Velkommen til Voksenbasen [ Opret annoncørprofil | Log ind ]  rss  tw

Opret annonce

Nyhedsbrev 19/10-2018

| | 19. oktober 2018


Endnu ingen bedømmelser. Giv din her: 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Loading...

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du har takket ja til at modtage løde nyheder vedrørende voksenbasen.dk.
For afmelding og yderligere info, se nederst i mailen.


Kort oprids af indholdet: Ny server, mange snydeannoncer, ingen adgang via VPN/proxy, mulighed for bannerannoncer/reklame via siden, flere billeder pr. annonce og mulighed for at skrive dagbog/blog/artikler til siden.


Ny server

Vi har igen opgraderet vores server, så siden fungerer hurtigst og bedst muligt. Det er kun muligt at drive siden via jeres besøg, og det er vi glade for. Skulle I have lyst til at donere til siden, kan det gøres anonymt ved at sende til mobilepay: 28902474. Ønsker nogen at stå frem med donation, står vi klar med oprettelsen af en side til dette.

Mange snydeannoncer og luskede tilmeldinger

Vi har i de seneste måneder oplevet en stor fremgang i antallet af snydeannoncer/bedragere og der er tilmeldt mange brugere fra ikke-eksisterende mail-adresser. Vi har nu fået ryddet op i dette og vi har tilmeldt os en tjeneste, der gør det muligt at sikre os delvist mod dette.

Ingen adgang via VPN og proxy

Konsekvensen af de mange annoncører med bedrageriske hensigter er, at vi ikke længere tillader tilmelding og login fra proxy-adresser og via VPN. Vi kan se, at der mere end 1.500 gange pr. døgn forsøges at logge ind eller oprette en bruger via især VPN. Når der sker tilmeldinger via VPN eller proxy, er det næsten altid fra en ikke-gyldig email-adresse, og alle annoncer, der indeholder spam (email eller link i selve annoncen), oprettes via proxy eller VPN. Derfor er adgang ikke længere mulig. Vi beklager over for de, der af visse grunde er nødt til at bruge proxy eller VPN.
Det er dog muligt at få åbnet op for adgang via proxy eller VPN. Kontakt os, hvis det er nødvendigt.

Mulighed for bannerannoncer

Vi er glade for at se, at flere professionelle bruger vores side som fast reklamested.
Vi ønsker at gøre opmærksom på, at det er muligt at tilkøbe banner-reklamer på vores side, det vil senere være muligt at få dem vist på andre sider via vores tjeneste.
Det er også muligt at bestille os til professionel fotografering og videooptagelser, her er de personer, der tilbyder salg af billeder/video også velkomne til at henvende sig. Kontakt os via kontaktformularen.

Flere billeder pr. annonce

Det er nu muligt at have op til 12 billeder pr. annonce, og størrelsen på billederne er også øget. Det sker som led i forsøget på at forbedre kvaliteten af de professionelle annoncer.

Blog-funktion

Vi har åbnet op for muligheden for, at man kan skrive artikler/dagbog/blog-indlæg på siden. Disse vil blive vist på ens profilside.
Det er via denne funktion muligt at skrive sexhistorier/noveller til siden. For at få flyttet artiklen over i vores historiesamling, bedes man kontakte os. Historierne/novellerne kan bringes på siden med eller uden forfatterens brugernavn.


Du er tilmeldt nyhedsbrevet som Abonnent ().