Velkommen til Voksenbasen [ Opret annoncørprofil | Log ind ]  rss  tw

Opret annonce

Anne Sofie – kneppet af strømeren

| Almindelig Sex, Blowjob, Bryster, Fortalt af tredjeperson, Sexhistorier - Erotiske noveller | 26. juli 2013


Indlægget har 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 bedømmelser, gennemsnit: 2,00 af 5)
Loading...

Solen skinnede ind af vinduet og klokken var 16. Der var en halv time tilbage af en lang arbejdsdag. Det var varmt og kriminalbetjent Flemming Hansen svedte over reporterne. Det havde været en dag som alle andre, men den var langt fra færdig.

Telefonen ringede: ”Flemming Hansen, kriminalpolitiet!, svarede han. Han lyttede og blev lang i ansigtet. Et mord. Han sukkede dybt. Og så på en fredag, der røg den weekend. Han tog jakken og smed den over de brede skuldre. Han var en høj mand. Tæt på de 2 meter. Kraftigt bygget med en smal hofte. Hans mørke var halvlangt og hans blå øjne skinnede i det stærke lys, som mødte ham på parkeringspladsen bag Odense politigård. Bag ham kom flere af hans kollegaer løde. De skulle også ud til gerningsstedet. I en forstad til Odense havde en kvinde ringet til politiet og meldt naboen dræbt af flere skud. Han mærkede forventningen, trods varmen. Det var højsommer og tæt på de 25 grader i skyggen. Han ankom samtidig med retsmedicineren, og de gik op af trappen. Han kastede et kort blik på liget. En mand i 60 års alderen. En uniformklædt betjent kom hen til ham. ”Vi har et vidne, hun venter på 1. sal til højre”.

Flemming nikkede og gik en etage ned. Han bankede og der lød en stemme indefra. Han fik lov til at komme ind. I gangen mødte han en kvindelig betjent. ”Hun er noget rystet”, sagde hun og nikkede mod en dør, som stod å. Flemming gik ind i en stor stue. Den var holdt helt i lyse farver, og var meget lig hans ekskones. Han rettede blikket mod kvinden i sofaen og blev så helt stum. Bevægede sig ikke, gloede bare uhæmmet på hende. Aldrig havde han set så dejlig en kvinde. Hun var 35 år, måske 175 cm høj, slank og havde det mest skinnede, røde han nogensinde havde set. Hun havde rejst sig og rakt hånden frem, men han så den ikke. Kunne ikke tage øjnene væk fra hendes runde er, som havde lige den rette størrelse.. en god håndfuld. Hun spurgte om han havde set nok. Det fik ham til at vågne op og stamme flovt. Han præsenterede sig. Satte sig i en stol over for hende i sofaen. Nej, han måtte tage sig sammen.. ikke hele tiden forestille sig hendes rundt om hans hofte. Han ville helst smide hende på sofaen og kneppe løs. Han fik hende spurgt, hvad hun havde set og hørt. Hun fortalte med en dyb, blød stemme, som lød vildt sexet og fik det til at dunke vildt i hans pik. Han kunne ikke holde det ud. Tænk hvis hun så det.

Anne Sofie havde set det. Hun var vant til at mænd reagerede på hendes udseende. Han var nu selv en flot mand, hans kraftige over påvirkede hende. Hun smilede, fortalte alt hvad hun vidste. At hun havde hørt, at manden ovenpå havde fået gæster og de havde skændtes vildt. De havde råbt højt, men hun havde dog ikke hørt ordene. Så havde skuddene lydt og hun havde skyndt sig til vinduet, da hun hørte to mænd løbe ned af trapperne, men hun havde ikke set meget. Bare to mænd i mørkt . Det havde set underligt ud i varmen. De havde haft mørkt og været omkring 180 og 190 cm høj. Hun havde dog set, hvordan den ene af dem i nærheden af parkeringspladsen havde bøjet sig over buskene og vist nok brækket sig, det så sådan ud. Han var så gået over til bilen, hvor den anden ventede og med fuld drøn var de kørt væk.

