Din herskerinde eller ejer

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....

Oplyst information

By: Midtjylland
Aldersgruppe: 35-40
Højde: 170-174
Øjenfarve: Brune
Hårfarve: Mørkblond
Kropsbygning: Kvindelige former
Mine bryster er: Naturlige
Ønsker kontakt med: Mand
Ønskede aldersgrupper: 41-45, 46-50, 51-55
Ønskede kropsbygninger: Normal, Atletisk, Trænet, Muskuløs

Jeg er ny i det her med at have en slave

Men jeg søger en slave som jeg kan sætte til hårdt fysisk arbejde, det kan være staldarbejde, havearbejde, Huslige pligter, kropsmassage, og meget mere..

Jeg vil slå eller bruge dig som toilet, så er det et behov for dig er jeg ikke den rigtige..

Men saføldig er der konsekvenser hvis du ikke er hurtig nok eller gør det godt nok..

Det kan være jeg har din bilnøgle og telefonen eventuelt også din pung, og du først får det tilbage når jeg er tilfreds, så hvis du ikke er færdig inden det bliver mørkt kan du blive nødt til at sove i carporten..

Eller det kan være at jeg binder dig til en stol og tvinger dig til at drikke vand i en urimelig stor mængde og for at slippe ud af dette kan det være du enten skal gennemføre det eller at vi kan aftale du kan betale dig ud af det eller hvad vi nu bliver enige om fra starten af..

Der skal være helt tydelig aftaler fra starten hvis det er du bliver sat til noget du ikke kan holde til eller som er langt over din grænse så skal du selvfølgelig have en mulighed for at komme ud af det hvis det er dit behov..

Jeg er som sagt ny inden for at det skal have slave..
Jeg har tidligere haft arbejdsmand og det tænder mig sgu lidt at se ham arbejde for mig..

Og det tænder mig at være dominerende..

Det kan også være at jeg bestemmer at en dag der skal vi over til en eller anden og så skal du gøre rent ved den person eller opvaret os med at lave mad og servering med mere..

Hvis jeg synes at du er lækker og tænder mig udseensmæssig og jeg lige er liderlig en dag kan det være jeg tvinger dig til at forkæle mig seksuel, det kan også være at jeg bare har lyst til at provokere dig så du selv bliver liderlig men du ikke må få lov til at få tilfredsstillelse…

Det kan være jeg giver dig et pikbur på hvis du ikke har været god nok en dag Eller hvis jeg bare lige har lyst til det så sender jeg dig måske hjem med et pikbur som kun jeg kan tage af når du har gjort dig fortjent til det…

Jeg kunne også godt tænke mig at tage kontrollen fra en mand på mange andre måder..

I starten mødes vi et offentligt sted, hvor jeg eksempelvis sætter dig til at massere mine ben eller gøre noget andet det kan være massere mine fødder eller hvad jeg ellers har brug for..

Det er vigtigt for mig at føle mig tryg og jeg skal føle kemien passer til at jeg har lyst til at du arbejder hjemme ved mig..

Skriv din fantasi måske kan jeg hjælpe dig

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 3,00 af 5)
Loading...

Kommentarer