Blowjob (og rollespil) med mulighed for faste møder

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Postnummer: 8700
By: Horsens
Aldersgruppe: 35-40
Højde: 180-184
Øjenfarve: Gråblå
Hårfarve: Mørkblond
Kropsbygning: Normal
Pikstørrelse: Stor
Ønsker kontakt med: Mand, Kvinde, Transvestit, Ikke-binær, Sapioseksuel
Ønskede aldersgrupper: 18-20, 21-25, 26-34, 35-40
Ønskede kropsbygninger: Spinkel, Petite, Normal, Atletisk, Trænet, Muskuløs, Pæne kurver, Kvindelige former, Kraftig

Jeg er en 37 årig mand med en 19 cm , der søger mand (kvinder og andre er også meget velkomne ?) til et lille rollespil.

Rollespillet går ud på, at vi mødes til en almindelig date hos mig (hvis du har mulighed for transport, ellers hos dig). Du ringer på og bliver tilbudt lidt at drikke. Vi sætter os på sofaen og snakker for at finde ud af, om der er kemi til noget.

Efter et stykke tid stopper du op og nervøst erkender du, at du godt kan mærke, jeg nok ikke er interesseret i dig (uanset om snakken reelt går godt eller ej). Jeg bekræfter, at du nok ikke helt er den, jeg søger. Du bliver ked af det og føler, du er ved at miste chancen med et godt catch. Du fortæller mig, du ville elske at kunne få sådan en som mig, og jeg afviser dig med et “Desværre, du er ikke lige den, jeg søger”.

Du spørger så, om du evt. kan få lov til at give mig et blowjob og tage imod min . Jeg tænker lidt over det, mens du plager “Please, jeg vil bare så gerne din pik og tage din i ansigtet, for at tilfredsstille dig”. Jeg stiller dig nogle spørgsmål, før jeg – efter du har plaget en masse – giver dig lov til at min pik.

Du viser mig, hvor god du er, og submissivt forsøger at få min anerkendelse. Jeg dominerer din mund, taler dirty til dig, mens du bare tager min pik så dybt som muligt og (evt.) rimmer mig (skriv om det tænder dig).

Når jeg kommer, sidder du med tungen langt ude af munden, og jeg sprøjter dig i ansigtet (evt. direkte ). Du afslutter evt. med at plage mig for, at jeg vil skrive til dig igen, næste gang jeg trænger til at blive suttet.

Uh, bare ved at ligge og skrive dette, blev jeg tændt og fik hard-on, og måtte lige sperm ud over mig selv ? Ærgerligt, du ikke var her til at tage imod ?

Ovenstående er kun et eksempel, og det behøver ikke gå ordret. Bare du forstår konceptet med at være den submissive sutteslave, der elsker at tilfredsstille en mand med blowjob, cumshot, facials, pikworship, og lade manden dominere din mund.

Skriv også selvom hvis annoncen er tabel. Mon ikke jeg kunne overtales til at lave rollespillet en ekstra gang ?

Jeg er renlig og attraktiv – har dated smukke og attraktive kvinder. Jeg forventer også renlighed af dig. Diskretion er et must!

Jeg har markeret en ret lav aldersgruppe. Jeg udelukker dog ikke ældre mænd/kvinder, så skriv uanset din alder. Jeg er seriøs (forventer det samme af dig) og lover svar til alle ?

Vi kan muligvis godt finde på at mødes flere gange, hvis vi begge har nydt det (også uden rollespil).

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (44 stemmer, gennemsnit: 1,11 af 5)
Loading...

Kommentarer