Slikke glad fyr søger kvinde

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....

Oplyst information

Postnummer: 2730
Aldersgruppe: 41-45
Højde: 175-179
Kropsbygning: Normal
Ønskede aldersgrupper: 18-20, 21-25, 26-34, 35-40, 41-45, 46-50, 51-55

Hej

Jeg er en single fyr på 46 år fra Storkøbenhavn der søger efter en kvinde til fræk hygge, en der gerne vil slikkes godt og grundigt, elsker at få lov til at slikke en kvinde, gerne til hun kommer.

Har stedet hvor vi kan hygge os, men kommer også gerne og besøger dig, hvis du hellere vil have det. Meget gerne gentagne/faste møder, såfremt det skulle vise sig at der er gensidig interesse for det.

Så hvis du er en kvinde der har lyst til noget uforpligtende f.eks. en til at slikke dig godt og grundigt, så er du meget velkommen til at kontakte mig.
Jeg er 100% seriøs og forventer derfor også at du er det hvis du kontakter mig. Jeg slikker dig gerne uden nogen form for krav om modydelse.

Er kun interesseret i seriøse henvendelser
Beskeder der indeholder links eller hvor der ikke står relevante oplysninger som f.eks. alder, udseende, hvor fra osv. svare jeg ikke på og vil derfor blive slettet.

Såfremt du skriver til mig og jeg svare tilbage på din besked, så skal du være i stand til at kunne bevise at du er den du udgiver dig for at være, da jeg ikke gider at spilde tid på useriøse personer.

Fuld Diskretion gives.

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (64 stemmer, gennemsnit: 1,06 af 5)
Loading...

Kommentarer