Hun vidste desværre ikke ret meget om biler, men nummeret havde startet med SB. Mere kunne hun ikke fortælle. ”Det var da også en del” fik han stammet frem med røde kinder… han tænkte stadig på hendes er. Han skrev ned og takkede hende. Fik spurgte hvor de kunne træffe hende senere og hun sagde, at hun var hjemme. Han takkede og gik. Pikken dunkede stadig i bukserne. Han måtte se at tage sig sammen. Tilbage på politigården kastede han sig over rapporterne. Der var allerede mange, selv om Anne Sofie var den eneste, som havde været hjemme i opgangen. En mand i naboblokken havde også set de to komme løe, og havde kunnet fortælle at bilen var en rød Fiat Uno og at den havde haft et mærke i bagruden. Undersøgelserne fra den dræbtes lejlighed gik langsomt. Han havde været alenestående og havde ikke meget familie. En kollega havde fundet frem til en kusine, som havde fået besked. Hun havde ikke set ham i 5 år, og kunne ikke hjælpe med oplysninger om fætteren. Det blev sent inden han kunne tage hjem. Han var træt, men også skrub liderlig. Han kunne kun tænke på Anne Sofie. Hun havde i den grad taget pippet fra ham. Han gik i bad. Tog på pikken og lod hånden spille den. Åh, det var dejligt. Den kom hurtigt ved tanken om hendes smukke .

Anne Sofie gik uroligt rundt i lejligheden. Hun havde det bestemt ikke godt. Hun kunne høre, hvordan de gik rundt oppe i lejligheden. De søgte nok efter spor. Hun var både kold og varm. Kold over det hun havde oplevet. Den kvindelige betjent havde tilbudt at blive lidt eller ringe efter nogen, men Anne Sofie havde ikke brug for en betjent. Hun grinede. I hvert fald ikke en kvindelig. Ham kriminalfidusen kunne godt få lov til at passe på hende. Hun havde følt varmen i underlivet, da han kom. Hold op, hvor havde han været lækker.. ja, nu blev hun sgu varm igen. Hun gik ind i soveværelset og trak gardinerne for. Smed et og lagde sig på sengen. Lukkede øjnene og forstillede sig, hvordan han kom ind af døren for lige at stille et spørgsmål mere. Hvordan han ville kigge på hende og så smide et og kneppe hende hele natten.

Hendes hånd var gledet ned i den varme kusse under fantasien. Hun fandt klitoris, gned den voldsomt. Drømt at det var hans store brede hånd, der legede med hende. Det var hans blå øjne hun så, når hun lukkede øjnene og forestillede sig, han lå over hende og trængte dybt ind i hende. Hun kunne næsten mærke hvordan hans pik gik dybt ind i hende. Hvordan den voksede i hende. Hun stønnede højt, da en ting røg på gulvet over hende. Hun åbnede øjnene. Øjeblikket var væk. Nogle havde tabt noget i lejligheden over hende. Mon han var deroppe? Mon han lå og tænkte på hende?

Ja, han lå og tænkte på hende. På hendes slanke , på hendes runde er. Nej, han sprang op af sofaen. Nu kunne det være nok. Han måtte være tosset. Og alligevel gik der ikke mere end 10 minutter, inden han sad i bilen på vej mod gerningsstedet. Måske fik han et glimt af hende. Han ledede trods alt efterforskningen, så ingen ville undre sig over, at han dukkede op. Han parkerede bilen og kiggede op. Der var lys i hendes lejlighed. Det var vist i soveværelset. Men der var ingen skygger. Han gik ind i opgangen og ind i lejligheden over hendes. Han var varm i hele pen af begær og elskovslyst. Han sagde hej, hørte på teknikkerne, der lå på gulvet og samlede skår op. Efter 10 minutter måtte han sande, at han ikke havde mere at gøre der. De havde været det hele igennem. Der var intet, der tydede på, at manden var kriminel.

Hun var på vej i seng. Havde lige tømt kaffekanden og smidt nogle madrester ud. Men de lugtede nu for meget. Hun ville lige smide dem ud i skakten. Lige da hun havde lukket lågen, hørte hun skridt på trappen. De så hinanden på en gang. De stod begge stille og stirrede. ”Hej” fik hun stammet. Hendes stemme rystede af begær. ”Hej” svarede han. Han kunne ikke få blikket væk fra hende. Hun havde kun en kort T-shirt på og et par røde trusser. Hans pik voksede med det samme. Han gik de sidste trin ned mod hende. Deres øjne mødtes. Begges var blå.

”Kom” sagde hun og tog hans hånd. Han svarede ikke, gik bare med ind i hendes lejlighed. Dårlig var døren lukket før deres læber mødtes. Voldsommere blev det. Deres hænder for rundt på den andens . Han fik lukket skjorten op, mens hun åbnede hans bukser op. Imens gik de baglæns. Hen mod soveværelset. Hendes T-shirt røg. Han lod læberne glider rundt på hendes vorter, som var de og stive. Han slikkede dem, mens hun stod lænet op af væggen. ”Kom”, hviskede hun igen. Hun trak ham ind til sengen og ned i den. Han smed det sidste og lagde sig tæt ind til hende. Hans hænder legede lystigt med hendes er. Mens hendes hænder var nede ved hans pik. Hun smilede. Jo, den var stor. Meget stor! Sådan som hun havde drømt om. Åh, hvor hun trængte til den.

