Massage

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Postnummer: 4780
By: Kalvehave
Ønskede aldersgrupper: 26-34, 35-40, 41-45, 46-50, 51-55, 56-60, 60-

Kære Kvinde (evt. par)
Er du indimellem ensom og trænger du til unik forkælelse – ja så skal du overveje at kontakte mig. Jeg er en flot, velholdt og velskabt moden mand på 52 som tilbyder massage, hvor du ikke skal tænke på at yde, blot fokusere på din egen nydelse. Jeg tilbyder:

En dejlig olie helkrops olie massage, hvor jeg løsner din krop op og afhjælper de spændinger, du har opbygget. Evt. sensuel massage af erogene zoner – bryster, skede, mellemkød mv. (aftales inden start).

Måske har du været single længe og trænger til at blive sat på plads med en gammeldags endefuld med hånden, hvor du langsomt varmes op med små klask. Vil efterlade din ende rød og varm. Der afsluttes med at din ende gnides ind i dejlig lindrende creme.

Hvis du er interesseret kører jeg i storkøbenhavn og kommer i givet fald til dig. Vil gerne have faste kontakter, hvor jeg f.eks. kommer 1-2 gange om måneden, når du har behov. Mine ydelser er gratis, da jeg selv nyder dette meget. Jeg er absolut pålidelig og lover og fordrer fuld diskretion.

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (123 stemmer, gennemsnit: 1,00 af 5)
Loading...

Kommentarer