Kvinde, savner du forkælelse og nærvær? Så har du fundet ind den helt rigtige annonce..

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Postnummer: 4200
By: Slagelse
Aldersgruppe: 46-50
Højde: 184-189
Øjenfarve: Blå
Hårfarve: Lysblond
Kropsbygning: Normal
Pikstørrelse: Stor
Ønsker kontakt med: Kvinde
Ønskede aldersgrupper: 26-34, 35-40
Ønskede kropsbygninger: Spinkel, Petite, Normal, Atletisk, Trænet

YDELSE KUN HENVENDT TIL DANSKE KVINDER .. KUN SERIØSE HENVENDELSER..!
SERVICE ONLY FOR DANISH WOMEN, BORN IN DENMARK .. ONLY SERIOUS INQUIRIES THANK YOU!

Hej søde og dejlige Q

Er du ensom, forsømt eller bare sextrængende feminin, sensuel og romantisk singlekvinde, der trænger til opmærksomhed og leder efter frækt venskab med seksuel nydelse, nærvær, intimitet og kys, kærlighed, omsorg, og romantik med gode middage og levende lys, samt kærtegn og blid med en sød og rar gentleman, så led ikke længere, jeg findes i Slagelse!.

Men hvorfor vælge mig!. Jo for jeg er en stille og rolig sød og kærlig mand (46/186/95), blond hår, blå øjne, med en normal krop og veludrustet , som tænder på at give dig som kvinde den fulde opmærksomhed i og udenfor dobbeltsengen, romantik, levende lys, masser af forkælelse, blide kærtegn, flittige fingre og en sensuel tunge, kys og . Jeg er åben for det meste seksuelle, dine grænser er vigtige – også for mig, jeg forsøger ikke på noget du ikke har lyst til. Jeg kan garantere du vil nyde det, og vil gøre alt for at du skal føle dig tryg og godt tilpas i mit selskab, hvor du kan komme af med ophobet liderlighed

Jeg tager ikke noget for sex, da jeg selv savner det i hverdagen, og gør det her af lyst. Så skriv til mig og lad os lave en fræk aftale på –> [email protected], og fortæl lidt om dig selv, vedhæft et par billeder af dig selv i første mail.

OBS! Jeg tænder kun på slanke kvinder, med små bryster, så jeg forbeholder mig retten til at takke nej hvis jeg ikke tænder på dig som kvinde.  

Jeg går ind for ligeløn og ligestilling i samfundet, og forventer at du kan klar dig selv økonomisk. Men hvis du skriver, og kun er ude på at tigge og plage om at låne penge for at snyde og bedrage mig, så smut videre til den næste annonce, for det bliver ikke hos mig det sker, jeg kender kutymen og måden det sker på. Og skriver du alligevel og forsøger, så bliver din mail blokeret.

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (13 stemmer, gennemsnit: 1,00 af 5)
Loading...

Kommentarer