Bornholm TØM din pik i min mund/hals

 

Anmeld problem
Processing your request, Please wait....

Oplyst information

Postnummer: 3700
By: Rønne
Aldersgruppe: 46-50
Højde: 175-179
Øjenfarve: Blå
Hårfarve: Skaldet
Kropsbygning: Spinkel
Pikstørrelse: Stor
Ønsker kontakt med: Mand, Transvestit
Ønskede aldersgrupper: 18-20, 21-25, 26-34, 35-40, 41-45, 46-50, 51-55, 56-60, 60-
Ønskede kropsbygninger: Spinkel, Petite, Normal, Atletisk, Trænet, Muskuløs, Pæne kurver, Kvindelige former, Kraftig, Meget overvægtig

Åhhhhhhh min mund trænger til at blive brugt. Min hals trænger til at mærke et dunkende pikhovede der sprøjter, jeg trænger til at blive brugt, misbrugt, kneppet, gagget mm og halsen, og JA selvfølgelig sluger jeg ALT din , og hvis du vil pisse i min mund bli’r jeg bare extra taknemlig, ja bare du vil overpisse mig i og på hele kroppen og i min røv.
Vil du osse slikkes i røven eller under armene, eller ha suttet tæer eller? så er det osse mig du skal bruge…… åhhhhhh du må osse spytte mig i ansigtet og munden og måske stikke mig lidt små lussinger.
KOM og giv mig din – uanset om du bor på Bornholm, ellerer på ferie på øen, så trænger du nok til en mund at komme i ;o)

Og hvis du er en der vil have gensidige lækkerier så er du osse velkommen – jeg DRØMMER altid om en dejlig 69’er….
Men vigtigst af alt er at jeg kan få i halsen og blive fyldt med varm klistret

PS. hvis du er hetero, og måske gift eller i forhold, vil jeg bare lige sige at, det jeg kan med munden og tungen, og det du MÅ gøre i min mund og hals, er LANGT bedre og frækkere end noget din kone nogensinde vil være med til – og jeg tager gerne tøse-lingerie og paryk på, hvis det gør det bedre for dig ;o) *SMF*

Jeg er med på næsten alt – så går du rundt med lidt mere kinky lyster end du kan få afløb for derhjemme, så bare spørg, så finder vi nok ud af det!!!

Og jeg ta’r dig HELT til roden! og hvis ikke jeg kan få hele din pik ned i halsen, så må du bruge lidt tvang – for jeg SKAL være din perfekte -so!

Vurderinger

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 4,00 af 5)
Loading...

Kommentarer