KBH + Nordsj: Sissy søger stor pik – sutte og ride

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Postnummer: 2840
By: Holte
Aldersgruppe: 51-55
Højde: 175-179
Øjenfarve: Blå
Hårfarve: Lysblond
Kropsbygning: Normal
Pikstørrelse: Stor
Ønsker kontakt med: Mand
Ønskede aldersgrupper: 21-25, 26-34, 35-40, 41-45, 46-50, 51-55, 56-60, 60-
Ønskede kropsbygninger: Normal, Atletisk, Trænet

(Husk læs det sidste også)

Sissy søger stor at og blive taget – er passiv og vil kneppes – gerne af en tyk – der gør lidt ondt til at starte med…….Se billederne af den tøs jeg er med mine net-strømper, røde med fyldte bløde bryster og min helt glatte bagdel og anus – jeg har maske (se billede 8) på når du knepper mig så du kan desværre ikke se mit dejlige kvinde- – dejligt anonymt og du får den helt rigtige fornemmelse og kan selv tænke dig til hvem du ønsker at “se” bag masken – og blot munden og min anus er tilgængelig så er du tilfreds…….

Jeg sidder på sengen når du kommer – og du lyner op for munden så jeg kan tage dig til roden. Når du har lyst vender du mig om og knepper mig blidt i min anus……………eller lægger mig på ryggen og giver mig din dejlige hårde pik…….

Ingen udlændinge eller folk af arabisk herkomst!!!!!

LÆS – VIGTIGT:

Skal det være i denne uge – – skal det være hos dig – så kommer jeg og sutter dig hvis du ligger på din seng med stiv pik……..

1) Tænk over når du skriver om du virkelig ER seriøs – eller om du blot ønsker at onanere til billederne. Men skriv dog 2-3 linier incl dine mål, vægt, hvornår du kan og hvor du bor. Og så et billede af din krop med stiv pik…….

2) Hvis ikke du kan formulere dig om hvad du ønsker og har lyst til – så er du enten ikke interesseret nok – eller også tilhører du et samfundslag eller en person-type som vi under alle omstændigheder ikke har lyst til. Vi tænder på folk der har ligeså meget mellem ørerne som mellem benene…….

(For at det ikke skal være løgn er der een der har sendt en video af en pik han – ligegyldig hvor meget han rev i den – ikke kunne få op – og det var derhjemme hos ham selv………jesus)

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 stemmer, gennemsnit: 3,33 af 5)
Loading...

Kommentarer