Chefen – I sidder i bilen på vej hjem…

I sidder i bilen på vej hjem til ham. Han lægger sin hånd på dit lår igen og kigger over på dig. Glimtet i hans øjne tænder dig og du tænker på, at du snart er hjemme hos ham. På hvordan du kan hengive dig totalt i hans magt, lade ham gøre med dig som han vil.

”Når vi kommer hjem til mit hus, skal jeg give dig en behandling, du aldrig glemmer.”
Han smiler men du kan se alvoren i hans øjne og det for det til at sitre i din krop af lyst.
”Er du sikker på du kan leve op til det løfte?” Spørger du for at drille og pirre ham.
”Vent og se, det er det eneste jeg kan sige .” Nu kan du se at han mener det.
”Jeg har ellers prøvet lækre og dejlige mænd før, så hvad får dig til at tro at du kan noget særligt?”

En del af dig nyder at drille ham, men samtidigt kan du også mærke at du er lidt bange for at svare ham igen.

”Vi er der snart pigebarn, så skal jeg lære dig at være næsvis over for din chef!”
Smilet om hans mund er væk, men du kan stadig fornemme et pirrende og frækt blik i hans øjne. Det blik og hans tone får det til at dunke i din og du holder din mund på resten af køreturen og nyder hans varme hånd, der nu holder stramt på dit lår.

Bilen kører op i indkørslen til hans hus. Du begynder at blive lidt ængstelig for, hvad han kan finde på.
Din taler dog sit klare sprog, den dunker og kilder og vil tilfredsstilles af en stor hård diller.
Han stopper bilen og stiger ud, går hen og åbner din dør og lukker dig ud. Et enkelt kig i hans øjne og du kan se at han ser meget alvorlig ud. Du næsten forventer, at han begynder at skælde dig ud, for det i lige har haft lavet sammen i bilen.

Han siger intet men går forrest op til hoved døren, den bliver låst op og inden for kan du se en entre, som fører videre indtil til stuen. ”Tag skoene af så du ikke sviner mit flotte gulvtæppe til!” Tonen er hård og kommanderende og du adlyder med det samme og er begyndt at være bange for at du har misforstået hele situationen. ”Kom herind i stuen til mig!” Råber han inde fra stuen. Du skynder dig af med skoene og ind til ham.

”Jeg skulle jo lige af med skoene først” prøver du at forklare ham. Han stirrer bare køligt på dig, ryster på hovedet og siger. ”Skal du svare igen tøs? Hvem er det lige af os to der er chefen her?” Han peger ud mod køkkenet ” Gå ud og hent den flaske champagne jeg har på køl og tag et glas med og lad det gå hurtigt den her gang” Hans stemme oser af styrke og du tør slet ikke sige imod, selvom du er gæsten i huset. ”Det skal jeg nok Rasmus” svarer du næsten ydmygt. ”Du skal ikke begynde at kalde mig ved fornavn, Tøs. Hvad faen får dig til at tro du kan tillade dig det? Jeg er din chef og det er hvad du kalder mig! Er det forstået”

Han er sur nu og du ved slet ikke hvad du skal gøre af dig selv. Du nikker til ham for at han kan se at du har forstået det og derefter skynder du dig ud i køkkenet. I køleskabet finder du hurtigt flasken med champagne, hastigt kigger du hans skabe igennem og finder to champagne glas frem. Du skynder dig tilbage og stiller det på bordet foran ham. ”Hvad er det jeg ser? To glas? Sagde jeg ikke klart og tydeligt at du kun skulle hente et glas?” Han sidder med armene over kors og stirrer bestemt på dig. ”Gå ud og sæt det ene glas på plads igen” Du gør som han siger og er hurtigt tilbage i stuen med ham.

Du tænker på om du helt har misforstået hvad der skulle ske. Han virker helt forandret fra den flinke chef på arbejdet og du er bange for ham nu. Nej det må være en fræk leg tænker du, det må det være eller? ”Skænk mig et glas, bagefter kan du gå ind i sove værelset og gøre dig klar til din straf.” siger han med en brummen i sin stemme. ”Straf, hvilken straf?” Vover du dig til at spørge både skræmt og nysgerrig. ”Hvilken straf? At du overhovedet tør spørge er grund nok til straf i sig selv, men hvis du absolut vil vide det. Din opførsel på arbejdet og dine evige forsøg på at pirre mig. Det skal straffes for den slags kan jeg ikke acceptere på min arbejdsplads!”

