Tantra massage til kvinder, mænd og par hos dig i København og omegn

1.000 kr.

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....

Oplyst information

Postnummer: 2100
Priseksemplet er for : to timer
Aldersgruppe: 46-50
Køn: Mand
Højde: 184-189
Hårfarve: Mørkblond
Øjenfarve: Blå
Kropsbygning: Normal
Med happy end (erotisk afslutning): Ja - med munden, Ja - med hånden
Kontakttelefon: 91250614
Hjemmeside: https://tantrapunkt.dk/
Antal medarbejdere: 1

Alle førstegangs-aftaler skal foregå på mail.
Alle ydelser foregår hos dig.
Mobile Pay/ kontanter kan benyttes.
Jeg tilbyder ikke .
Ved booking skriv mindst dit navn, din adresse, dit telefonnummer, din alder, ønsket dag og tidspunkt, samt hvilken ydelse du ønsker at booke. Jeg lover dig fuld diskretion.

Jeg har meget få aftaler pr dag, Jeg laver IKKE spontane aftaler og jeg besvarer ikke korte og upræcise mails eller sms. Læs teksten om de ydelser jeg tilbyder herunder. Eller læs mere på min hjemmeside, det er samme domæne som min mail.

Tantra massage i 2 timer hos dig/jer

Tantra massagen giver jeg til kvinder, mænd og par. Det er en rolig, intim og sanselig massage, med masser af omsorg og kærlighed til kroppen. Den er kombineret med elementer fra fysiurgisk massage. Der er ingen fast drejebog for massagen, den er forskellig hver gang, og tilpasses dine reaktioner og behov.

Massagen er ikke for alle, den stiller nogle krav til modtager. Du skal kunne give slip på fordomme, indgroede overbevisninger og kropslige blokeringer, og åbne for sanserne og lade dine følelsesmæssige og seksuelle eniger få frit løb.

Kan du det, venter der dig en meget intim og personlig oplevelse, hvor massør og modtager kommer meget tæt på hinanden, og skaber både både en fysisk og psykisk relation. Massagen er også seksuel. Du vil måske opleve , måske flere gange, måske ikke. Det er ikke et mål i sig selv, men heller ikke noget der skal undgås. Her adskiller tantra massagen fra Tantrapunkt sig fra traditionel tantra massage.

Massage af dit køn, mandens som kvindens, sker med forskellige dele af min krop. Den er ikke kun isoleret til min fingre og hænder. Selvom det kan ske, jeg også bruger min Lingam aktivt til at massere dig forskellige steder, så vil der ikke ske penetration med min Lingam.

Massagen foregå på en leje i et opvarmet rum, optimalt har du en topmadras eller anden madras, hvor det kan foregå. Jeg medbringer olie og håndklæder.

Tantra Massage kan også bestilles af par. I det tilfælde vil i, sammen med mig, på skift massere hinanden. Jeg vil undervejs vise og forklare og give jer gode tips til, hvordan i giver hinanden en tantra inspireret massage.

Prisen for 2 timers tantra massage hos dig/jer er kr. 1000,-

Fysiurgisk massage med intim massage

Den fysiurgiske massage er opbygget på baggrund af kroppens anatomiske strukturer; knogler, muskler, sener og ledbånd.

Denne behandling er en lægefaglig korrekt måde at massere på. Professionel fysiurgisk massage er derfor en yderst velegnet metode til at behandle egentlige lidelser i bevægeapparatets bløddele.

Behandlingen er en blanding af friktions- og trykmassage med forskellig kraft. Muskler masseres både langs fibrene og på tværs af fibrene, og nogle steder kommer jeg godt i dybden. Du får mest ud af denne massage, hvis du vælger sammenhængende muskelgrupper. Et oplagt valg er at dele massagen op i enten

Ryg, nakke og skuldre – eller
Fødder, ben og balder

På den måde behandles ikke kun de muskler, der driller, men også de støttende muskler, der oftest overbelastes ved skader. Massagen er særligt velegnet, hvis du har tendens til myoser, spændingshovedpine, spændte og hårde muskler på grund af stillesiddende arbejde. Massagen foregår på medbragt massagebriks.

Massagen afsluttes med intim massage af kvinden eller mandens køn.

Prisen for 1 times fysiurgisk massage med intim massage hos dig er kr. 500,-

Jeg er en 50 årig mand, ung af sind og krop. Jeg arbejder til dagligt som professionel fysiurgisk massør. Jeg har en branche godkendt uddannelse og jeg er CVR registreret. Jeg har gennem de seneste år arbejdet med med tantramassage, og kombinationen af professionelle massage greb, fagviden om kroppens bevægeapparat og tantrisk filosofi, giver en helt unik massage.

Send en mail, så sender jeg dig et link til min hjemmesiden, hvor du kan læse mere og foretage bookinger.

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

Kommentarer