22 årige fræk dansk studine

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....
Denne annonce er udløbet og måske ikke gældende.

Oplyst information

Højde: 165-169
Hårfarve: Blondine
Seksuelle ydelser: 69, amerikansk, avanceret, badecocktail, brusebad med annoncør, bindelege, bdsm, bukkake, cocktail, dansk, luksusdansk, dildoshow, domina, DP, fisting, flere fyre, fodsex, fransk, gensidig fransk, græsk til ham, græsk til hende, gruppesex, hårde former, kombinationscocktail, kropsmassage, kys, kys med tungen, lesbisk, megadansk, megafransk, norsk, oliekropsmassage, oliesvensk, onanishow, opdragelse, par, pornofilmopvarmning, russisk, S/M, sexparty, slavinde, spanking, spansk, stripshow, superdansk, superfransk, supernorsk, supersvensk, svensk, to piger, tre piger, udblokning til hende, udblokning til ham
Kys tilbydes: Ja
Tilbudte afslutninger: I min hånd/på min krop (COB), På brysterne (COB), På røven eller missen (COB), I ansigtet (Facial), I munden (CIM), I munden med slugning (CIM+Swallow)
Dækker områder: Hovedstadsområdet, Nordsjælland, Sydsjælland

Hej Frække!

Jeg er en naturlig smuk, super sød, imødekommende, intelligent, smilende og fræk 22-årige studine med langt lyst hår. Jeg vil tage mig kærligt af dig og sørge for en unik oplevelse!
Jeg er en nips på 58 kg, som er pænt fordelt over mine 169 cm. Jeg har lækre små og faste ungpige bryster, der elsker kærtegn og berøring. Jeg har den frækkeste runde pariser røv, som er dejlig fast og elsker at få et lille klask. Er glatbarberet, stram og altid velduftende.

Billederne er 100% mig og ikke stjålet eller photoshoppet!

Jeg er 100 % diskret og forventer det samme fra din side.

Al med mig er med kondom og acceptere ikke fingre oppe i min mis. Det er tilladt at komme oppe i mig med kondom eller ud over min krop dog ikke i ansigtet, munden eller håret. Jeg går ind for god hygiejne og forventer det samme fra din side. Disse få krav skal respekteres og kan du overholde dem, så skal jeg nok få dig i den 7 himmel!

Jeg tilbyder lettere avanceret og rigtige kæresteoplevelser med alt det blide som onani, gensidig fransk, svensk, luksusdansk, 69, sorte kys (som modtager) og kæreste-kys.

15 min. gensidig fransk og 450 kr.
30 min. kærestesex 800 kr.
45 min. kærestesex 1150 kr.
1 times kærestesex 1500 kr.

Trekanter med min frække og smukke moster er dobbelt op i pris 🙂

TILBYDER KUN SIKKER !

Jeg tager både imod mænd, kvinder og par.
Der er self. altid mulighed for bad før og efter.

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (16 stemmer, gennemsnit: 2,19 af 5)
Loading...

Kommentarer