Han kigger nedladende på dig og dernæst på sit endnu tomme glas. Du skynder dig at skænke champagnen og går derefter ind i sove værelset. Hvad forventer han når han siger du skal gøre dig klar, tænker du. Du ved ikke om du bare skal sætte dig og vente på ham eller om du skal smide tøjet og ligge og se lækker ud. Du beslutter dig for at tage chancen og gøre det sidste. Du tager alt tøjet af og lægger dig til rette i sengen. Han kommer ind og ser dig ligge nøgen. Et øjeblik stopper han op i døren. Stirrer på dig og fortsætter derefter ind i rummet. ”Læg dig midt på sengen på maven og luk øjnene.” Kommanderer han og lader sin varme hånd glide langs dit nøgne lår. Du adlyder og kan høre han pusler rundt omkring dig. Han binder et tørklæde for dine øjne, så du intet kan se.

Derefter kan du mærke, at han lægger stropper om dine håndled og ankler så du ligger låst fast til sengen med spredte arme og ben. Med tunge skridt du kan høre forlader han sover værelset og sætter sig i sofaen igen. Læderet fra sofaen knirker, da han sætter sig og du kan høre champagne glasset blive stillet på bordpladen. Knitren fra hvad der lyder som en avis kommer fra stuen. Har han bare tænkt sig at lade dig ligge sådan her helt nøgen, mens han sidder og læser avis? Efter hvad der føles som lang tid, kommer han endelig ind. Forventningens glæde spreder sig helt ned i din fisse og den begynder at blive våd igen og dunke hårdt. Endelig skal du mærke hans diller og blive kneppet igennem. SMÆK Din balle svider efter et hårdt og kontant slag med en flad hånd. Den anden balle får hurtigt samme behandling. ”Det er som straf for at strutte med din røv mens du arbejder” Han følger op med 2 hurtige slag på din røde røv. ”Sådan en liderlig Tøs som dig, skal ikke gå rundt og friste chefen med den lækre røv!” Endnu 2 slag følger og din røv summer. ”Havde du virkelig selv troet at du kunne slippe godt af sted med den slags frække opførsel” Du prøver at svare, men gisper i stedet, da han endnu engang lader hånden svide dine baller.

Bagefter kysser han din røv over det hele og med tungen kilder han din lænd. Hans hænder, som er ekstremt varme efter at have smækket din røv, glider rundt og kæler for din røv imens hans mund og tunge kysser din lænd. Din fisse er nu sjaskvåd og dine sanser er skærpet fordi du intet kan se gennem tørklædet. ”Lover du mig at opføre dig ordentligt?” spørger han og fjerner sig fra dig. ”Ja chef det skal jeg nok” du har en bedende klang i din stemme. ”Så skal du få din belønning, som den lydige tøs du er” Han lyder til at være faldet lidt ned og virker ikke sur længere. Du venter spændt på hvad belønningen er. Er det mon at han kravler ned og slikker dit våde hul? Vil han bore sin dejlige dunkende stav op i dig? Imens du ligger og glæder dig løber fisse saften fra din våde revne og du kan mærke at der er en våd plet under dig på lagnet.

Pludselig kan du høre og fornemme at han står foran dig. Pikhovedet strejfer din kind og du kan mærke hvor varm han er. ”Det er din belønning pigebarn, du skal slikke min diller!” Du kan stadig intet se, men kan mærke at han fører pikken ind på dig. Du lader dine læber omslutte hans dunkende pikhoved. Munden kører frem og tilbage, imens hans diller glider frem og tilbage over din tunge. Pikken glider ud af din mund og du lader din tunge finde hans diller og slikker den op og ned langs skaftet. Lader tungen danse og kilde rundt på hans dunkende pikhoved og kan mærke hvordan det spænder i hovedet hver gang din tunge strejfer strengen under pikhovedet. Hans ene hænder har et fast greb i dit hår og du kan mærke at hvis ikke du gør det dejligt for ham så begynder han selv at styre hvad der skal ske. Et øjeblik nyder du at det faktisk er dig der har ham lidt under din magt. Du pirrer hans pikhoved og kan høre at han nyder det. ”Åhhh for pokker du er skøn med den tunge, slikke diller kan du sguda i det mindste finde ud af. Åhhh ja tag ham tøs!” Det glødende jern glider atter ind i din mund og i en fast rytme begynder du at massere hans diller med dine våde læber. Hurtigere og hurtigere, du kan mærke at han snart kommer. Pikhovedet dunker voldsommere og voldsommere.

