Udfordring/oplevelse indenfor BDSM

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Postnummer: 3400
By: Hillerød
Aldersgruppe: 35-40
Højde: 165-169
Øjenfarve: Blå
Hårfarve: Brunt
Kropsbygning: Normal
Pikstørrelse: Lille
Ønsker kontakt med: Kvinde
Ønskede aldersgrupper: 18-20, 21-25, 26-34, 35-40, 41-45
Ønskede kropsbygninger: Spinkel, Petite, Normal, Atletisk, Trænet, Muskuløs, Pæne kurver, Kvindelige former

TILLID, RESPEKT, ÆRLIGHED ORDENTLIHED er kodeordet!!

Gentleman om dagen – rovdyr om natten, søger prinsesse om dagen og “Vild TØS om natten”.

Kræser dit sind og fantasi / lyster rundt om “det sorte univers”, ønsker du gå på opdagelse i dine grænser, ud eller opleve, hvordan det kunne være, som nybegynder eller erfaren?.

Er dine tanker for beskidte til at fortælle dine nærmeste familie- venner? Har du i hemmelighed længes efter at underkaste dig foran en mand og få at vide, hvad du skal gøre? Synes du om at være bundet, hjælpeløs og om at opgive kontrol over en HERREN der vil se dig på knæ med en gag ball og give dig glæde ud over din vildeste fantasi? Ved du inderst inde, at du kun er glad eller bliver gladere, når du pleaser en mand seksuelt med din krop og sjæl.

HERREN er meget sød, venlig, rolig, åben, varm, frisindet Har været dominerende i min seksualitet i mere end 10 år. De senere år, er det blevet endnu tydeligere at HERREN, er konsekvent, krævende og kan være (“sadist”)! Grundlæggende har HERREN ingen grænser, disse opstår sammen med dine grænser. Der er utrolig mange elementer indenfor ”det sorte univers” som tillader HERREN, (ddgl, CNC, bondage, brug, udnyttelse, træning, disciplin, Bull osv.) Du behøver ikke besidde alle sammen.

HERREN har stor opmærksomhed på din fysiske og psykiske tilstand, og søger for at du kommer med ud på, en fantastisk rejse igennem dette univers. Som giver nogle gode oplevelser/udvikling for livet.

Skulle der være brug for at HERREN tager hånd omkring dit privatliv, så kommer du helt i hænderne på din HERREN! Hvem du har med, hvem du ses med, hvem du skriver/snakker med og meget mere! Ved du på forhånd, at du kun kan/vil i en periode, måske en prøveperiode kan det arrangeres.

Skulle der være et par som har brugt for hjælp/vedledning eller andet, kan jeg også hjælpe med dette.

Fang mig her: [email protected]

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (ingen stemmer)
Loading...

Kommentarer