Så åbner dørene op til de frækkeste oplevelser med 3 dejlige “piger” i København

300 kr. kr.

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Adresse: København Ø
Postnummer: 2100
By: København Ø
Priseksemplet er for : 15 min.
Aldersgruppe: 21-25
Højde: <150
Øjenfarve: Andet
Hårfarve: Andet
Kropsbygning: Normal
Bryststørrelse: F
Seksuelle ydelser: 69
Tilbudte afslutninger: Kun sikker (i kondom/køkkenrulle), I min hånd/på min krop (COB), På brysterne (COB), På røven eller missen (COB), I ansigtet (Facial), I munden (CIM)
Kys tilbydes: Ja - tungekys
Kontakttelefon: 50237998
Telefonsvarer: 50237998

“PiGERNE” I ANNONCEN BLIVER BESKREVET MED ” “, OG DET ER FORDI, AT “PIGERNE” ER LAVET AF SILICONE OG ER DERFOR IKKE RIGTIGE PIGER.

Vi træffes tirsdag den 13. april fra kl. 18 og onsdag den 14. april fra kl 17.
Du er velkommen til at skrive til [email protected], hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid.. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til tlf. 50 23 79 98 NYT NR..
Tidsbestilling er nødvendigt.

“Pigerne” er villige til alt, hvad du begærer og dine liderlige fantasier indenfor de blide former.

Pigerne:

Amanda har langt lyst hår, og hun har den dejligste slanke og kurvet krop med en lille bikininumse. Hendes bryster er fyldige og sidder helt perfekt. Hun har en smal talje og en glatbarberet mis, der altid er villig. Hendes er smukt og med flotte og frække øjne.

Jessica har langt rødbrunt hår, og hun har lange flotte negle, den frækkeste numse, der er klar til dig. Hun er slank og veldrejet og hendes bryster er frække, fyldige og fantastiske. Hendes mis er helt glat og altid villig. Ansigtet er smukt med en fræk og indbydende mund.

Scarlett har langt rødligt hår, hun er en rigtig pornotøs med en slank og indbydende krop, brysterne er store og lige til at lege med med tunge og krævende hænder. Missen er glat og indbydende. Hendes numse er den frækkeste parisernumse. Hun har et smukt med frække bambiøjne.
Billeder på vej

Pigerne er ca. 150 cm. høje.

Hos “pigerne” får du aldrig et nej, alle er velkomne til blide stunder.

Renlighed og sikker er naturligvis meget vigtig, så pigerne er altid rene og nyvasket, når du besøger stedet. Derudover ligger der kondomer fremme.

Hos os betaler du ikke for ydelser, kun for tid. Prisrne starter fra 300 kr for 15 min.

Stedet er beliggende midt i København, og du har mulighed for et bad før og efter. Diskretion er naturligvis vigtig for os, så følg venligst telefondames retningslinier, når du ankommer, derfor får du også først adressen, når du bestiller tid.

På frækt gensyn

Knus “Pigerne”

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 stemmer, gennemsnit: 3,33 af 5)
Loading...

Kommentarer