Velkommen til Voksenbasen [ Opret annoncørprofil | Log ind ]  rss  tw

Opret annonce

Fræk aupair

| Aldersforskel, Sexhistorier - Erotiske noveller | 30. juli 2013


Indlægget har 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (4 bedømmelser, gennemsnit: 3,50 af 5)
Loading...

Vi havde fået en au par pige i huset af lidt forskellige årsager. Det vigtigste for os var behovet. Min kone var væk i længere perioder ad gangen med jobbet, og jeg selv kunne have lange arbejdsdage. Dage hvor jeg ikke kunne planlægge, hvornår de kom. At være specialist gør at man skal være til rådighed. Vi havde dermed fundet ud af, at vi gerne ville have en ung pige i huset. Det fik vi, og det gik fremragende, men nu skulle denne skønne pige selv videre med sit liv og uddannelse og vi skulle have en ny. En som også børnene kunne acceptere. Gennem nogle venner fik vi en hollandsk pige op. Hun skulle læse på universitet og ville gerne lære noget dansk, da hun også havde dansk familie længere ude. Vi skrev og mailede sammen og blev enige med hende om løn og job forhold. Hun virkede som en fornuftig og rolig pige, som vi trygt kunne overlade vores børn til, når det skulle være. Jeg var chokeret over, hvor dejlig denne pige så ud. Ikke at hun var underskøn, men alligevel dejlig med et charmerende smil, et pænt ydre.

Hun kom op til Danmark og vi fik hende installeret i vores hus. Praktisk taget havde hun sin egen lille lejlighed i huset. Noget vi havde været glade for til overnattende gæster, da vi købte huset, og nu var det så blevet vores anden au pair’s tur. Eva virkede meget glad for forholdene. Især da hun så, hvordan vi ellers havde indrettet vores hus. Vi kan lide luksus til afslapning, så det var der sørget for i hjemmet. Jacuzzi inde og ude, svømmebassin, og stor have, hvor man kunne have fred osv.

Hverdagen gik godt og børnene var meget glade for hende. Hun læste på universitet og passede vores børn. Bad meget sjældent om fri og var i det hele taget ret perfekt. Vi forsøgte at integrere hende i familien, og det gik ganske godt, så hun var ikke meget nede ved sig selv, men oppe ved os. Hun blev faktisk en datter for os. Så vi havde et godt indtryk af denne meget sky pige. Hun gik ikke i tætsiddende . Det var store stiktrøjer og bukser eller lange nederdele. Eva var let genert, rødmede over de mindste ting. Når vi talte dansk, da vi naturligt nok hjalp hende med det, og hun lavede en fejl i enten udtale eller forståelse af et ord. Den sidste var, da hun spurgte til ordet dildo. Vi fortalte hende betydningen og hun kammede over af rødme. Det var utroligt sødt.

Vi nåede frem til efterårsferien og min kone skulle væk denne uge. Børnene var ved deres bedsteforældre, så Eva kunne tage hjem på ferie. Men det ville hun ikke. Der var et lille projekt og hun ville gerne dyrke sine nye venner i Danmark.

Så jeg besluttede mig for en tur i byen. Spise en god middag, og inviterede Eva med, og hun sagde ja, men efter middagen skulle hun mødes med venner. Helt ok med mig. Hun havde taget en strammere bluse på end vi nogen sinde havde set hende i. Med et dybt indkig til Evas kavalergang. Fyldig og berusende. En kort nederdel lod hendes komme til deres ret. Nu kunne jeg endelig se hendes dejlige kurver. ernes kurver og ballernes runding. Hun havde en tynd bh på og hendes vorter struttede igennem stoffet. Bagsiden var nu prydet af et par g-strengs trusser. Dette påvirkede mit underliv væsentligt. Hendes stil i Danmark var godt nok ændret. Hun smilede flirtende til mig. Funklende øjne og en diskret makeup havde gjort underværker. Eva duftede diskret, og det kildede i mine næsebor. Hun var en utrolig flot pige nu. Og mit underliv stod i brand. Hun kiggede op og ned af mig. Måtte se bulen i mine bukser. Og smilede mere. Hendes tunge gled let over hendes læber. Jeg undskyldte mig kort efter at have givet hende sin jakke på. Jeg gik direkte hen til hendes værelse og kiggede i skufferne, der var fyldt med dildoer og forskelligt under, latex og lidt læder. Hurtigt tilbage til Eva i bilen.

