

Vi lagde os til at sove, og jeg vågnede ved 11-tiden næste formiddag af at han lå og kyssede mig på halsen. Jeg er altid tændt når jeg vågner, og som regel starter jeg dagen med at onanere, men det var jo ikke nødvendigt når han lå ved siden af. Jeg følte stadig en dejlig fornemmelse i numsen af nattens anstrengelser, og før jeg nåede at tænke over det var han i gang med at slikke mig. Han var rigtig god til det. Han slikkede hele tiden blidt rundt om klitoris, og stak tungen ind og ud af skeden på mig. Mens han gjorde det tog han et kondom på, og lå snart mellem mine spredte ben. Nu bekymrede det mig slet ikke at han havde en stor pik, nu vr det jo bare dejligt at blive fyldt ud. Vi gjorde det i flere forskellige stillinger. Jeg red ham, han tog mig i doggy style og da han fik sin udløsning lå han hen over mig. Igen kunne han holde sig i utroligt lang tid.

De to gange var det bedste jeg nogensinde har haft. Inden han gik spurgte jeg om at syntes det var underligt at jeg gerne ville dyrke . Til det smilede han og sagde at det bare gjorde mig endnu frækkere. Vi har også skrevet lidt sammen siden, og det skulle undre mig meget hvis han ikke snart skal på besøg igen.

voksenbasen.dk - avatar

Af voksenbasen.dk

admin voksenbasen

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 4,00 af 5)
Loading...

21. august 2011 00:29