Bondage

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....

Oplyst information

Postnummer: 2630
By: Tåstrup
Land: Danmark

Pris 2000 kr minimum.

Jeg søger en pige, kvinde og op til flere der vil smother mig således, jeg bundet, arme ben, tape for munden og næsen fri..

Du/ I kigger uden at smile, til mig. I har bomulds trusser på, I sørger for jeg ej kan dreje mit hovedet, ved at 1 af jer holder mit hovedet så jeg kan dreje det, og snakker lidt stille sammen, og enig hvem der starter ud..

Hende som starter, bruger min næse til at føle den er ved numsen, hun lader mig snuse, ind ud, 2 min. Hende som holder mit hovedet, slår m 2 terninger omgange hvori der lukkes af med numsen, på næsen. Men jeg snuser i 2 min. Terninger er slået, Der bliver sagt, 8, dels to terninger, der viste 5,3=8.

Der tages trusser af hende der sidder først.
Sitter sig igen, uden trus, føler sig frem så min næse er ved numsen, hun venter til hun føler min udånding der føles på numsen som,, køligt. Hun sætter sig på næsen inden jeg får lov at trække ind igen, 25 sekunder skal der sidde uden mulighed for luft, derfor hende bagved. 25 sekunder ik 24, 20 sekunder, men 25 sekunder.
Man reagere naturligt, men det skal, ignores af jer. 25 sekunder er gået, lige lidt op hovedet holdes fast, næsen lige ved numsen så der lige netop trækkes ind via næsen, og udåndede og sættes der på næsen.. sådan uanset reaktion som er naturligt, gives der luft.. medmindre man mærker man slå en vind…
Dvs ved 15 sekunder mærker man kan, bagved holdes hovedet fast, kan ej vende hovedet. Lige løft lidt og snige en fart ud, lydløs pff og mankan kun indånde det, og igen, mærker man ånder ud og der sættes, ny runde, Dvs man slog en i 4 runde, så det ny runde, igen 25 sekunder, man får kun luft før de 25 sekund, ved at slippe en vind.

8 omgange er ved at være gået så ved sidste runde, slår hende bagved, 2 terninger, det vise eksempel, 3,7=10 runder med nu, 30 sekunder, og sidste runde, 8, så det kun ind og ud ånding man får, og direkte ny tid, 30 sekunder af 10 omgange, uden nåde for hvordan naturligvis man agre reagerer, panic, man er bundet og munden godt tapet så kun næsen er fri, og pigerne mærker næsen på numsen og luft før de 30, tid er ved at slippe en vind, uanset hvad.

Forøg 5 sekunder ved ny omgang begynder og 2 terninger frem til 45 sekund. Ved 50 sekund, 1 terning, 55 som er maks, 1 omgang. Og efter de 55 sekund gået lige løfte sig lidt, meget lidt så der mærkes udånding på numsen, og giv 10, 15 sekunder uden luft efter de 55, sekunder..

Ny pige, de bytter om og igen det samme,, jeg har blindfole så kan intet se, og vinde der slippes er jeg nød til at tage ind for har brug for luft..

Krav.

Almindelig bygning, langhåret, charmerende,

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (ingen stemmer)
Loading...

Kommentarer