Vi kørte til restauranten og spiste en skøn middag. Jeg iagttog hende læbers bevægelser ned til mindste detalje. Som når maden forsvandt ind bag de skønne læber, og når hun talte. Jeg kan stadig ikke huske, hvad det var, vi talte om. Kun lyden af Evas stemme og hendes læbers bevægelser. Jeg blev så betaget af denne unge kvinde og hendes erotiske udstråling. Efter middagen skiltes vi, og jeg fik et kram og et lille kys på kinden. Kysset sendte elektrisk stød igennem mig. Jeg kunne da ikke være så tændt på en anden kvinde end min kone? Tvivlen begyndte at nage og liderligheden kæmpede imod, som jeg så hende gå ned ad gaden.

Nå på tide at finde biografen og en god film. Selv om jeg havde glædet mig til filmen, hang alle mine tanker omkring Eva. Hendes klare smilende øjne, smilet, den milde latter, ernes og ballernes kurver. Hendes duft stod stadig klart i mine næsebor. Mit underliv forlangte at prøve elskovens skønne lege med denne unge kvinde. Mærke hendes læbers kys, fingres kærtegn og tungers leg. Fra mit underliv bredte begæret sig til alle dele af min . Viljen havde tabt. Alt hvad jeg nu kunne gøre var at køre hjem. En aften i byen ville ikke give meget mening mere.

Jeg kom hjem til et tomt hus. Savnet af Eva blev blot større. I soveværelset sad jeg nøgen. Kælede for mit dunkende de lem, som var ved at eksplodere som fantasierne i mit hoved. Hovedet glinsede let af mine første væsker. Jeg lagde mig nøgen på sengen. Det kølige sengetæppe mod min ryg. Med lukkede øjne tog jeg fat om min manddom. Der gled mere vådt ud af mit spændte violette hoved. Jeg kom yderligere spyt på fingrene. Glemte alt omkring mig. Tænkte kun på Eva og hendes fingre og tunge, som kælede for mig. Jeg satte farten op. Tog nu dere fat om lemmet og rykkede hurtigere op og ned. Tænkte kun på Eva, mens klimaks nærmede sig. Hurtigere og hurtigere og med et kom jeg i en eksplosion. Alt sortnede og spermen skød ud af mig. Det meste ramte mig på et og maven. Langsomt kom resten ud. Jeg sad og kiggede på min . Stænket til i sperm som min kone tit var det, og som jeg nu ønskede Eva var det.

Med hånden tog jeg de sidste dråber fra pikken og kiggede nu endelig op. Eva stod i halvmørket ude på gangen. Påklædt. Lyset ramte hende lige hvor blusen var knappet op og afslørede ernes øverste kurver. Runde og fyldige markeret af lyset. Således kiggede vi på hinanden. Hun lurende på mig, og jeg skimtende efter hende. Jeg sad stadig med mit halvstive lem i hånden. Kiggende på Eva legede jeg igen med min pik. Hun trådte nu frem i lyset. På hendes ers runding kunne jeg se hun trak vejret tungt. vorterne stod meget de og strittede igennem stoffet. Hendes øjne var næsten blanke. Hun gik frem mod mig i trance. For hvert skridt åbnede hun en knap i blusen. Afslørede mere og mere af sine ers hvælving og bh’en som gav formen til erne. Så den flade mave. Blusen gled af hende, da hun var nået hen til mig. Hendes hænder fortsatte ned til nederdelens lynlås. Åbnede den og lod også den glide ned af de velformede solbrune .