”Kan ikke vente mere. Har drømt om dig hele aftenen”, hviskede hun, ”må have dig nu”. Hans pik var stiv og stod lige i vejret. Han gled ind i hende. De passede perfekt sammen. Deres begær fik dem til at stønne. Hun var drivvåd, og han gled nemt ind og ud i en fast rytme. Hurtigere gik det. Han kyssede hende, mens hendes hænder rodede i hans . De så hinanden dybt i øjnene. Kyssede og kærtegnede, mens han gled ind og ud ad hende. De kom sammen. I et højt dybt støn, hvilket fik teknikerne ovenpå til at grine.

Han gled ned fra hende. Krammede hende ind til sig. Deres hænder gled på opdagelse. Overalt var de. Hænderne. Deres kys blev hedere. Pludselig kom hun til at grine. Han kiggede på hende. ” Kommer politiet tit på sådanne besøg hos vidner”, spurgte hun. Han grinede. ”Nej, det gør de gudskelov ikke”. Hun gled ind i hans arme, men vendte hovedet op mod ham. ”Får du ballade for det her?” ”Nu er der jo ingen, der ved det, men sikkert”.

Hun sukkede. Lidt lå de stille. Nød bare hinanden. Hun kom til at røre hans pik, hvilket straks fik den til at rejse sig og hende til at grine. ”Nå, den vil mere” hviskede hun og kravlede ned imellem hans . Han sukkede. Lagde hænderne under hovedet og kiggede ned på hende. Hendes ansigt forsvandt næsten under det røde , som bølgede ned over hende og ham. Hun havde forsigtigt taget om pikken og klemt den blidt.

”Hvad kan du lide”. Han svarede, at alt var godt. Hun nikkede og lukkede de våde læber op pikken. Den stod straks. Åh Gud, det kunne hun. De røde våde læber havde magten. Hun klemte den svagt sammen. De gled op og ned af skaftet, mens tungen legede inde i hendes . Den kom drillende tæt på pikhovedet. Først kun kort, så lidt længere. ”Slik spidsen” stønnede han. Han så ikke så meget mere. Han nød det bare..

Åh Gud. Hendes lille våde tunge gled nu stille rundt på spidsen. Hun havde trukket forhuden væk.. han skulle altså holde lidt endnu. Måtte bide tænderne sammen. Nu gled tungen ned af skaftet. Pungen fik en tur. Læberne var også en tur om dem. Hun sugede nosserne ind mellem læberne med et hurtigt sug, som fik han til at stønne højt. Tungen gled så ned på det lille stykke under nosserne. Han var lige ved at komme. ”Jeg kommer snart” fik han stønnet frem. Hun smilede og lukkede en om pikken og råkneppede den med sin . Først langsomt, så dere og hurtigere. Han kom med en voldsom styrke og skrig i hendes . Han svedte voldsomt. Lå bare tilbagelænet i hendes seng og forsøgte at få vejret. Hun kom op til ham. Smilede. De trak dynen over sig. Faldt i søvn. Da klokken var 3 gik teknikerne. De så godt Flemmings bil. De grinede og kiggede op mod vinduerne på 1 sal.

Mobiltelefon ringede. Det ringede voldsomt i hans hoved. Han lukkede øjnene op. Kiggede rundt og vidste først ikke, hvor han var. Han kiggede på uret. 7.15. telefonen var holdt op. Den lå nok også ude i gangen. Han kiggede ned på Anne Sofie. Hun var vågen. ”Tak for i går”, sagde han. ”Selv tak”, svarede hun. ”var det din telefon”. ”Ja, det tror jeg nok”

I det samme ringede den. Han fandt den og lyttede til stemmen i den anden ende. ”jeg kommer om lidt” sagde han og lukkede den. Skal du af sted”, spurgte hun. ”Ja, det ser ud til, at de har fundet vores morder via DNA fra brækket ude i busken. Det var en, vi kendte i forvejen. Ham og hans makker arbejdede sammen med afdøde. Og de vidste han lå inde med penge. Nu må vi så se, hvad de siger til det hele.”

Flemming tog et på. ”Jeg skal desværre på arbejde, men må jeg komme igen senere. Jeg skylder dig jo lidt fra i går. ”Ja, det må du gerne. Ring før du kommer. Flemming smilede. Ja, han skulle nok ringe. Han bukkede sig ned og kyssede hende farvel. ”Smæk lige efter dig”, sagde hun og lagde sig om på siden for at sove videre. Han gik ned af trappen. Smilende. Fløjtende. Han havde mødt verdens dejligste pige, og de skulle ses igen. Om vi kommer med, vil tiden vise.

Ingen tags

  

Sponsorerede links

Skriv en kommentar eller anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.