Velkommen til Voksenbasen [ Opret annoncørprofil | Log ind ]  rss  tw

Opret annonce

Forkælelse til din …..

  • Postnummer: 2200
  • Ønskede aldersgrupper: 18-20, 21-25, 26-34, 35-40, 41-45, 46-50, 51-55, 56-60, 60-
  • Oprettet: 7. marts 2020 19:11
  • Udløber: Denne annonce er udløbet

Indlægget har 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (135 bedømmelser, gennemsnit: 1,16 af 5)
Loading...
Se kommentarer og anmeldelser af annoncen længere nede på siden.

Beskrivelse

Jeg kommer hjem til dig, giver dig et langt knus, og vi sætter os og jeg lægger armen om dig og kysser dig på halsen. Jeg lader hænderne glide ned over din og vores tunger mødes i et dybt kys.
Jeg tager langsomt et af dig med blide berøringer. Det jeg skal, kræver egentlig ikke at jeg også skal have et af, men jeg gør det gerne, hvis du vil have det. Det må være ligestilling…
Du lægger dig på din seng eller din foretrukne sofa eller et andet behageligt sted. Jeg nusser og kysser dig på halsen, maven, lårene, erne og hvor jeg ellers tror du har lyst til blide og kælende berøringer. Dine er og r får selvfølgelig særlig opmærksomhed, inden jeg bevæger mig ned over din mave.
Du spreder ene og jeg stryger hænderne og tungen rundt på dine inderlår og venusbjerg og kommer nærmere…

Du ligger lidt uroligt og løfter dig lidt op, du vil gerne mærke min tunge. Jeg driller dig lidt og slikker rundt om, men jeg nærmer mig alligevel, og nu mærker du min tunge – i første omgang bare spidsen som fejer hurtigt hen over, så det giver et lille stød i dig hver gang. Du spreder noget mere så jeg også kan suge dig ind i en, og du mærker en inden for. Den søger op foran for at finde dit g-punkt. Jeg kan høre at din stønnen ændrer sig, så jeg må næsten have fundet det. en cirkler lidt rundt der oppe, en mere finder vej og jeg begynder at massere dit g-punkt med små hurtige bevægelser mens tungen holder en lille pause. Du vrider og vender dig og tungen tager fat igen, denne gang mere fokuseret. Jeg kan høre at det er godt og tager godt fat om dine lår, så jeg kan fortsætte med at slikke når du kommer. Du ligger meget uroligt og spænder mavemusklerne og lårene, og kommer mens jeg fortsætter med at slikke dig. Det forlænger din orgasme og langsomt slikker jeg dig blidere og blidere. Du ligger nøgen på din seng med lukkede øjne, forpustet …

Nu bestemmer du så om du gerne vil have mig op i dig… jeg sørger i hvert fald for at have kondomer med, men jeg stiller ikke nogen krav om det, eller om at du i øvrigt skal gøre noget for mig.

Skriv, hvis du kunne tænke dig at være hovedperson i den her historie.
Jeg er en pæn mand midt i 40erne, jeg har en del erfaring, men øvelse gør jo som bekendt mester.
Vi kan starte med at mødes et offentligt sted og snakke lidt, og så ser vi om vi er noget for hinanden.
De eneste krav jeg har til dig, er at du er kvinde og at du har stedet – hvis vejret er godt, kan naturen dog også bruges – og at du er indstillet på at dette er vores lille hemmelighed.
Alder, højde og drøjde betyder ikke så meget for mig. Jeg bor i Køhavn og kører gerne et stykke ud på Sjælland til dig.

(Jeg synes i øvrigt at det er imponerende at jeg nu har over 100 bedømmelser .. jeg tror at i alt den tid jeg har været her, har jeg måske skrevet med 10 :-D)

Annonce-ID: 63458fa1eb568cdc

Sponsorerede links


Skriv en kommentar eller anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.Sponsorerede links

For at kontakte personen bag annoncen, bedes du indtaste en besked via formularen nedenfor.
VIGTIGT: Bliver du bedt om betaling forud, så anmeld venligst annoncen.

Information om annoncøren

Andre annoncer oprettet af fingreogtunge

  • Ingen andre annoncer.
Seneste annoncer oprettet af fingreogtunge »