Trænet fyr søger frække oplevelser. Alder underordnet. Bor i Østjylland, men er mobil

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Postnummer: 8000
By: Aarhus
Aldersgruppe: 26-34
Højde: 180-184
Øjenfarve: Blå
Hårfarve: Brunt
Kropsbygning: Trænet
Pikstørrelse: Stor
Ønsker kontakt med: Kvinde, Transvestit, Ikke-binær, Sapioseksuel
Ønskede aldersgrupper: 18-20, 21-25, 26-34, 35-40, 41-45, 46-50, 51-55, 56-60, 60-
Ønskede kropsbygninger: Spinkel, Petite, Normal, Atletisk, Trænet, Muskuløs, Pæne kurver, Kvindelige former, Kraftig

Hey du! Jeg søger en pige til uforpligtende . Der er udelukkende tale om . Et(?) sjovt og frækt møde, med det formål at få en fræk og sjov oplevelse. Måske oven i hatten få udlevet en fantasi?

Alder er underordnet, så om du er ganske ung eller en moden kvinde, er for mig ligegyldigt (tænder dog lidt på en stor aldersforskel…). Om du er single og uerfaren (måske jomfru) eller gift på 20. år er ligeså. Det er ikke op til mig at dømme. Om du er spinkel, lidt buttet eller måske gravid er ej heller. Så længe du er attraktiv, og har mod og lyst til en fræk oplevelse. Springer absolut ikke på alt med en puls, og må indrømme, at bl.a. kraftig overvægt desværre ikke er et turn-on her. Kan forresten også godt lide at tage lidt fat. Hvor meget, det er op til dig :).

Jeg er 35 år, kvik og veluddannet, trænet, sygdomsfri, og bor i nærheden af Århus (hvad du ikke nødvendigvis behøver). Jeg har ikke de store hæmninger, og er er med på det meste. Kan godt lide at være lidt dominerende… men stille og roligt er dog absolut intet problem. Er ellers også meget åben for forslag om aktiviteter og fantasier.

Håber at høre fra dig (med billede, som behandles anonymt!), så kan vi altid se til, om vi vi gøre noget ud af det, og stikke hovederne mm. sammen :). Bor i Århus, men er mobil, og for den rette er afstand ingen hindring. Stor diskretion tilbydes og forventes!

…og btw, mine billeder er vist lidt mørke – og taget om sommeren. Er noget mere bleg nu 😉

/Kasper

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (475 stemmer, gennemsnit: 1,03 af 5)
Loading...

Kommentarer