Nysgerrig type søger rollespil

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Postnummer: 2300
Aldersgruppe: 46-50
Højde: 170-174
Kropsbygning: Normal
Ønskede aldersgrupper: 35-40, 41-45, 46-50, 51-55, 56-60, 60-

God aften de herre

Jeg er en sød fyr på 37 (ser dog yngre ud) som leder efter en at leve nogle fantasier ud sammen med. Er 174 høj, mørkhåret og atletisk af bygning. Velplejet, velsoigneret, velduftende fast job og alt det der…

Jeg har længe gået med nogle fantasier i hovedet, som jeg er nysgerrig på at leve ud…

fx. Lægekonsultation, hvor jeg kommer til dig for at blive undersøgt og måske kommer rim at få stiv under undersøgelsen og du pirrer mig og leger med mig. Liderligt!

Eller det kan være en situation, hvor vi leger at en af os sover måske er gået kold og den anden ikke kan holde fingre for sig selv… det starter helt forsigtigt med bare at røre helt blidt her og der da man er bange for at den anden skal vågne og så udvikler det sig derfra. Det kan gå begge veje du er den sovende part eller jeg er…

En anden fantasi som jeg er meget glad for er den magiske fjernbetjening eller tidsstoppermaskinen. Altså en gadget der kan stoppe tid og sted. Således at man kan fryse øjeblikket og gøre hvad man vil ved modparten som er på “pause”

Jeg vil gerne for en god ordens skyld understrege at det er første gang jeg kaster mig ud i sådan noget og at jeg ikke er til nogen former for “voldsom” leg. Ingen SM osv. det er det frække og kinky der tænder mig.

Skriv til min mail eller her på siden hvis jeg har fanget din interesse.

Ps. . Jeg forventer selvfølgelig fuld diskretion ligesom jeg selv også er 100% diskret!!!

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

Kommentarer