Mand søger bolleveninde

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Postnummer: 4200
By: Slagelse
Aldersgruppe: 46-50
Højde: 184-189
Øjenfarve: Blå
Hårfarve: Lysblond
Kropsbygning: Normal
Pikstørrelse: Stor
Ønsker kontakt med: Kvinde
Ønskede aldersgrupper: 26-34, 35-40, 41-45
Ønskede kropsbygninger: Spinkel, Petite, Normal, Atletisk

Seriøs mand søger fræk kvinde.

Moden fræk, seriøs mand søger en sensuel fræk feminin kvinde til intim i Slagelse. Jeg har stor appetit på , og jeg er vild med oplevelserne i sengen med en kvinde. Kemien er vigtig, uden kemi kommer der ikke nogen sød musik og fræk sex. Det er derfor vigtigt for mig at vi ses, og at vi lige sidder i sofaen og snakker en times tid eller 2 inden vi begynder at smide tøjet og ”hopper i kanen” sammen.

Jeg er 45 – snart 46 år, single, styr på økonomien og mit liv. Jeg er et ordentligt menneske, som er seriøs, ærlig og loyal og løber aldrig fra mine aftaler. Jeg er empatisk, hyggelig at være sammen med og nem at snakke med. Jeg er en frisk og lun fyr, og er uden fordomme.

Hvis vi har en god kemi og vi begge er glade, kunne det være dejlig at mødes flere gange om måneden hvis lysten, tiden er der.

Jeg er fri fra tidligere forhold, er ikke berøringsangst, og nyder både kærtegn fra en kvinde, og selv kærtegne en kvinde. Jeg er både til det blide sex og lige på og hårde, jeg kan lide det meste, bortset fra noget der i min verden minder om vold og magt. Jeg kan godt lide at prøve grænser af, men skal være i fællesskab, uden at det bliver for voldsomt og ekstremt. Jeg har let til grin og har god speciel form for humor.

Jeg er 186 cm høj, (ikke et muskelbundt eller lignede.) Og almindelig af bygning ;-). Kort lyst hår – men tynd i toppen, frække blå øjne og glat for neden. Jeg er veludrustet, en anelse skæv men ellers en normal ;-). Desuden så er jeg ikke ryger. Det samme er du!.

Jeg er meget fleksibel i forhold til møde tidspunkter, og gerne med en dags varsel eller 2. Men jeg kan både i dag- og aftentimerne, evt. med overnatning hvis det er hos mig..

Jeg tænder på tynde og slanke kvinder, med en størrelse C eller D skål i . Og hun må gerne have piercinger og tatoveringer på kroppen.

Hop ud i det og skriv en mail, husk at fortælle lidt om dig selv og dine seksuelle interesser. Og vedhæft et par billeder af dig selv

[email protected]

De frækkeste hilsner.

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (17 stemmer, gennemsnit: 1,00 af 5)
Loading...

Kommentarer