Sugar Hot Candy

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....

Oplyst information

Postnummer: 4700
By: Næstved
Land: Danmark
Køn: Mand
Aldersgruppe: 18-20
Højde: 190>
Øjenfarve: Grønne
Hårfarve: Brunt
Kropsbygning: Normal
Pikstørrelse: Stor
Type af sugarforhold: Sex, Overnatning
Ønsker kontakt med: Kvinde
Ønskede aldersgrupper: 18-20, 21-25
Ønskede kropsbygninger: Spinkel, Petite, Normal, Atletisk, Trænet, Muskuløs, Pæne kurver

Er en Mand på 37 år fra Næstved som blandt andet tænder på yngre kvinder 18+ Som elsker at gå i seng med mænd i en højre alder. Har en lidt buttet Far krop hvis det tænder.

Kvinder der bliver liderlige og regn vejs våde i trusserne af at mærke ældre mænds krops varme når man ligger tæt sammen med tøj på. Som både kan lide at forkæle og selv blive tilfredsstillet når man smider tøjet af hinanden og samtidig kysser på munden og kroppen gøre tændende berøringer skiftevis. Når begge til sidst er blevet så liderlige og tændte så Manden knepper Kvinden i Doggy Style pumper pumper som en skibs motor eller at Kvinden sidder på manden som en hest og Ridder ham i søvn. Men Stillingernes Land er enorme. Der kan lide at få brugt sin bløde hud og sine huller.

Har et højt sukker forbrug angående søde sager som vingummi og Chokolade sager. Men det der slår det er at nyde en fræk kvinde i sengen og så det at få suttet er næsten som at på et bolsje. Fantasi.

skal være chaotisk selvfølgelig kan man godt aftale stillinger indbyrdes på forhånd. Det jeg mener er at det ikke behøves virke som en tur guide bog som skal følges til punkt og prikke sådan rigtig robotisk på samle bånd. Som da de første Biler kom i produktion.

Har ikke været i seng med så mange kvinder før men ved hvad det handler om. Er ikke Ekspert men heller ikke total Lost.

Har en lidt lang tyk og kan også fremvise billlede af den hvis det Ønskes.

Så det Gratis.

En Fræk Blondinsk håret En ildivrig rødlig/Orange håret En Lidenskabelig Brunettisk håret En Sort skønnelig himmelsk håret.

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (ingen stemmer)
Loading...

Kommentarer