Festen

Som leder af et lille firma, der solgte hjemmesider kom der en del penge i kassen, som når man er 15 år gammel skal gå til at feste for. Det jeg fortæller nu er fra en af de mange fester, der blev holdt.

Det var fredag aften og der var dømt fest. Vi skulle holde det hos en af mine kollegaer, som vi kan kalde klaus her, da jeg bor hjemme.
Klaus og jeg havde aftalt, at han skulle hente mig ved skolen da jeg fri, så kørte vi hjem til ham og gjorde klar til aftenens fest.

Da klokken var 21:00 var gæsterne begyndt at komme dumpende. Der kom piger og drenge i alderen 16 – 27, men det generede ikke mig.

Jeg fiskede en øl frem og satte mig ved min arbejdscomputer, for lige at se hvor langt vi var kommet med en side, da Klaus kom hen med en lækker pige, og sagde at hun gerne ville møde mig. Fair nok, sagde jeg og vi fandt en sofa, men nåede knap nok at sætte os, før hun spurgte om vi ikke skulle gå en tur i stedet, og det kunne der vel ikke ske noget ved.

Jeg gik hen og tog nogle Bacardi Breezer og Smirnoff Ice ind under jakken, og fulgte med hende udenfor, hvor det var temmelig mørkt og lidt koldt. Hun stod lidt og kiggede rundt, og spurgte så om jeg kendte et sted vi kunne sidde uforstyrret, og jeg fulgte hende hen til en bænk der stod inde mellem nogle buske. Vi satte os og jeg knappede en Breezer op til os.

Hun fortalte mig, at hun gik i 1.G, og i fritiden arbejdede i en tøjbutik. Hun begyndte at fryse og spurgte om jeg ikke ville varme hende, så jeg lagde armene om hende. Vi kiggede på hinanden og mødtes i et hedt kys.
Jeg er typen, der lader pigen bestemme tempoet, så hun lynede sin jakke op, men fortrød og spurgte om vi ikke skulle gå tilbage til huset i stedet, da det var for koldt her.

Da vi kom tilbage prøvede vi at se, om der var et værelse ledigt, men uden held. Så hun foreslog vi gik ud på toilettet i stedet. Da vi kom derud og jeg havde låst døren, nærmest overfaldt hun mig. Vi lagde os ned på gulvet, og lod hænderne gå på opdagelse. Jeg begyndte at massere hendes bryster, og spurgte om hun var våd. Hun hviskede med sensuel stemme “He he… Mærk selv efter…”. Jeg stak hænderne ned i bukserne på hende, og kunne mærke på trusserne at hun var våd, så fandt vej tilbage og ned i trusserne denne gang.

Jeg masserede stille hendes klitoris, og hun bad mig stønnende om jeg ikke nok ville give hende finger. Mine hænder fandt vej længere ned og begyndte at lede efter hullet, jeg proppede fingeren op i hende, kørte den lidt ind og ud, og kunne mærke jeg selv var ved at komme fordi hun spillede min , så hviskede “Jeg kommer sQ snart”, og fik svaret “Jeg er der allerede”. Kunne mærke hun nærmest vred sig , så det var svært at blive ved med at holde fingeren inde.

Jeg begyndte stille at trække vejret hurtigere, og fik stammet “nu kommer jeg”, “Det gør du bare”, og jeg kom ud over hendes hånd og arm, men vi blev ved i 5 minutter efter. Så lå vi der og kiggede på hinanden, vi kom til at grine, og jeg spurgte om vi skulle tage bad sammen, nu vi var på et badeværelse jo, og det ville hun gerne.


Vi tændte bruseren og smed tøjet. Det var en rar fornemmelse at have en med i bad. Jeg kyssede hende blidt på halsen, og gik længere ned til jeg kom til brystvorterne. Jeg cirklede lidt om dem med tungen, tog dem og nappede lidt i dem med tænderne. Hun lod hovedet glide bagover. Hendes ene hånd fandt min , som omgående stod klar til tjeneste. Jeg lod hænderne glide rundt på hendes dejlige krop, og lod den ene hånd blive i hendes skød, hvor jeg begyndte at give hende finger igen.

Lige før jeg kom stoppede hun og rettede blikke mod mig, hun havde et underligt smil på læben, hun spurgte om jeg havde prøvet at slikke før, og det havde jeg ikke, jeg spurgte om hun havde fået slikket den, siden hun nu spurgte, men det havde hun heller ikke. Jeg gik i knæ og lod tungen lege med hendes klit. Spredte hendes ben lidt og jagede tungen op i hende, hun stønnede en del og så kom der en bølge gennem kroppen på hende, hun rystede. Hun sagde det var fint, og jeg kom på benene igen.

“Nu er det din tur” sagde hun, så gik hun ned i knæ og stak tungen ud, legede med den på min pik, og tog hele pikken ind . Jeg stod og nød det, da jeg pludselig mærkede jeg var ved at komme, og skulle til at skubbe hende væk, da hun protesterede, “det er min”, “Jeg kommer nu” og fyrede en ladning lige ind i hendes kønne mund, hun rejste sig op og begyndte at gurgle med det inde , så sank hun. Hun smilede, “stor dreng… he he…”.

Så gik vi ud fra badeværelset og ned i sofaen, hvor vi lagde os til at sove.

Jeg vågnede ved, at jeg kunne mærke noget på min pik, og da jeg åbnede øjnene kiggede jeg lige ind i hendes kønne . “Jeg tænkte nok det ville vække dig…” Jeg smilede bare. Vi kom i tøjet og inden hun tog hjem gav hun mig sit nummer og sin email, og jeg gav hende mit. Vi kyssede farvel, aftalte at skulle ses inden ret længe

voksenbasen.dk - avatar

Af voksenbasen.dk

admin voksenbasen

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 4,00 af 5)
Loading...

24. juni 2021 01:15