Søger rollespil m. 2 fyre (patient, læge og daddy) fredag aften d. 1. november

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Postnummer: 2100
Højde: 184-189
Kropsbygning: Normal
Ønskede aldersgrupper: 18-20, 21-25, 26-34, 35-40, 41-45, 46-50, 51-55, 56-60, 60-

Søger setup som nedenstående fredag aften d. 1. november…

Daddy der vil se på.
Doktor der vil lege.

Søger en “daddy”, der har bestemt sig for at overvære min konsultation, når “lægen” kommer på hjemmebesøg. I ankommet her, og vi hilser på hinanden. Lægen beder os om at tage plads og går nu i gang med at fortælle om undersøgelsen, og at han vil foretage et generelt tjek af mig. Vi samtykker til, at det er ok, at du er til stede imens.

Lægen beder mig rejse mig, og tage min t-shirt af, for at han kan tjekke min overkrop. Lægen mærker fast på mine skuldre, bryst, mave og på ryggen. Lægen finder et målebånd frem, for at måle overkrop og rundt om livet. Lægen beder mig efterfølgende om at tage mine bukser af. Når jeg har taget mine bukser af, beder lægen mig lægge mig ned på ryggen (sofa). Lægen mærker igen min overkrop, og mærker på mine ben. Tjekker at alt er ok.

Lægen beder mig rejse mig, så han kan se mig lidt an. Med mig stående, trækker lægen langsomt og ydmygende mine underbukser helt af. Lægen tager igen målebåndet, så han også kan måle udvendig og indvendig benlængde. Lægen ser mig igen lidt an, og fortæller min daddy, at han vil foretage en “hosteprøve”. Min daddy samtykker. Lægen løfter op i mine nosser og beder mig hoste. Lægen undersøger mit underliv videre, og fortæller at han vil foretage en måling af min i slap tilstand. Først længde og så omkreds. Hvis pikken reagerer, måler han også i erigeret tilstand.

Stående der, helt blottet, fortæller lægen os om sine observationer. Lægen kigger på min daddy og fortæller, at jeg skal vide, hvordan det er at være mand. Min daddy samtykker. Lægen tager nu sin egen frem. Han fortæller mig, at jeg nu skal føle en rigtig mandepik, og fører derfor min hånd ned til sin , så jeg kan mærke den. Jeg spiller lægens nu stive pik, mens min daddy ser på. Lægen synes ikke, at det er nok, så han beder mig sin pik, og jeg gør som han siger med min daddys accept. Når lægens pik er godt stiv kigger han på min daddy og siger, at han skal undersøge endnu mere. Min daddy accepterer og lægen trænger roligt op i mig. Jeg klynker lidt og kigger på min daddy, som beder mig tage imod. Lægen er nu oppe i mig og begynder at kneppe mig, mens min daddy ser på…

Når lægen har kneppet mig godt og har spermet, fortæller han at alt er ok, og han og min daddy forlader igen min lejlighed.

Gerne lidt som som her, hvor jeg først bliver undersøgt og siden brugt:
http://www.xgaytube.tv/g=family-penis-daddy-s-little-lad-chapter-3-doctor-s-offi_735443

Vil du have en rolle, så smid en besked sammen med dine data 😉
Er selv ganske alm. 31/188/73/16..

Jeg har sted, men er også mobil…

1. november 2019 06:44

Denne annonce er udløbet

Listing ID 8245ba73fda36eee

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (8 stemmer, gennemsnit: 1,50 af 5)
Loading...

Kommentarer