Dansk/Jyske Coco ❤️ Intim krop & penis massage ❤️ Blid erotik ❤️Fokus på sikker intim hygge ❤️Pirringsbondage & Sm. ❤️ Telefonsex & cam-sex.

Ring og få prisen kr.

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....

Oplyst information

Køn: Kvinde
Aldersgruppe: 41-45
Højde: 155-159
Øjenfarve: Brune
Hårfarve: Blondine
Kropsbygning: Pæne kurver
Bryststørrelse: C
Hjemmeside: http://www.jyske-coco.dk

Byt dagens stress med fornyet energi, velvære til e gentleman. Jeg er din voksen elskeinde med stor -nydelse. Min erfaring og lyst er bredt inde for mange skønne og forskellige sensuelle områder, Lidt ekstra fokus på intimkropmassage luksus forkæles alle mænd bør prøve med skøn penismassage, du får koble fra under intim massagen. den er god til at stress af med, til du der ikke ønsker at præerstere i dag, det er kærlig, velvære og omsorg til dig og din penis. Massagen kan give en naturlig intens opbygget og du går herfra med fornyet energi.

Jeg nyder alt lige fra det blide erotik – Hurtig knald og smut – God tid til kæresteoplevelse – Intenst pirringsbondage til dig med hot penis massage – Gensidig fræk Onani – ellers Fetish til føder/sko/nylonstrømper – kinky lege. I SM univers switch’er jeg mellem blid Domina og slave tøs. På min egen hjemmeside er der meget mere info om de forskellige muligheder, større galleri, vagtplan mm. www.jyske-coco.dk

Jeg har mit hjerte og fokus på vores sikkerhed i top, vi passer godt på hinanden i disse tider. -menu er tilpasset 2020 sundhed krise, derfor kysser jeg ikke og ej modtager dit vidunderlig i min mund.
Er du usikker på i disse tider er du velkommen til at ringe og høre hvad muligheder kan give dig tryghed.

45 årrige Elskeinde med elegant stil og kinky lyster.
Forførende timeglas figur, smukke runde C-Skål bryster og rund blød popo. Kroppen har nogle ar i forbindelse med vægttab. Pussy er lækkert ant barberet, med lille veltrimmet dus på toppen. Jeg er iklæd et, smukke lingerier, gerne retro hofteholder med tilhørende strømper m/søm bagpå og høje sko dertil – Når det er intim kropmassage er det flade sko.

Jeg er jyder med stor J her taler vi beklager alle de smarte ord ude fra store verden siger mig ikke en dyt, her kalder man en skovl for skovl = jeg r ikke superfrank mm

– Esbjerg C. – jylland støreste og frækkeste legeplads på 400 kvm, tæt på motorvej afkørsel. Super gode forhold, massagerum, fine soveværelse, og spænde/kinky værelser til hver deres formål, og nogle fede sm lokaler, mulighed for bad både før/efter.

Jeg tilbyder stadig ind i mellem fræk telefon og cam-.

Alle aftaler er ved forudgående tidsbestilling . Det er okay at spøger i sms hvornår jeg kan snakke og Alle aftaler laves færdig over en telefon samtale.

Pære jyske Coco
Tlf. Nr. 61 50 24 77
www.jyske-coco.dk

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (ingen stemmer)
Loading...

Kommentarer