Sjov med veninden

Det var fredag eftermiddag. Jeg skulle hjem til en rigtig lækker, sød, sjov og dejlig pige fra min klasse i dag. Vi tog bussen hjem, hvor vi sad og krammede. Da vi kom hjem til hende, gik vi ind for at se en film. Vi kunne ikke finde ud af hvad vi skulle se, så vi tændte bare for DR1. Jeg lukkede øjnene et stykke tid, og mærkede pludselig hendes fingre, med hendes lange røde negle, køre op og ned mellem mine ben. Jeg smilte til hende, og åbnede så min store øjne. Hun knappede sine bukser op, og knappeder derefter mine op. Hun gik ud på toilettet.

Efter lidt kom hun tilbage med to dildoer. Hun satte sig ned på sengen, og kiggede på mig og sagde så: Åh Ida. Dine store, store øjne, har altid haft en .. effekt på mig. Du er smuk, skøn. Jeg tænder sådan på dig. Hun nussede min mis med sine fingre. Så slikkede hun på mine bryster, efter hun havde taget alt mit tøj af. Hun kyssede mig på munden. Vi tungekyssede i meget lang tid.

Efter lidt tid slikkede hun min . Det var SKØNT! Jeg lå og stønnede højlydt, mens hendes lange, bløde tunge, kørte ind og ud og rundt omkring. Hendes hænder var omme på min røv, som hun havde gramset på før. Pludselig tog hun den lilla dildo frem. Den var gennemsigtig og meget stor. Hun stak den ligeså stille ind i mit hul, og kørte den ind og ud, meget hurtigt. Jeg kunne se at det ophidsede hende meget. Hun stønnede, og jeg stønnede. Mine safter løb ud af min , og hun slikkede lidt nu og her.

Da hun havde gjordt det i lang tid , og jeg virkeligt ikke kunne klare mere, tog hun den ud og slikkede på den. Så gav hun mig den i hånden og bad mig om det samme. Jeg har stærke hænder, og kørte den meget hurtigt ind og ud, mens hun stønnede helt vildt og råbte ‘Åh ja ååh'. Hun fik en kæmpe . Jeg slikkede hendes fisse meget hårdt.Hun gik ud af døren, og kom tilbage lidt efter, med en strap-on. Det var en meget stor dildo der sad på den. Hun tog den på, og bad mig ride hende. Jeg satte mig på den, og red helt vildt. Åh, det var skønt. Pludselig mærkede jeg noget, der aldrig var sket før. En finger i mit røvhul. Hun kørte den rundt og ind og ud. ‘Du er godt nok stram deromme, men du har en dejlig, løs fisse.' Efter et godt stykke tid, hvor jeg stadig havde dildoen i mig, og hun masserede mit røvhul, med flere og flere fingre, blev det helt blødt og løst. Hun bad mig om at vende mig om, så jeg kunne få den i røven. Jeg sagde et lille ‘uh', da den store dildo blev presset op i min røv. Ind og ud og ind og ud, hun blev ved og ved i lang tid. Det var så skønt.

Så smed hun sig på sengen, og bad mig om at tilfredsstille hende. Jeg slikkede hendes utroligt dejlige og velsmagende fisse hårdt. Så tog jeg den lilla dildo, og stak den op i hende. Hun nød det, og fik en kæmpe . Så skete det altså. Hendes mor kom ind, lige da jeg lå med dildoen i hendes fisse, og hun med en anden dildo, i mit røvhul. Hun så slet ikke overrasket ud, men lagde sig tværtimod på sengen, og tog tøjet af. Så tog hun dildoen af min venindes strap-on og stak dildoen så langt op i hende, at den ikke kunne komme længere op. Hun stønnede helt vildt, mens hun kiggede på min veninde og mig. Så gik hun ud igen.

Det var en mærkelig, men også skøn oplevelse. Og jeg ser stadig min veninde – og hendes mor.

voksenbasen.dk - avatar

Af voksenbasen.dk

admin voksenbasen

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (8 stemmer, gennemsnit: 3,25 af 5)
Loading...

1. august 2013 19:00