Fræk samtale

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Postnummer: 8000
By: aarhus
Land: Danmark
Køn: Mand
Aldersgruppe: 46-50
Højde: 184-189
Øjenfarve: Blå
Hårfarve: Lysblond
Kropsbygning: Normal
Type af sugarforhold: Sex
Ønsker kontakt med: Kvinde
Ønskede aldersgrupper: 18-20, 21-25, 26-34, 35-40, 41-45, 46-50
Ønskede kropsbygninger: Normal

Jeg søger en kvinde der har lyst til at komme til “samtale”, enten som sekretær eller stuepige. Du skal komme i kjole eller nederdel. Du vil opleve mit frække blik som nærmest piller kjolen af dig og æder dig rådt.

Samtalen til sekretær vil foregå på mit kontor. Du skal komme med en ansøgning og CV i løse ark. Når du giver mig papirerne, taber jeg dem på gulvet og beder dig om at samle dem op. Mens du kravler rundt på gulvet, vil jeg betragte dig og måske liste min hånd op under kjolen, så jeg kan mærke dine gys igennem kroppen. Måske mit vil følge efter op under kjolen, hvor jeg lader min frække tunge gå på opdagelse. Måske jeg beder dig om at løsne mit bælte og vise hvad du kan.
Samtalen som stuepige vil foregå i mit hjem. Jeg vil vise dig rundt og betragte dig sultent. Fx når du går op ad min trappe vil jeg have svært ved at holde mine fingre fra dig. Eller når jeg beder dig om at vise mig hvordan du tørrer gulvet af, har jeg dig lige der hvor jeg vil have dig!
Har du lyst til sådan en samtale, så skriv endelig til mig.
PS. Det er naturligvis under fuld diskretion og helt uforpligtende. Hvis du er god kan vi naturligvis forsætte samtalerne 😉
Obs. Jeg har ikke er et rigtigt sekretær-job til dig, dette er et rollespil. Det kan man selvfølgelig sige er dit job, som kan belønnes, hvis ønsker det. Håber dog på gensidig nydelse

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (4 stemmer, gennemsnit: 1,00 af 5)
Loading...

Kommentarer