Pludselig tager han staven ud af munden på dig. Han går rundt om sengen og kravler op bag dig. Sætter sig på knæ mellem dine ben og lader sin glødende stolpe, skille dine sjaskende skamlæber. Glider langsomt helt i bund og du sukker hele vejen. ”Åhhh den diller har jeg hungret efter, knep mig så!” Stønner du liderligt. ”Jeg vil ikke høre dig snakke mens vi knepper tøs!” Hånden smækker din balle og du kan mærke stødet forplante sig til fissen. Imens banker han sin stive kæp i bund hurtigt og hårdt. Du kan mærke hans varme nosser klaske imod din fisse og klitoris. Han gennem knepper dig i en hård og jævn rytme og du stønner ud i rummet og hengiver dig totalt. ”Åhhh knep mig chef, knep mig! Din diller knepper mig så godt åhhhhh bliv ved!” skriger du ud i rummet. Hånden smækker dig endnu engang på ballen ”Nu holder du mund pigebarn !” Råber han stønnende. Rystende i hele kroppen kommer du og hele din fisse spænder sammen om hans diller.

Du vrider dig i , men stropperne du er spændt fast med giver sig ikke. Han sprøjter op i dig og brøler sin ud i rummet imens han klemmer dine balder hårdt. Da I begge er kommet til jer selv, løsner han dine stropper og tager fat i dine hænder. Fører dig hen til en træ stol som står langs væggen. Han tvinger dig til at sætte dig ned og du kan stadig intet se. Hurtigt hiver han et reb frem og begynder at binde din arme omme på ryggen. Benene bliver bundet fast til hver sit stoleben.

Nu sidder du på stolen med spredte ben og venter hvad han finder på nu. Dine ben bliver krænget til siderne og du kan mærke hans glide op mellem dine lår. Hans mund er kun 1 cm fra din rødglødende fisse og du kan mærke hans varme ånde mod din dine svulmede skamlæber. Det kilder så dejligt varmt og får bare din fisse til at summe endnu mere af forventning. ”Har du været en god tøs?” Uh du kan mærke hvordan ordene blæser henover din sjaskvåde fisse og hele kroppen gyser. Du nikker ivrigt og glæder dig til at blive belønnet med en lækker varm tunge oppe i din fisse revne. ”Jeg kan ikke høre dig sige noget, Har du været så god en pige at du fortjener at blive slikket?” Han lader tungen glide langsomt op af dit inderlår. ”Ja for pokker slik mig, jeg har været god og opført mig godt, slik mig please mmmmhm” Dine ben vrider sig let mens hans tunge kæler for dine inderlår. Hans hænder har fat i dine ben og holder dem spredt.

Tungen strejfer blidt din klitoris og det giver et stød i hele din krop og du sukker højlydt af fryd. ”Lover du at opføre dig ordentligt fremover og gøre som der bliver sagt?” Du er ligeglad hvad han siger lige nu. Du vil bare mærke hans dejlige pirrende tunge i på din fisse. Du vil mærke den glide op i din saftige revne og mærke den lege med din stive klitoris. Nyde den slikke dig til orgasmen. ”mmmhm ja jeg lover det, jeg vil gøre lig hvad du beder om. Slik mig så, kom slik mig mmmhm” Hans tunge begraver sig dybt oppe i din sjaskvåde revne og bevæger sig lidt frem og tilbage så den glide indenfor i fissen og ud igen. Han puster varm luft på din dunkende skede og lader den bløde tunge glide op langs revnen og op til din dunkende klitoris. Tungen danser blidt rundt om klitten og til sidst lader han læberne fange klitten og suger den blidt ind mens tungen kæler lige så forsigtigt på den. Du vrider dig af lyst, men du er bundet fast og kan intet gøre andet end bare nyde. Tungen glider ned i revnen igen og slikke hurtigt op og ned i den våde saftfyldte fisse. Imens lader han to fingre kæle op langs siderne ved klitoris uden dog at røre selve klitten. Han stikker en finger op i dit våde dunkende hul og fingerknepper dig hårdt mens hans tunge igen finder din klitoris. Du har givet helt op med at styre din krop og vrider dig i stolen mens du skriger nydelsen ud i det dampende hede sove værelse. Han stopper et øjeblik og spørger ”Skal jeg lade dig komme, dit liderlige pige barn?” Du nikker ivrigt og skriger ” Ja for satan slik mig, knep mig med fingeren åhh ja giv mig den!”

