Kolding. DET DU IKKE KAN ANDRE STEDER

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Adresse: Vejlevej 5
Postnummer: 6000
By: Kolding
Højde: 180-184
Øjenfarve: Blå
Hårfarve: Lysblond
Kropsbygning: Kvindelige former
Bryststørrelse: Kæmpestore
Seksuelle ydelser: 69
Tilbudte afslutninger: I min hånd/på min krop (COB), På brysterne (COB)
Kys tilbydes: Ja
Kontakttelefon: 60763416
Telefonsvarer: 60763416
Hjemmeside: http://www.ladygitte.dk

Kære slaven, frække trans tøser og liderlige mænd.
Du har nu mulighed for at blive domineret pr telefon, mail eller sms. Så tro ikke du bare skal opføre dig som du vil min slave.Du kommer til at underlægge dig, også selv om vi ikke ses. Kontakt mig og lad os aftale videre, så skal Fruen med glæde styre dig.
Så kan du godt begynde at glæde dig. Hvis du går ind på min hjemmeside www.ladygitte.dk, så kan du læse om alt jeg tilbyder. Du kan se billeder af mig og mit sted og ikke mindst kan du læse en masse frække historier.

Ønsker du en tid hos mig,så skal du bestille tiden i forvejen, det gør du ved at sende mig en mail på [email protected] eller en sms på 60763416

Mit navn er Gitte, jeg er 52 år og uddannet sygeplejerske. Jeg er 182 cm høj og lidt kraftig bygget. Jeg har mit eget sted i Kolding. Her er kun mig og jeg er heller ikke andre steder.

Jeg kan tilbyde dig alt lige fra en ekstrem fræk G punkts udløsning og helt over i de ekstreme hårde former. priserne hos mig, de starter ved 1000 kr og det er prisen for en fræk G punkts udløsning. Her vil du med sikkerhed få en oplevelse og en udløsning du aldrig glemmer igen.
Her hos mig handler alt ikke om tid, det handler om at vi to vi får en rigtig fræk oplevelse sammen og husk nu vi lever kun en gang.

Jeg er til alle former for frække rollespil, ja så at sige alt. Hos mig er der intet der er for perverst eller bizart. Kom med dine inderste fantasier og jeg gør dem til virkelighed sammen med mig.

Sidder du inde med en fantasi eller en lyst du meget gerne vil udleve, så skriv til mig, der er ingen grænser hos mig. Hos mig er stedet du finder alt det du ikke finder andre steder.
Det er vigtig du bestiller tid hos mig inden, da jeg kun ønsker max 2 gæster på en dag, jeg tror ikke på du vil få en god oplevelse hvis du er gæst nr 3,7 eller 10 på en dag.

find mange flere billeder på min hjemmeside www.ladygitte.dk

Fræk moster/nevø rollespil, den blide sygeplejerske der skal undersøge dig, udblokning, sounds, BDSM, elektrostimulans, vaccum, ekstrem fiksering, fræke sygeplejeundersøgelse på gynækolog briks, cuckold lege, dominans over sms, mail og telefonsex, kildetortur, chefen der skal have dig til samtale, LANGTIDSOPHOLD, EKSTREM FIKSERING, fængselsophold og meget meget mere. Gå ind på min hjemmeside http://www.ladygitte.dk og så tager du menuen i venstre side der hedder “hvad kan jeg tilbyde” – har du spørgsmål til mig, så send en mail til [email protected] eller en sms på 60763416

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (14 stemmer, gennemsnit: 3,57 af 5)
Loading...

Kommentarer