Nøgen foran kameraet

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Adresse: Nogade
By: Aarhus
Postnummer: 8000

Går du med drømmen om at være nøgen foran et kamera?

Nu kan du få taget frække, sensuelle og sexet billeder – helt diskret.
Jeg holder til i Aarhus, men kan komme til dig i hele landet.

At få taget nøgenbilleder kræver ikke så meget. Hverken tid eller penge. Blot lysten.

Forløbet starter med at, du fortælle om dine tanker og fantasier. Sammen ligger vi en plan for hvad der kan fungere bedst. Derefter finder vi en dato for shootet.
Når vi mødes, snakker vi først det hele igennem, inden vi efterfølgende skyder billederne.

Jeg har ikke noget studie. Derfor skydes billederne oftest på locations. Det kan enten være udendørs, på hotel, privat eller noget helt andet.

Der er fuld diskretion i forbindelse med optagelserne. Det er selvfølgelig vigtigt at du kan føle dig tryg ved situationen. Og det er min fornemmeste opgave, at få dig til at være tryg.
Måske ønsker du at have en maske på, således man ikke kan genkende dit på billederne. Det kan give dig samme følelse af at være nøgen og fri, men alligevel med en form for distance.

Der er to muligheder for aflevering af materialet:
1: Enten tager jeg billederne med hjem og redigerer dem flotte. Og så får du dem tilsendt pr. mail efterfølgende. Det hele foregår selvfølgelig i al diskretion og kun på interne diske der er i sikre hænder. Billederne slettes fra min computer, når de er godkendt fra din side.

2: Eller du kan få SD kortet med hjem, når vi er færdige med optagelse. Således har du billederne med det samme. Og jeg har ikke nogen. Ulempen herved er selvfølgelig at jeg ikke kan billedebehandle dem, så de får det sidste touch. Men du får nogle lækre billeder, og du har selv kontrol med billederne.

Prisen er ca. 300 kr – alt efter afstand fra Aarhus – som går til kørsel og udstyr. Dertil kan der komme ekstra udgifter hvis du ønsker at shootet skal foregår på fx. et hotel. Men vi aftaler selvfølgelig altid de økonomiske rammer inden vi går i gang.

Du er en pige på min. 18 år. Ingen erfaring kræves.

Læs mere om, hvad jeg kan tilbyde på http://erowork.epizy.com/

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (ingen stemmer)
Loading...

Kommentarer