Hans finger kører heftigt ud og ind og knepper din fisse godt og grundigt imens tungen leger med din fisse og klitoris. Du kommer med et højt skrig og han må holde fast i dig for at du ikke vælter med stolen. Hele din krop ryster af orgasmen. Han trækker sit hoved væk fra dine lår og rejser sig. Du kan høre at han går ud af rummet og efterlader dig alene derinde. Igen sætter han sig til rette i læder sofaen og tænder for fjernsynet. Nu sidder du alene i sove værelset , bundet og blændet med bind for øjnene. Du kan høre fjernsynet i baggrunden, men har ingen ide om hvor lang tid han vil lade dig side bundet. Stolen er våd af dine safter og du kan mærke at rebet har gnavet i dine arme og ben efter at du vredet dig i orgasme. Da du har siddet i hvad der føles som evigheder hører du fjernsynet slukke. Hører trin forsvinde ud af stuen og væk.

Skridtene vender tilbage og kommer tættere og tættere på. Han kommer ind i rummet til dig. Du kan gennem bindet fornemme at lampen bliver slukket bliver slukket og i stedet bliver der tændt stearin lys rundt omkring i sove værelset. Han kommer over til dig og binder din hænder op løfter dem over dit hoved og sætter håndjern på dem. Ikke for stramt men du kan mærke det kølige metal mod dine håndled. Benene bliver også løsnet og du kan nu rejse dig. ”Rejs dig op tøs!” Kommanderer han bestemt og hiver dig op i dine håndjern. Han fører dig hen i den anden ende af rummet, tvinger dig ned og ligge på ryggen på gulvet. Holder fast i dine håndjernene og sætter dem fast til en krog han har siddende i væggen. Du ligger nu med armene lænket over dit hoved. Hans hænder glider henover din dirrende krop og kærtegner din mave med bløde strøg. Han tager fat i dine bryster og først lader han fingrene strejfer henover hele bryster ganske let. Næsten som en fjer glider hans fingre henover dine spændte brystvorter. Han tager hårdt fat i dine bryster og masserer dem med bløde og alligevel grove masserende bevægelser. Han napper drillende i dine brystvorter med sine fortænder. Det gør både ondt men sender også signaler direkte ned mellem benene og fissen reagerer med at blive våd igen. mens han napper fjerner han hænderne fra dine bryster. Du gysser da du mærker noget iskoldt og vådt glide henover dine spændstige bryster. Han har taget en isterning med ind og nu lader han den glide rundt på dine dejlige bryster.

Du gisper både chokeret men samtidig er du helt i ekstase og dine brystvorter spænder endnu mere. Isterningen smelter lige så stille og vandet glider ned af dine bryster, Næsten varmt lander vandet på din mave og glider ned i din navle. Han lader isterningen glide rundt på resten af din krop og bag sig trækker den et spor af vand og gåsehud. Du stønner efter vejret ”Åhhh det er dejligt åhh ja” ”Er det noget du kan lide tøs?” han fjerner den ligge rest af isterning og tager en ny. Lader den glide frem og tilbage af dine ben op til dine lår. Dine lår sitrer imens han lader den frosten vandterning glide op af dine inderlår og hurtigt strejfe dine skamlæber. Til sidst glider den rundt på dit mellemgulv og kildende rundt om navlen. Da isterningen endnu engang er smeltet, ligger du helt våd tilbage, både våd i mellem benene og på resten af kroppen.

