Mangler du et kinky indslag til den årlige julefrokost?

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Postnummer: 8000
By: århus
Land: Danmark

Vil du krydre julefrokosten i år?
Så lej en læderslavefyr som kan bruges til alt mellem himmel og jord, og gi julefrokosten et ekstra pift..

Jeg er læderslave og jeg er kommet i et ejerskab hvor jeg lever det som livsstil, men passer et alm job som alle andre. Jeg vil gerne tjene lidt ekstra og derfor kan jeg lejes til aftener i hverdagen eller i weekenden, hvor jeg er det folk snakker om indtil næste år. Og kun fantasien sætter grænser.. her er nogle ideer:
måske være din kæreste? stå bundet i hjørnet hele aften? eller stå klar til at blive pisket hele aften i en gabestok? eller give bj til dem der ønsker det? Stå på bordet bundet på alle 4 i buffeten med maden på ryggen? eller skal han bare komme og fortælle om sit tabuliv?
eller bare din læderbøsse ven som du udstiller og gør til grin? bartender ? Eller damefrokosten hvor jeg kan ydmyges, nedværdiges? stå bundet og blive spanket af gæsterne… holde foredrag om mit tabuliv..

men fælles for det hele er at jeg går i læder og har halsbåndbånd på.. og jeg er helt åben om mit liv og fortæller gerne om det..

jeg er startet på at

jeg tager 2500,- for en hel aften, men er der sm og indblandet bliver det 1000 ekstra.. jeg kører over hele landet, og hvis man ønsker at tag mig med hjem og overnatte kommer der et tillæg.. der laves en kontrakt på aftenen…

jeg er bi seksuel og alle køn er velkommen.. og alle ideer er velkommen..

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 1,00 af 5)
Loading...

Kommentarer