Melissa med mælk i sin naturlige F-skåls barm

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Højde: 175-179
Øjenfarve: Blå
Hårfarve: Brunt
Kropsbygning: Kvindelige former
Bryststørrelse: F
Seksuelle ydelser: 69
Tilbudte afslutninger: I min hånd/på min krop (COB), På brysterne (COB)
Kys tilbydes: Ja - tungekys
Kontakttelefon: 23803206

Kære mænd

Jeg er Melissa.
En smuk og lidt genert, men fræk ung pige på 24 år. Mit er indrammet af mørkebrunt hår, som går helt ned og rammer min fyldige og faste numse, som elsker at mærke en blid håndflade.
Jeg har krystal blå øjne, gyldenbrun blød hud og fregner. Jeg har runde former og lidt tatoveringer. Jeg er fri for piercinger og ryger ikke.

Noget helt særligt ved mig er at jeg har mælk i mine store naturlige Fskåls bryster, som du selvfølgelig er mere end velkommen til at kæle for og smage på. Jeg har meget mælk, så du rigtig kan smage og mærke strålerne i din mund.

Jeg elsker at kysse, især lange og våde lidenskabelige kys! Det tænder mig virkelig meget… Nus, kys og kram får du altid her hos mig.

Jeg tilbyder alle blide former, og lettere avanceret. Jeg har bla. lak og læder, påspændigsdildo, alm. dildo, kostumer osv.

Jeg kan kontaktes pr. E-mail : [email protected], hvor alle forespørgsler er velkomne, ingen spørgsmål er dumme 🙂 Her kan i også bestille tid.

Ellers kan min søde tlf pige kontaktes på tlf nr : 23803206, hvor i også kan bestille tid – I kan enten ringe eller sms’e, opkald bliver dog kun besvaret når jeg har mine vagter.
Sms’er bliver besvaret, hurtigst muligt.

Jeg er, sammen med min tlf pige, at finde i udkanten af Østerbro PRIVAT/DISKRET. Adressen får i selvfølgelig, når I bestiller tid.

Min næste vagt er fredag 22/6 Kl. 12-18

Håber på at se dig;)
Melissa

15 Min – 500,-
30 Min – 900,-
1 Time – 1700,-

ALT er naturligvis med kondom

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 stemmer, gennemsnit: 3,67 af 5)
Loading...

Kommentarer