Pludselig mærke du et stik af varm smerte imellem dine bryster. Du giver et lille skrig af smerte, men smerte fortager sig hurtigt og i stedet kan du mærke det størkne. Han har taget et stearin lys og lader stearin dråber ramme rundt omkring tilfældigt på din krop. Varmen gør først ondt men bagefter spreder der sig en god fornemmelse i området hvor dråben landede. Dråberne lander på dine lår og du gisper og forsøger at undgå at skrige. Brysterne får også jævnlige dråber. Smerten er vidunderlig og du kan mærke at du vil have ham. ”Nu skal du få lov at nyde min diller igen, Jeg skal kneppe dig så du ikke kan stå op bagefter og du har bare at ligge og tage imod som den frække tøs du er!” Han sætter pikhovedet foran dine skamlæber og lader det glider op og ned mellem skamlæberne. Han trænger ikke op i dig men pirrer dig bare med sit glødende varme pikhoved.

Du kan mærke at hans pikhoved er blevet helt vådt af dine fisse safter og hovedet glider henover din klit. Til sidst støder han pikken op i dig og du kan mærke hans varme nosser klaske mod din røv. Du hiver efter vejret og gisper højt. Han støder endnu engang og du nyder at mærke hans store kæp fylde dit hul helt ud. ”Åhhh din fisse er så våd” han stønner imens hans diller banker ind og ud af dig. Din fisse strammer om hans diller og du stønner og hulker imens du bliver kneppet godt og grundigt. ”Din stive diller fylder mig mmmhm Det er så skønt chef. Ja knep mig for faen knep mig!. Han banker pikken hårdt og hurtigt frem og tilbage i din saftfulde skede Nosserne klasker hurtige og hurtigere imod dine baller og du skriger en orgasme op i hovedet på ham

”ÅHHHH JEG KOMMER; JEG KOMMER DU MÅ IKKE STOPPE!” Du strammer benene rundt om livet på ham og støder selv imod mens orgasmen ruller igennem din krop. Han stopper med at støde og lader din krop falde til ro igen.. Men lige så snart han kan mærke at du er faldet lidt ned begynder han med endnu hårdere stød at gennemkneppe dig. Han tager fat i dine ben og lægger dem op på sine skuldre. Du kan mærke at han rigtigt kommer i bund og fylder hele fissen ud. Stødende forplanter sig i resten af kroppen og dine bryster bølger frem og tilbage. Han planter begge sine hænder på dine bryster og holder godt fast i dem imens han banker sin bjælke op i dit dunkende varme og våde hul. ”JEG KOMMER” Han brøler sin orgasme ud i rummet og imens sætter han termpoet op og sender til sidst sin varme langt op i dig. Det er nok til at du får endnu en orgasme og du skriger så alle omkring jer ved at du er kommet i en super dejlig orgasme. Han falder sammen henover dig og låser dine håndjern op. Rejser sig og hjælper dig op at stå. Langsomt tager han bindet af dine øjne. ”Kom med ind i stuen sammen med mig” siger han til dig og smiler. Du rejser dig vaklende og følger efter ham. ”Sæt dig i sofaen, så er jeg straks tilbage” med en rar og venlig stemme. Du gør som han siger og venter spændt. Dine ben ryster stadig af den dejlige orgasme du lige har fået.

Han kommer gående ind med endnu et glas og skænker op. Rækker glasset til dig og sætter sig smilende ved siden af dig i sofaen. ”Du er en dejlig pige at have som ansat og jeg nyder at være din chef” Han ligger armen omkring dig og trækker dig ind til hans svedige varme krop. I skåler og lugten af svedig hård , hænger i luften i stuen. Sammen sidder I tæt sammen i sofaen og lader hænderne kæle hinandens varme kroppe. Han kysser dig intenst og længe lader han tungen kæle med din tunge. Læberne er dejligt fugtige og du nyder at mærke dem mod dine egne læber imens hænderne nusser og masserer hinandens kroppe. Alt din angst og nervøsitet er forsvundet igen, som dug for solen. Nu nyder du bare hans nærvær og kærtegn og kravler helt ind til hans varme trygge krop og putter dig.

voksenbasen.dk - avatar

Af voksenbasen.dk

admin voksenbasen

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 4,00 af 5)
Loading...

16. februar 2011 22:35