Eva stod nu foran mig i intet andet end høje hæle og blonde bh med matchende g-streng. Et sæt som jeg havde overvejet at købe til min kone. Men Eva klædte det bedre end min bedste fantasi om min hustru. Og hun var så fræk, som jeg drømte om min kone burde være. Hendes hænder løsnede bh’en. Lod den langsomt glide ned for at afsløre de faste er, som hører ungdommen til. Hun lod bh’en glide langsomt af. For hver millimeter voksede min pik og rejste sig til sin fulde glans. Eva styrede mit blik og hele situationen med sine bevægelser. Da bh’en endte på gulvet, løftede hun sit ene med sko på og satte det på mit . Hun skubbede mig helt ned på sengen. Fjernede mit greb om min manddom. Hun satte et på sengen, stadig med sko på. Bød mig med meget sigende øjne at kravle helt op til hovedgærdet. Jeg kravlede og Eva fulgte efter. Hun trak g-strengen til side og afslørede en dejlig pikant barberet mis. ne var hævede og glinsede af hendes safter. Selv om jeg ikke kunne vokse mere blev jeg stadig dere. Så d at det gjorde ondt i roden. Eva satte sig på knæ og tog fat om mit lem med et par blide hænder. Berøringen sendte stød igennem min af lyst. Eva smilte blot. Hun lod tungen glide over de røde fyldige læber. Selv om jeg var kommet for kort tid siden, frygtede jeg allerede nu, at det ville blive kort inden jeg igen sprøjtede.

Jeg ventede at Eva ville bukke sig ned og sutte på min stive pik, men jeg tog grundigt fejl. Hun ville føle mig mellem et helt andet sæt læber. Langsomt gled hendes blottede fisse ned over min pik. Det eneste jeg var ked at nu, var, at jeg ikke fik filmet eller fotograferet dette guddommelige syn. Hun nåede ikke mange millimeter ned over mig før det var ligegyldigt. Eva var pjaskvåd, vidunderlig stram og varm. Sikke en fisse min pik nu fik fornøjelsen af. Ikke at jeg kunne klage over konens, men dette var et andet himmerige. Jeg stønnede højlydt, da hun gled ned over mit blottede violette hoved. Ved hovedets indtrængen kom nu de første klynk fra Eva inden hun lod sig falde helt ned over mig. Vi var begge udenfor tid og rum. Alt hvad vi mærkede, var det gensidige begær. Jeg som mærkede hendes stramme fisse klemme og kærtegne min stive pik. Hun havde mig i sin skruestik, hvor jeg fyldte hende ud.

Mine hænder gled op langs hendes sider til erne. Langsomt begyndte hun at rotere med underlivet. Jeg lod hænderne glide under Evas er. Klemte let og lod fingrene lege rundt om de spændte vorter. Klemte først vorterne let. Eva sukkede højlydt af nydelse. Hun lod underlivet arbejde mere. Jeg klemte dere, og Evas støn øgedes. Hun begyndte at ride hurtigere. Hele tiden kunne jeg se min pik hamre ud og ind af hendes spændte fisse. Jeg lod mine hænder glide ned til Evas hofter. Selv tog hun en hånd op og legede på skift med erne. Et underskønt syn. En hånd på et , det andet gyngende, hendes spredte med min pik imellem sig. Ud og ind af en stram sjaskvåd fisse, prydet af et par trusser skubbet væk. Jeg lukkede øjnene for dette syn og kunne kun høre Evas og mine støn. Mærke at hun red hurtigere og hurtigere. Klimaks nærmede sig for os begge. Omsluttet af hende og vores elskovs lyde mærkede jeg pludselig noget nyt. Som Evas støn steg til næsten skrig, havde hun en i sit bageste hul.

Den fisse som var så stram og dejlig, og blev pludselig meget strammere. Det blev for meget for mig. Jeg brølede min orgasme ud, som jeg sprøjtede op i Evas trange indre. I små eksplosioner gennem sitredes hendes af orgasmen. Hun faldt ned over mig, og vi begyndte at kysse vildt. Læberne mødtes med et gensidigt begær af ild. Tungerne legede og vores hænder gik på opdagelse, mens min pik faldt ned til en mere naturlig størrelse. Langsomt slukkedes det umiddelbare liderlige begær. Vi gled om på siden, og jeg gled nu endelig ud af Eva. Her lå vi og nød hinandens varme. Hendes berusende duft siddende i mine næsebor. Nussede blidt og faldt i søvn i hinandens arme med lysten siddende og drømte begge skønt om, hvad der var sket og kunne ske.

Ingen tags

  

Sponsorerede links

Skriv en kommentar eller anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.