Forkælelse til din …..

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Postnummer: 2200
By: København
Ønskede aldersgrupper: 18-20, 21-25, 26-34, 35-40, 41-45, 46-50, 51-55, 56-60, 60-

Jeg kommer hjem til dig, giver dig et langt knus, og vi sætter os og jeg lægger armen om dig og kysser dig på halsen. Jeg lader hænderne glide ned over din krop og vores tunger mødes i et dybt kys.
Jeg tager langsomt tøjet af dig med blide berøringer. Det jeg skal, kræver egentlig ikke at jeg også skal have tøjet af, men jeg gør det gerne, hvis du vil have det. Det må være ligestilling…
Du lægger dig på din seng eller din foretrukne sofa eller et andet behageligt sted. Jeg nusser og kysser dig på halsen, maven, lårene, brysterne og hvor jeg ellers tror du har lyst til blide og kælende berøringer. Dine bryster og brystvorter får selvfølgelig særlig opmærksomhed, inden jeg bevæger mig ned over din mave.
Du spreder benene og jeg stryger hænderne og tungen rundt på dine inderlår og venusbjerg og kommer nærmere…

Du ligger lidt uroligt og løfter dig lidt op, du vil gerne mærke min tunge. Jeg driller dig lidt og slikker rundt om, men jeg nærmer mig alligevel, og nu mærker du min tunge – i første omgang bare spidsen som fejer hurtigt hen over, så det giver et lille stød i dig hver gang. Du spreder noget mere så jeg også kan suge dig ind , og du mærker en finger inden for. Den søger op foran for at finde dit g-punkt. Jeg kan høre at din stønnen ændrer sig, så jeg må næsten have fundet det. Fingeren cirkler lidt rundt der oppe, en finger mere finder vej og jeg begynder at massere dit g-punkt med små hurtige bevægelser mens tungen holder en lille pause. Du vrider og vender dig og tungen tager fat igen, denne gang mere fokuseret. Jeg kan høre at det er godt og tager godt fat om dine lår, så jeg kan fortsætte med at slikke når du kommer. Du ligger meget uroligt og spænder mavemusklerne og lårene, og kommer mens jeg fortsætter med at slikke dig. Det forlænger din og langsomt slikker jeg dig blidere og blidere. Du ligger nøgen på din seng med lukkede øjne, forpustet …

Nu bestemmer du så om du gerne vil have mig op i dig… jeg sørger i hvert fald for at have kondomer med, men jeg stiller ikke nogen krav om det, eller om at du i øvrigt skal gøre noget for mig.

Skriv, hvis du kunne tænke dig at være hovedperson i den her historie.
Jeg er en pæn mand midt i 40erne, jeg har en del erfaring, men øvelse gør jo som bekendt mester.
Vi kan starte med at mødes et offentligt sted og snakke lidt, og så ser vi om vi er noget for hinanden.
De eneste krav jeg har til dig, er at du er kvinde og at du har stedet – hvis vejret er godt, kan naturen dog også bruges – og at du er indstillet på at dette er vores lille hemmelighed.
Alder, højde og drøjde betyder ikke så meget for mig. Jeg bor i København og kører gerne et stykke ud på Sjælland til dig.

(Jeg synes i øvrigt at det er imponerende at jeg nu har over 100 bedømmelser .. jeg tror at i alt den tid jeg har været her, har jeg måske skrevet med 10 :-D)

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (135 stemmer, gennemsnit: 1,16 af 5)
Loading...

Kommentarer