Lyst til at lærer moden fyr at kende og blive forkælet med gaver og penge til en værdi af 20.000 kroner?!

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Postnummer: 4200
By: Slagelse
Aldersgruppe: 41-45
Højde: 184-189
Øjenfarve: Blå
Hårfarve: Lysblond
Kropsbygning: Normal
Pikstørrelse: Stor
Ønsker kontakt med: Kvinde
Ønskede aldersgrupper: 26-34, 35-40
Ønskede kropsbygninger: Petite, Normal

Davs – Læs venligst hele annoncen før du skriver til mig.

Pæn moden herre, søger Bolleveninde som vil hjælpe med at udleve ”The big dream” mod betaling til kvinden med et 5 cifret beløb! – forkælelse med gaver, tøj og kontanter for 20.000 kroner, hvor du er med til at vælge det tøj og mad som du kan lide. Du er en sød, fræk, charmerende, varm brunette kvinde fra Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland eller Fyn. Du må gerne have børn, hvis du kan få dem passet.

Du er i alderen 25 – 40 år +/-, normal af bygning, 165 – 185 cm. Høj, der bruger en C-D i . Du er håbløst romantisk anlagt, feminin i looket, veldrejet og har fra naturens side et smukt naturligt ydre med smukke øjne, lakerede negle, læbestift, langt hår. Du har let til smil, er flirtende og sexet.

Du er til frækt pikant lingeri, nylonstrømper, nederdele og kjoler, eller sågar stramme Leggins/Jeans og høje stiletter. Du har en go røv, og et par pæne bryster, og elsker , er fræk i og udenfor dobbeltsengen, kan dirtytalk og lide at pirrer, drille og please en mand for at få mere . Du er dejlig snæver og stram, ofte liderlig, våd og kan lide at bruge sexlegetøj, og har ikke noget imod fyren føre fingre op i din , når han har glatte og korte negle.

Du må gerne have tatoveringer eller piercinger, men det er ikke et krav. Du er ikke ryger eller E ryger, har kørekort og bil, eller har mulighed for at låne en bil med træk på.  Helst født i stjernetegnet Løve, Vægt, Vædder, Vandmand, Skytte eller Tvilling!. . 

Lidt om mig: Jeg er bosiddende i Slagelse på Vestsjælland. 45, snart 46 år, 186 høj, let buttet af bygning, lyst hår – men tynd i toppen bag til, har blå øjne. Søger du ham der er bodybuilder type med store tatoveringer, det finder du ikke her. Jeg er daddy typen, men stadig god i både køkkenet. Og i sengen, er jeg godt udrustet forneden, giver en uimodståelig fræk erotisk intim oliemassage på amatørniveau. Derudover så er jeg en sød, rar, stille og rolig, empatisk, lyttende, fantasifuld, kreativ, sjov, romantisk anlagt mand. 

Hvis du har lyst, og gerne vil vide mere om hvad ”The big dream”, handler om, så skriv til mig og fortæl lidt om dig selv på [email protected] og lav en aftale omen hurtig kemidate. OBS! skriver du kun “hej jeg er interesseret” og ikke har gidet fortælle noget om dig selv, så bliver din mail slettet, og du hører ikke noget fra mig. Mange hilsner fra manden med den store drøm. 

Ps. Jeg søger IKKE escortpiger, glædespiger eller sugarbabes som tror at de på kort sigt, kan få lokket eller tjene tusindvis af kroner hos mig… Jeg kan desværre heller ikke lokkes til at købe sex billeder og videoer, så er du til den slags salg til mænd, så hop videre til næste annonce. Og har din henvendelse kun til formål at lokke mig over på en anden hjemmeside for at skrive videre, så skal du IKKE skrive til mig. 

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (7 stemmer, gennemsnit: 1,00 af 5)
Loading...

Kommentarer