Tænd mig!

250 kr.

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Postnummer: 8000
By: Aarhus
Priseksemplet er for : andet (se annonce)
Køn: Kvinde
Aldersgruppe: 26-34
Øjenfarve: Brune
Hårfarve: Brunt
Højde: 175-179
Kropsbygning: Kvindelige former
Bryststørrelse: D
Mine bryster er: Naturlige

Jeg er en ret uerfaren men nysgerrig kvinde på 34 år. Jeg arbejder til dagligt i et akademisk arbejde i Århus. Da jeg har lagt meget tid og energi i min karriere (oveni at jeg er lidt genert) har jeg ikke de store seksuelle erfaringer med andre. Dette er også grunden til, at jeg er havnet herinde. Jeg vil gerne bekræftes og opbygge selvtillid til at komme ud og eksperimentere og hvilken bedre måde er der, end at en mand (måske) vil betale for mine brugte trusser?

Eftersom at jeg ikke har nogen -partner onanere jeg også rigtig meget og jeg synes, at det kunne være frækt, hvis du på en måde “var med”. At jeg skal onanere i trusserne, imens at jeg tænker på dig,. Måske er det begyndelsen på, at kunne åbne op seksuelt?

Jeg er åben for forslag til hvordan jeg skal have brugt trusserne.. Jeg går både i lingeri trusser og helt normale bomuldstrusser som på billedet. Jeg tager lingeri trusserne på, når jeg gerne vil føle mig mere sexet. Fx. på en arbejdsdag hvor vi har flere møder med de andre afdelinger. Jeg kan også bruge andre slags trusser fx. latex. Jeg har aldrig prøvet det men det ser rigtig flot ud.

Min prisliste er, at det koster 150 kr ekstra for hver ekstra ting, jeg skal gøre i trusserne. Fx. træne i dem, onanere i dem på job fx eller i min seng. Jeg vil gerne sende billeder til dig, hvor jeg har dem på! Men skriv til mig, så finder vi ud af det!

Knus Maja

[email protected]

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (6 stemmer, gennemsnit: 4,00 af 5)
Loading...

Kommentarer