Søger “doktor” til rollespil

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Postnummer: 4300
By: Holbæk
Aldersgruppe: 26-34
Højde: 184-189
Øjenfarve: Brune
Hårfarve: Brunt
Kropsbygning: Normal
Pikstørrelse: Lille
Ønsker kontakt med: Mand
Ønskede aldersgrupper: 18-20, 21-25, 26-34, 35-40, 41-45, 46-50, 51-55, 56-60, 60-
Ønskede kropsbygninger: Spinkel, Petite, Normal, Atletisk, Trænet, Muskuløs, Pæne kurver

Søger doktor der vil lege.

Jeg (patient) kommer til dig (læge) for en alm. konsultation. Vi hilser pænt og du fører mig ind, hvor du beder mig tage plads. Du går nu i gang med at fortælle om undersøgelsen, og at du vil foretage et generelt tjek af mig. Under tjekket fortæller du mig hvad du gør og om dine observationer.

Du beder mig rejse mig, og tage min t-shirt af, for at du kan tjekke min overkrop. Du mærker fast på mine skuldre, bryst, mave og på ryggen. Du finder et målebånd frem, for at måle min overkrop og rundt om livet. Du beder mig efterfølgende om at tage mine bukser af. Når jeg har taget mine bukser af, beder du mig lægge mig på ryggen på sofaen/sengen/briksen. Du mærker igen min overkrop, og mærker på mine ben. Tjekker at alt er ok.

Du beder mig rejse mig, så du kan se mig lidt an. Med mig stående, trækker du langsomt og ydmygende mine underbukser helt af. Du tager igen målebåndet, så du også kan måle udvendig og indvendig benlængde. Du ser mig igen lidt an, og fortæller, at du vil foretage en “hosteprøve”. Du løfter op i mine nosser og beder mig hoste. Du undersøger mit underliv videre, og fortæller at du vil foretage en måling af min i slap tilstand. Først længde og så omkreds. Hvis pikken reagerer, måler du også i erigeret tilstand.

Når målene er taget beder du mig sætte mig på stolen, mens du stiller dig foran mig. Siddende der, helt blottet, fortæller du mig om dine observationer. Du fortæller mig, at jeg nu skal føle en rigtig mandepik. Du tager nu din egen frem og fører min hånd op til din , så jeg kan mærke den. Jeg spiller din nu stive pik. Du synes ikke, at det er nok, så du beder mig din pik, og jeg gør som du siger. Jeg sutter din pik og lige inden du spermer tager du din pik ud af min mund, og spiller den selv til du sprøjter ud over mit . Du fortæller mig, at undersøgelsen er gået godt, og at jeg nu kan klæde mig på igen. Vi siger pænt farvel, og vi er færdige med konsultationen.

Jeg er en alm. fyr på 188/72/16.
Send en besked med dine data, hvis du er interesseret.

OBS! Jeg får ikke nødvendigvis selv stiv pik, og synes også at det er frækkest og mest ydmygende, hvis jeg ikke gør. Det er det ydmygende i at blive undersøgt, betragtet og din voksne pik der tænder mig.

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (11 stemmer, gennemsnit: 1,36 af 5)
Loading...

Kommentarer