Tantrapunkt søger kvindelig massør med eller uden erfaring

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Adresse: Ryesgade 57
Postnummer: 2100
By: København Ø
Land: Danmark
Hjemmeside: https://tantrapunkt.dk/

Kunne du tænke dig, sammen med mig (Mand 50år), at give tantra og erotisk massage til kvinder, mænd og par i København og omegn.

Jeg søger en pige/kvinde, som sammen med mig, vil bygge en forretning op. Jeg er professionel fysiurgisk massør og behandler klienter med muskelskader til dagligt. Om aftenen mellem 17.00 og 21.00, kører jeg ud i København og omegn og udfører tantra massage.

Du kommer til at være med i Tantrapunkt på den måde at kunderne kan vælge dig alene, de kan vælge mig og de kan vælge os to sammen, til at give massage, når de booker fra hjemmesiden.

De bookinger du får alene, går hele indtjeningen til dig. Du vil få kr. 1500,- for 2 timers tantramassage. Du skal selv transportere dig ud til kunderne i Storkøbenhavn, med mindre vi skal ud sammen, så henter og bringer jeg dig. Du bestemmer selv din arbejdstid, men du skal kunne arbejde på hverdage mellem 17.00 – 21.00 på udvalgte dage, hvor vi skal besøge kunder sammen (Minimun 1 aften om ugen). Dagene/dagen aftaler vi nærmere. Den indtjening, der er ved vores fælles massage deler vi lige over. Der er ingen seksuelle aktiviteter i form af samleje med kunderne.

Du får en grundig oplæring i klassiske massagegreb og teknikker, og i tantra massage. Du skal regne med denne oplæring tager mellem 3-5 aftner af 2-3 timers varighed. Oplæringen finder sted i en klinik i København og det er mig der underviser dig. Kvaliteten er massagen er vigtig, det er grunden til at kunderne booker igen, så du vil ikke blive “sluppet løs” før du er helt tryg ved massagen.

Skriv en mail til mig på [email protected] med nogle aktuelle billeder af dig. Skriv hvorfor du er den rette til jobbet, hvad der motiverer dig til jobbet og hvad du kan tilbyde Tantrapunkt. Hvis vi begge synes vi skal gå videre, så mødes vi i min klinik, hvor du kommer til at give mig en massage, så jeg kan vurdere behovet af undervisning og jeg kommer til at give dig en massage, så du på første hånd kan se og mærke massagen du kommer til at give. Derefter afklarer vi om vi begge synes det er en god ide at gå videre og starte undervisningen op.

Bemærk der er tale om en freelance ansættelse. Du vil altså ikke blive ansat som lønmodtager, men som freelancer med eget CVR nummer. Jeg hjælper dig gerne i den proces.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (ingen stemmer)
Loading...

Kommentarer